2010 Ekim Anneleri

günaydınnn kızlarrrrrr
ben dedim ona sen bu gece yada sabaha kadar doğurursun diyeee
ay çok sevndm yaaaaaaaaa. maşallah.
kızlaaar bitter doğum yapmış herhalde?? yapmış yapmış :)

facebook'da gördüm
maşallah sabah sabah ne güzel haberlerr.
kız inşallah sende cumaya kadar doğurcan bak içime doğuyooosırnaşık şey:Saruboceq: tabi hayırlısıyla inş...
selam kızlar .06.10.2010 da saat 6 yı 10 geçe sezeryanla doğum yaptım.bebişim 2.700 gr doğdu.sağlığı iyi çok şükür ama pek emmiyor.mutluyum mesutum.darısı başınıza...
maşallaahhhhhhhhhh ohh nüfus patlaması oldu heee

hadi yaaa boşuna sevinmeyelim yani. erçi benm basenlerde biraz oluştu son haftalarda ama daha çok olmaz die avunuodumm :çok üzgünüm: napalım yaaa herşey bebiş içinnn

ya bende doğurmak istiommm biran önce hayırlısıylaaaaa
hem oğlumu kooklamak istiom hemde böle beklerken daha çok korkmaya başladım doğurmaktannnnn sempatiksalakcinni

slm kızlar hayırlı günler

şu göğüs ucu çatlağından kaçışımız yok dün kk da bi topikte okudum.kadın yazmışki 10 sezeryan olurdumm o kadr berbatmış acısı ohaoldumsmile

artık her sbah kalktığımdA BAŞIM AĞRIYO.ANNEM DİYO Kİ ÇOK SIKIYOSUN KENDİNİ ONDAN OLUYO.SANIRIM ARTIK DOĞUM SIKINTISINDAN ÇATLICAM.ALLAHIM DOĞSUN YA KORKUDAN ÖLCEMMM

Kızlar sizin bebeklerde anne karnında sıçrıyormu..Benim oğlan dışarıdan gelen ani seslere sıçrıyor aynı benim gibi :) mesela sabah çaydanlıgın kapagı devrıldı duyar duymaz sıçradı yavrum kıyamam yaa

sezeryanlı anneler bişi sorcam,banyonuzu dikişlerinizi aldırdıktan sonra mı yaptınız,ben yarın aldırcam dikişlerimi,bugün duş almayı düşünüyorum da..

delikafaduldendelikafaduldenzor geçmi doğumu hrhalde

sezeryanlı anneler bişi sorcam,banyonuzu dikişlerinizi aldırdıktan sonra mı yaptınız,ben yarın aldırcam dikişlerimi,bugün duş almayı düşünüyorum da..

hastaneden çıkarkan yada dr sormadınmı canım ?bence duş almanın sakıncası olmaz..kaçıncı günün bugun?
bizim dr geçen bir hastası aldırmaya gelmişti 12.gündü:1rolleyes:

slm kızlar hayırlı günler

şu göğüs ucu çatlağından kaçışımız yok dün kk da bi topikte okudum.kadın yazmışki 10 sezeryan olurdumm o kadr berbatmış acısı ohaoldumsmile

evet dogumdan beter diolar kacısı var canım ya kısmet meselesi kiminki olmuyor kime neyin yaradıgıda belli degil herkese baska bişi yarıo eskiden kadınlar krem mrem mi varmıs kına sürerlermiş bunu bile duydum hiçte bişi olmazmıs:...

Evet eskiden ne yaparlarmış doğru diyorsun :)eşimde anneme sorsaydın ya diyor 9 tane doğurdu köyün basında kremmi vardı dedi sırnaşık şey

hastaneden çıkarkan yada dr sormadınmı canım ?bence duş almanın sakıncası olmaz..kaçıncı günün bugun?
bizim dr geçen bir hastası aldırmaya gelmişti 12.gündü:1rolleyes:

dikiş aldırmak yoktu bende yapıştırmaydı. 3. gün hastaneden cıkmadan bandajı cektiler dediler artık banyo yapabilirsin. Ama sabunlu sudan baska bişi ile degil öle dus jeli falan filan ile yapma dediler cıktıgında da sac kurutma makinesi ile uzaktan kurut dediler terlemesin dediler. Pamuklu ben ile sar dediler.

paylaştığın için sağolsın :asigim:

kızlar doğuma hazırlıklı olarak gittiğinizde nasıl yaptınız koca göbeklerden ((ağda gitmeyip evde halledenler
ben artık kesiyor kendimi ya

Son düzenleme:
kızlar doğuma hazırlıklı olarak gittiğinizde nasıl yaptınız koca göbeklerden ((ağda gitmeyip evde halledenler
ben artık kesiyor kendimi ya

takmıyorum canım valla işin o boyutunu.sadece elimden geldiğince halletmeye çalışıyom:tek dert o olsun yaw

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…