2010 Ekim Anneleri

:)logusalık duygu değişikliği vs.oldumu kızlar sizde ?
allahın bizlerden uzak olsunn..valla en çok düşündüğüm bu benim biraz duygusal hassas takınlıtılıyım:))allahım inşallahh bebeğim bana ilaç gibi gelir

hastaneden çıkarkan yada dr sormadınmı canım ?bence duş almanın sakıncası olmaz..kaçıncı günün bugun?
bizim dr geçen bir hastası aldırmaya gelmişti 12.gündü:1rolleyes:

4.-5. günü yap dedi diye aklımda kalmış ama bi yanlışlık olmasın sorıyım dedim,o an dr u yarım yumalak dinledim de,aklım başka yerdeydiiiisırnaşık şey

bebegim artık o kadar hareket etmiyor sanırım sıkıştı kaldı yavrucugum :sinifsinif:
bgecen gün gittigimde kaza gecirmişti doktorum,baska bi iyi doktor vardı yine ona gidicem saat 3 gibi,kendi doktorumu bekleyemem çarşambaya kadar.

Hadi hayırlı haberlerle gel inşallhh darkcımopuyorumnanaktan

yarincan sen normal mi doğurdun? sezeryan mı? sütün hemen geldi mi? ben de 14 ünde doğum yapacağım, sütüm gelir mi diye meraktayım :) humana içmeye başladım dün

evet canım normal dogurdum, sütümde hemen geldi cok sükür.. baslarda azdı ama bebek emdikce geliyo, ilk gün pek emmedi doymuş olarak doguyomuş bebekler..
bence sezeryanda olsanız süt cok gelmiyo diye mama vermeyin, biz emsin diye cok ugrastık hemsireyle :))

saol canım, evet alıstım cok sükür.. sanki öncedende hep varmış gibi :) kuzumu üsüttük galiba biraz ya, annem cok sarıp sarmalıyo gecede terliyo haliyle altını falan degiştirirkende üsüdü heralde, hapşırıp duruyo, ona canım sıkkın (
bosver canım, hic üzülme, bende cok bagırdım agladım dayanamıcam daha fazla sezeryan yapın diye :)) herkeste böyle olmaz ama kızlar korkmayın, ben son gece evimde kalmadım ve cok ac ve yorgun basladım doguma

delikafaduldendelikafaduldenzor geçmi doğumu hrhalde

evet canım, zor gecmiş, epiduralsiz olmuş bi de
bence epidural sansınız varsa olun derim, ben önce istemedim, sonra olsun dedigimdede bi sorun oldu tekrar kan tahlilleri falan filan derken 8 cm acılmadan sonra epidural oldum, pek faydasıda olmadı bana 2 kere dozunu artırdılar derken dogurdum :)

oluyo canım araara, ama birazda kişiye baglı bence, salmıcan kendini hep pozitif olcaksın..
bebişinin yüzüne bakınca coook mutlu oluyo insan, hele bi de o sırada gülümserse sana
dünyalar senin oluyo :))

Son düzenleme:

rabbim doğurmayan bizlerede yaşatsın o güzel duyguları inşallahh..
:) :)

doğuran tüm annelere hayırlı uğurlu olur işallah.
ecrin niye berbat gecti dediacaba zormu gctı doğumu merak etdım sımdı yaw...
bitterr de doğum yapmışmasallah
lara62 den hbr yok bi oda kesın doğum yaptı...

bende bgn kntrole gttım olan tum sancılarım durmuş hıc belırtı yok haftya cumartesı son ..ama 3 gun dahabeklıcem dedı doktor
sabah moralım bozuldu ama doğum yapanları duydukca moralım yerıne geldı .
allah bızede hayırlısıyla nasıb eder işallah...

bnde bol bol temızlık yapıcam yurucem kısmetde ne varsa o artık....a.s.

