ben dedim ona sen bu gece yada sabaha kadar doğurursun diyeeegünaydın kızlar..
bi güzel haberde benden :) ecrinece de dogum yapmış..
bu sabah 6 da 3280gr 50 cm boyunda birce bebegine kavuşmuş :)
cok berbattı dedi, ayrıntıları kendi gelince anlatır artık.
bu akşam cıkcakmış hastaneden..
hadi bakalım darısı digerlerine
maşallah sabah sabah ne güzel haberlerr.kızlaaar bitter doğum yapmış herhalde?? yapmış yapmış :)
facebook'da gördüm
kız inşallah sende cumaya kadar doğurcan bak içime doğuyooosırnaşık şey:Saruboceq: tabi hayırlısıyla inş...allah muradına ermıs desenıyse temızlık yapa yapa dogurdu cocuhu sonunda bebekte ona cekmemeıstır ınsallah cıkar cıkmaz verın bezı yer sılıcemalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
allah analı babalı buyutsun tum yawrucuklarına kavusanları ben hala dogurmadım laelaelaelaelaelaelaelaelaelae
maşallaahhhhhhhhhh ohh nüfus patlaması oldu heeeselam kızlar .06.10.2010 da saat 6 yı 10 geçe sezeryanla doğum yaptım.bebişim 2.700 gr doğdu.sağlığı iyi çok şükür ama pek emmiyor.mutluyum mesutum.darısı başınıza...
kızlar benim doğumdan sonra 11. gün yeni çatlaklarım ortaya çıktı
totom çatlamıştı zaten ama şimdi iyice heryeri çatlak doldu. iç bacaklarımda bir de dizime yakın yerlerde de yenileri çıktıkarnımda hiç yoktu ama bugün (15. gün) orada da hafif hafif var
tam kurtuldum diyodum yanılmışım
inşallah sizde olmaz
ecrinim gözünaydın ohh hayırlısı ile kurtuldunn :))
doğum yapmış mı canım.ben yazılanlardan tahmin ettim
günaydın kızlar..
bi güzel haberde benden :) ecrinece de dogum yapmış..
bu sabah 6 da 3280gr 50 cm boyunda birce bebegine kavuşmuş :)
cok berbattı dedi, ayrıntıları kendi gelince anlatır artık.
bu akşam cıkcakmış hastaneden..
hadi bakalım darısı digerlerine
evet canımn yapmış az önce geçmişi okudum kızlar yazmış:1rolleyes:
sezeryanlı anneler bişi sorcam,banyonuzu dikişlerinizi aldırdıktan sonra mı yaptınız,ben yarın aldırcam dikişlerimi,bugün duş almayı düşünüyorum da..
slm kızlar hayırlı günler
şu göğüs ucu çatlağından kaçışımız yokdün kk da bi topikte okudum.kadın yazmışki 10 sezeryan olurdumm o kadr berbatmış acısı ohaoldumsmile
evet dogumdan beter diolar kacısı var canım ya kısmet meselesi kiminki olmuyor kime neyin yaradıgıda belli degil herkese baska bişi yarıo eskiden kadınlar krem mrem mi varmıs kına sürerlermiş bunu bile duydum hiçte bişi olmazmıs:...
hastaneden çıkarkan yada dr sormadınmı canım ?bence duş almanın sakıncası olmaz..kaçıncı günün bugun?
bizim dr geçen bir hastası aldırmaya gelmişti 12.gündü:1rolleyes:
dikiş aldırmak yoktu bende yapıştırmaydı. 3. gün hastaneden cıkmadan bandajı cektiler dediler artık banyo yapabilirsin. Ama sabunlu sudan baska bişi ile degil öle dus jeli falan filan ile yapma dediler cıktıgında da sac kurutma makinesi ile uzaktan kurut dediler terlemesin dediler. Pamuklu ben ile sar dediler.
kızlar doğuma hazırlıklı olarak gittiğinizde nasıl yaptınız koca göbeklerden((ağda gitmeyip evde halledenler
ben artık kesiyor kendimi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?