:asigim: :asigim: ne güzel anlatmışsın mafoldumbenolmazmııı, insanın baktıkca bakası geliyo, bakıp bakıp aglayası..
ne kadar masumlar ya...
dogar dogmaz, bak bebegine dediler, bembeyaz yag icindeydi, daha göbegi kesilmemişti..
o an çataldan dogrulup hemen dokunmaya calıstım bebegime, herkesin birden, hoop napıyosun nidalarıyla catala tekrar yatıp hüngür hüngür aglamaya başladım..
sonrada yattıgım yerden aglayarak bebegimi giydirmelerini izlemiştim
hadi hayırlısı baharcım, yarın bu saatlerde bebişin kollarında emiyo olcak inş :)
emzirirken memeyi bırakıp dinleniyo etrafı seyrediyo kim var çok merak ediyorum neler yapıoylarda kızım ağzını kocaman açıp gülüyo dilini çıkarıyo tekrar gülümsüyo gamzeleride var zaten yememek için zor tutuyorum kendimi bide rahatsız olmasın oynasınlar güldürsünler die kıpırdatmıyorum yoksa hemen duruyo
bunları melaikeler yapıyo değilmi
canım benimde başım çok ağrıyodu işte tansiyonum yüksek çıktı.düşürdüm çok şükür sende bak
15-9 oldu başta sonra 14 e 9 sonra 12 e 8 de diÖlçtüm şimdik 13-8 çıktı şükür ..senin kaça çıkmıştı canım ..
15-9 oldu başta sonra 14 e 9 sonra 12 e 8 de di
yine bakayım şimdi aklıma gelmişken
şu an da 14 e 7
canım
valla yıldım artıkkkkk
dikkat et canım baya yüksek çıkmış öncesinde stres yapma stres tetikler tansiyonun.14-8 sınır gebelikte dr öyle demişti bana..
birde sağ koldanmı sol koldanmı ölçüyorsun?
dr ki gibi pompalımı yoksa pilli mi:))
en doğru ölçüm sağ koldan oluyor ..sol kol her zaman 1 derece aşagıda cıkarıyor nette okumuştum ve hr seferinde denedim :)sağ sol farklı cıkıyor
merhaba arkadaşlar ismim olcay. aranıza yeni katıldım. istanbuldan katılıyorum. Öğretmenim ama izindeyim şimdi.Bende çok heyecanlıyım doğsun istiyorum artık. her belirtiyi acaba doğum mu başladı diye araştırıyorum netten. bir şey sorucam haftanızı belirten alttaki resimi nasıl yüklediniz. yardımcı olurmusunuz. nasıl yükleyebilirim....Çok güzel...hihoyyyt
selam ekim anneleri ben doğum yaptım evimize geldik
3100gr 47 cm doğdu oğlum
3100gr 47 cm doğdu oğlum
3100gr 47 cm doğdu oğlum
3100gr 47 cm doğdu oğlum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?