2010 Ekim Anneleri

kızlar bişey sorcam benım kız 10gun önce 3330 du sımdı 3400 olmuş çıktı 70 gr almış az değilmi dedim yok dedi öncede 10 gunde enaz 300 gr alıyodu hiç bişey demedi ya kafama takıltı şimdi...

galıba son haftalarda cok kılo almıyorlar bişey olsa doktor derdi herhalde ....
aman şimdi gec oldu ya takıntılı oldum ya

yok canım sanmıyorum sorun olcanı ben ınternette baktımda gunde 40 50 gr felan alıyolarmıs sanırım artık seninkinin yine kılosu ıyı masallah benımkı 2.500

yok canım sanmıyorum sorun olcanı ben ınternette baktımda gunde 40 50 gr felan alıyolarmıs sanırım artık seninkinin yine kılosu ıyı masallah benımkı 2.500

benım 36 .haftada 2600 di sonradan aldı ama ben hep 2500 u gectıkten sonra kılolu olması ıcın hıc dusunmedım erken doğum rıskı var dıye bır an önce 2500 olmasını beklıyorduk.sağlıklı olsunlarda kılo hıc problem deıl 2500 ile 4000 kıloarası normal çok şükür ....

evet canım çok sukur saglıgı ıyı bizonlara aldırırız kılo bı gelsınlerde saglıkla:asigim:

evet canım çok sukur saglıgı ıyı bizonlara aldırırız kılo bı gelsınlerde saglıkla:asigim:

4 gun snra sezeryan mı olucan hayırlısıyla hangı hastanede olucan ?

balsurat
sezeryandanda korkuyom ben kolay değil ki iki doğumda zor gercekten allah hepimizin yardımcısı olsun kıslar

4 gun snra sezeryan mı olucan hayırlısıyla hangı hastanede olucan ?

balsurat
sezeryandanda korkuyom ben kolay değil ki iki doğumda zor gercekten allah hepimizin yardımcısı olsun kıslar

perşembe kontrolum var çatı muayenesi yapıcak:gitme:
duruma göre cuma günü spinal sezeryan olucam canım

avrasya hastanesinde olucam

amin canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…