yarican bebişini görünce duygusallaşıp ağladıgın olyormu..Ay ben ona baktıkca aglarım gibime geliyorrrr... dün tvde 10.10.10 da dogum yapmıs bebeleri gösterdilerr insan inanamıyorum karnımızda böyel bir mucize ne kadr şükretsek azdır allaha

selam kıslar bende kontrolden gelıyorum
doktorum cuma gününe kaydırdı sezeryan olursa.spinal yapıcak persembe kontrol var çatı muayenesinide ogun yapıcakmıs tahlıllerımıde yaptırdı
hayırlısı bakalım hakkımızda şu çatı muayenesını bı atlatabılseydım

dogum yapan arkdaslarıda tbr ederim maşallahh hepsine

hayırlısıyla atlatırsın inşallah,ben de geçen hafta kontrole gitttiğimde lekelenme olmuştu,, söyleyince doktora açıklık var mı diye baktı,beklemediğim için biraz tırstım yüzümün şekli değişti muayene ederken,çatı falan brşeyden bahsedemedik. hani sen normal düşünüyordun ne var ki bu muyenede dedi utandım epeyce...hazırlıksız yakalandığım için sanırım.yarın yine kontrolüm var bu kez hazırlıklı gidecem muayene edebilir diye,korkmayacam inşallah:)))

ben kontrolden geldım 1,30da gıdıcem yıne nst ye sancı yok yıne bebekte tasıkardı cıkıyo en azından ıyı haber çarsamba gunune gun verdı sunı sancı verıcek olmassa sezeryaana alıcakmıs haberler bu kadar ös ne cıkıcak nst bakalım

amin canımmm
kontolre gırdıgımde bı bayan vardı çıglık çıglıga bagırıyordu acayıp tırstım:gitme:

kısmetten ötesı olmuyo be guzelım nasıp aslında hersey olucak bısı ıcınde nıye drlar bekletıyo anlmam

baharcım gecmis olsun canım. bende de bugün oldu kendi kendime cok güldüm o halime tutamadım resmen allahtan evdeydim kaydirigubbakcemile3

saol canım valla sorma bende evdeydim allahtan.

saol canım evet tam mesane üstünde duruyo sıpam. :)

iyi akşamlar kızlar ben geldim aldım kızımı çok şükür kucağıma evimizdeyiz şiimdi

gözün aydın canım.

selam kızlar .06.10.2010 da saat 6 yı 10 geçe sezeryanla doğum yaptım.bebişim 2.700 gr doğdu.sağlığı iyi çok şükür ama pek emmiyor.mutluyum mesutum.darısı başınıza...

gözün aydın canım maşallah bebişe :)

kızlaaar bitter doğum yapmış herhalde?? yapmış yapmış :)

facebook'da gördüm

ay hemen bakıyorum ne mutlu :)

çok şükür ben ondan bekliodum zaten böyle bir patlama :)

hadi hayırlısı canım.

efeeett gelelim bana kızlar dr dan geldim. bebişim 3,750 gr 54 cm olmuş suyu azalmış biraz dr la uzun uzun konuştuk. ben kan sulandırıcı iğne kullandığım için hamişlik boyunca 38 haftada bırakmıştım. bu beni çok tedirgin ediyordu ya bebeğe bişey olursa iğnesiz diye. dr umda 1 hafta daha bekleriz istersen ama suyu 5 mm altına düşerse tehlike olur. artı 1 hafta içinde olmassa bebek 4 kg yi geçer doğum zorlaşabilir dedi ve karar senin dedi. ben zaten bugün sezeryan olmak istiyorum düşüncesiyle gittiğim için sezeryanı kabul ettim. biraz üzüldüm ama oğlumdan önemli değil hiç bir şey riske atamam onu. hatta hemen yapalım dedi biz yarın olsun dedik. yaniii 12/10/2010 oğlum geliyor inşallah. sabah 7 de hastanede olcaz doğumum epidural olcak nasipse

kısmetten ötesı olmuyo be guzelım nasıp aslında hersey olucak bısı ıcınde nıye drlar bekletıyo anlmam

bnde anlamıyom bekletmeyı ya hergecen gun bnde oda strese giriyoruz cuma gunu tekrar gidicem baslatalım dicem ya gunum doluyo zaten anlıyorlar ki az cok doğum başlicağı zamanı
işallah hakkımızda hayırlısı olur ya ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…