amin canım sormaaa süreklı odasına gıdıp bakıyorum ya eşim dıyorkı nıye aldırmadın bugun heheheh
benım eşimde çıkar artık cocuğumu içinden diyoruzadıkca zorlasıyor sabırsızlanıyor insan ya :))
kızlar slm ya artık bebeklerımız daha mı az hareket edyo bılmem ya sızınkıde oylemı
selam kızlar nasılsınız
rabbim hepinizi sağ sağlim kurtarsın biran önce dünya güzellerinize kavuştursun
beklemek çok zor çıkınca zaten anlıcaksınız
böle bi duygu yoook valla yoooook opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
yarican bebişini görünce duygusallaşıp ağladıgın olyormu..Ay ben ona baktıkca aglarım gibime geliyorrrr... dün tvde 10.10.10 da dogum yapmıs bebeleri gösterdilerr insan inanamıyorum karnımızda böyel bir mucize ne kadr şükretsek azdır allaha
saol canım valla sorma bende evdeydim allahtan.
saol canım evet tam mesane üstünde duruyo sıpam. :)
gözün aydın canım.
gözün aydın canım maşallah bebişe :)
ay hemen bakıyorum ne mutlu :)
çok şükür ben ondan bekliodum zaten böyle bir patlama :)
hadi hayırlısı canım.
efeeett gelelim bana kızlar dr dan geldim. bebişim 3,750 gr 54 cm olmuşsuyu azalmış biraz dr la uzun uzun konuştuk. ben kan sulandırıcı iğne kullandığım için hamişlik boyunca 38 haftada bırakmıştım. bu beni çok tedirgin ediyordu ya bebeğe bişey olursa iğnesiz diye. dr umda 1 hafta daha bekleriz istersen ama suyu 5 mm altına düşerse tehlike olur. artı 1 hafta içinde olmassa bebek 4 kg yi geçer doğum zorlaşabilir dedi ve karar senin dedi. ben zaten bugün sezeryan olmak istiyorum düşüncesiyle gittiğim için sezeryanı kabul ettim. biraz üzüldüm ama oğlumdan önemli değil hiç bir şey riske atamam onu. hatta hemen yapalım dedi biz yarın olsun dedik. yaniii 12/10/2010 oğlum geliyor inşallah. sabah 7 de hastanede olcaz doğumum epidural olcak nasipse
emzirirken memeyi bırakıp dinleniyo etrafı seyrediyo kim var çok merak ediyorum neler yapıoylarda kızım ağzını kocaman açıp gülüyo dilini çıkarıyo tekrar gülümsüyo gamzeleride var zaten yememek için zor tutuyorum kendimi bide rahatsız olmasın oynasınlar güldürsünler die kıpırdatmıyorum yoksa hemen duruyo
bunları melaikeler yapıyo değilmi
ah canım zaten stresten halden hale giriyorum valla.allah hepimize yardım etsin.ben doğumu düşünmekten bebeğimi kucağıma alacağım anı düşünemez oldum.
sakın doğumu düşünüp stres yapma ben sezeryan oldum yusuf yusuf girdim ameliyata kızımın sesini duyduğumda allahım bu kadarcık şey içinmi kendimi boşuna sıkıp stres yaptım dedim herkes 20dk diyo ama bana 2 dk gibi kısa sürdü zaten anlamadım bile erkan beyin sesinimi duyuyorum dedim sustu hemen hemşire kızın doğuyo dedi önce boğuk bi ağlama sesi ardınan viyaklama geldi bukadar hemen götürdüler sorası uzun geldi işte yavrumu götürdüklerinde
kızlar benim psikolojim çok bozuk ya ne yapcam ben bilemedim.
olmazmııı, insanın baktıkca bakası geliyo, bakıp bakıp aglayası..
ne kadar masumlar ya...
dogar dogmaz, bak bebegine dediler, bembeyaz yag icindeydi, daha göbegi kesilmemişti..
o an çataldan dogrulup hemen dokunmaya calıstım bebegime, herkesin birden, hoop napıyosun nidalarıyla catala tekrar yatıp hüngür hüngür aglamaya başladım..
sonrada yattıgım yerden aglayarak bebegimi giydirmelerini izlemiştim
mafoldumbenmafoldumben çok etkilendim.
hadi hayırlısı baharcım, yarın bu saatlerde bebişin kollarında emiyo olcak inş :)
Bugun 3.gün oldu grip baş ağrısı hafiflemeyince mecbur dr verdiği antibiyotigi içtim :'( çünkü iyileşmem lazım bu şekilde genel anetezi veremezler :sinifsinif:
4. kez grip oluşum yavrum benim( nedir seninde annenden çektigin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?