hastaneden çıkarkan yada dr sormadınmı canım ?bence duş almanın sakıncası olmaz..kaçıncı günün bugun?
bizim dr geçen bir hastası aldırmaya gelmişti 12.gündü:1rolleyes:
bebegim artık o kadar hareket etmiyor sanırım sıkıştı kaldı yavrucugum :sinifsinif:
bgecen gün gittigimde kaza gecirmişti doktorum,baska bi iyi doktor vardı yine ona gidicem saat 3 gibi,kendi doktorumu bekleyemem çarşambaya kadar.
yarincan sen normal mi doğurdun? sezeryan mı? sütün hemen geldi mi? ben de 14 ünde doğum yapacağım, sütüm gelir mi diye meraktayım :) humana içmeye başladım dün
gunaydın kızlar
Maşallah gece kusumuz dogum yapmıs artık iice gece kusu olcaaakkkkkkk
kız ecrin okursun bunu inş. ama ne zaman
dogum yapan diger arkadaslarada hayırlı olsun
yarican görüşemedik ne zamandır nasıl gidiyor alıstın mı kızına...
Normal yaptın ya cok kıskandım anacım seni :) benimki iri olunca izin vermediler normale cıkıs dar dediler cocukta omuz cıkıgı olur riske girme dediler içimde ukte kaldı valla ikinciyi normal dogurma sansım var mı bilmiom?
delikafaduldendelikafaduldenzor geçmi doğumu hrhalde
:)logusalık duygu değişikliği vs.oldumu kızlar sizde ?
allahın bizlerden uzak olsunn..valla en çok düşündüğüm bu benim biraz duygusal hassas takınlıtılıyım:))allahım inşallahh bebeğim bana ilaç gibi gelir
oluyo canım araara, ama birazda kişiye baglı bence, salmıcan kendini hep pozitif olcaksın..
bebişinin yüzüne bakınca coook mutlu oluyo insan, hele bi de o sırada gülümserse sana
dünyalar senin oluyo :))
rabbim doğurmayan bizlerede yaşatsın o güzel duyguları inşallahh..
:) :)
selam kıslar bende kontrolden gelıyorum
doktorum cuma gününe kaydırdı sezeryan olursa.spinal yapıcak persembe kontrol var çatı muayenesinide ogun yapıcakmıs tahlıllerımıde yaptırdı
hayırlısı bakalım hakkımızda şu çatı muayenesını bı atlatabılseydım
dogum yapan arkdaslarıda tbr ederim maşallahh hepsine
hayırlısıyla atlatırsın inşallah,ben de geçen hafta kontrole gitttiğimde lekelenme olmuştu,, söyleyince doktora açıklık var mı diye baktı,beklemediğim için biraz tırstım yüzümün şekli değişti muayene ederken,çatı falan brşeyden bahsedemedik. hani sen normal düşünüyordun ne var ki bu muyenede dedi utandım epeyce...hazırlıksız yakalandığım için sanırım.yarın yine kontrolüm var bu kez hazırlıklı gidecem muayene edebilir diye,korkmayacam inşallah:)))
doğuran tüm annelere hayırlı uğurlu olur işallah.
ecrin niye berbat gecti dediacaba zormu gctı doğumu merak etdım sımdı yaw...
bitterr de doğum yapmışmasallah
lara62 den hbr yok bi oda kesın doğum yaptı...
bende bgn kntrole gttım olan tum sancılarım durmuş hıc belırtı yok haftya cumartesı son ..ama 3 gun dahabeklıcem dedı doktor
sabah moralım bozuldu ama doğum yapanları duydukca moralım yerıne geldı .
allah bızede hayırlısıyla nasıb eder işallah...
bnde bol bol temızlık yapıcam yurucemkısmetde ne varsa o artık....a.s.
baharcım gecmis olsun canım. bende de bugün oldu kendi kendime cok güldüm o halime tutamadım resmen allahtan evdeydim kaydirigubbakcemile3
baharçelik küçük kaza için geçmiş olsun canım, senin minişin kafayı iyice dayamış anlaşılan :)
benim de doğumdan sonra al takımın kaslarında yavşama oldu, sıkıp bırakırken gevşeklik var gibi biraz, inşallah geçer bakalım :)
iyi akşamlar kızlar ben geldim aldım kızımı çok şükür kucağıma evimizdeyiz şiimdi
selam kızlar .06.10.2010 da saat 6 yı 10 geçe sezeryanla doğum yaptım.bebişim 2.700 gr doğdu.sağlığı iyi çok şükür ama pek emmiyor.mutluyum mesutum.darısı başınıza...
kızlaaar bitter doğum yapmış herhalde?? yapmış yapmış :)
facebook'da gördüm
günaydın kızlar..
bi güzel haberde benden :) ecrinece de dogum yapmış..
bu sabah 6 da 3280gr 50 cm boyunda birce bebegine kavuşmuş :)
cok berbattı dedi, ayrıntıları kendi gelince anlatır artık.
bu akşam cıkcakmış hastaneden..
hadi bakalım darısı digerlerine
selam kıslar bende kontrolden gelıyorum
doktorum cuma gününe kaydırdı sezeryan olursa.spinal yapıcak persembe kontrol var çatı muayenesinide ogun yapıcakmıs tahlıllerımıde yaptırdı
hayırlısı bakalım hakkımızda şu çatı muayenesını bı atlatabılseydım
dogum yapan arkdaslarıda tbr ederim maşallahh hepsine
baharcım hakkınızda hayırlısı canım oglusun ıyı olsunda ne guzel yarın kavusucaksınnn
kısmetten ötesı olmuyo be guzelım nasıp aslında hersey olucak bısı ıcınde nıye drlar bekletıyo anlmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?