2010 Ekim Anneleri

ben geldimm.deminden beri tansiyonum yüksekti başım ağrıyodu.düşürmek için uğraştım şimdi ii sayılırım.biraz yemek yedim de size bakayım dedim.ne alemdesiniz kızlar

selam kızlar nasılsınız
rabbim hepinizi sağ sağlim kurtarsın biran önce dünya güzellerinize kavuştursun
beklemek çok zor çıkınca zaten anlıcaksınız
böle bi duygu yoook valla yoooook opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ah canım zaten stresten halden hale giriyorum valla.allah hepimize yardım etsin.ben doğumu düşünmekten bebeğimi kucağıma alacağım anı düşünemez oldum.

emzirirken memeyi bırakıp dinleniyo etrafı seyrediyo kim var çok merak ediyorum neler yapıoylarda kızım ağzını kocaman açıp gülüyo dilini çıkarıyo tekrar gülümsüyo gamzeleride var zaten yememek için zor tutuyorum kendimi bide rahatsız olmasın oynasınlar güldürsünler die kıpırdatmıyorum yoksa hemen duruyo
bunları melaikeler yapıyo değilmi

olmazmııı, insanın baktıkca bakası geliyo, bakıp bakıp aglayası..
ne kadar masumlar ya...
dogar dogmaz, bak bebegine dediler, bembeyaz yag icindeydi, daha göbegi kesilmemişti..
o an çataldan dogrulup hemen dokunmaya calıstım bebegime, herkesin birden, hoop napıyosun nidalarıyla catala tekrar yatıp hüngür hüngür aglamaya başladım..
sonrada yattıgım yerden aglayarak bebegimi giydirmelerini izlemiştim

hadi hayırlısı baharcım, yarın bu saatlerde bebişin kollarında emiyo olcak inş :)

öyle derler canım.allah gülmekten ayırmasın inş

ah canım zaten stresten halden hale giriyorum valla.allah hepimize yardım etsin.ben doğumu düşünmekten bebeğimi kucağıma alacağım anı düşünemez oldum.

sakın doğumu düşünüp stres yapma ben sezeryan oldum yusuf yusuf girdim ameliyata kızımın sesini duyduğumda allahım bu kadarcık şey içinmi kendimi boşuna sıkıp stres yaptım dedim herkes 20dk diyo ama bana 2 dk gibi kısa sürdü zaten anlamadım bile erkan beyin sesinimi duyuyorum dedim sustu hemen hemşire kızın doğuyo dedi önce boğuk bi ağlama sesi ardınan viyaklama geldi bukadar hemen götürdüler sorası uzun geldi işte yavrumu götürdüklerinde

ah elimde olsa yaparmıyım hiç.elimde değil.gelmiyo da velet

biz bugun doktora gitmekten vazgectik. ablamın doktoruna gidicez yarın,simdi bilmedigimiz bir doktora gitmeyelim sezeryana felan alır dedi. o yüzden bir guncuk daha bekliyim bari bu kadar durdum.
kociş geliyormuş yemek hazırlıyorum bir yandan da.
bebisin hareketlerine gelince evet benimkisi kıpır kıpırdı dünden beri azaldı hareketleri tatlı birşeyler yedigimde hafif hafif kıpırdıyor.

inşallah canım inşallah boshayallersmile:Saruboceq:

zaman durdu yaaa geçmiyooo

Bugun 3.gün oldu grip baş ağrısı hafiflemeyince mecbur dr verdiği antibiyotigi içtim :'( çünkü iyileşmem lazım bu şekilde genel anetezi veremezler :sinifsinif:

4. kez grip oluşum yavrum benim ( nedir seninde annenden çektigin

Son düzenleme:

canım benimde başım çok ağrıyodu işte tansiyonum yüksek çıktı.düşürdüm çok şükür sende bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…