2010 Ekim Anneleri

:asigim: :asigim: ne güzel anlatmışsın mafoldumben

Ayy yavrum benimm evet öyle söylerler melekler güldürüyor bebeklerii :) uyurken bile gülüyorlar

hayırlısı olsun canım siteye yeni girdim bende 37 haftalık gebeyim. yarını sabırsızlıkla bekliosundur. Umarım her şey yolunda gider. bende epidural normal istiyorum ama zaman ne gösteriri bilemiyorum. Allah herkese nasip etsin bebişini kucağına almayı inşallah...Kendine çok ii bak.

15-9 oldu başta sonra 14 e 9 sonra 12 e 8 de di
yine bakayım şimdi aklıma gelmişken

dikkat et canım baya yüksek çıkmış öncesinde stres yapma stres tetikler tansiyonun.14-8 sınır gebelikte dr öyle demişti bana..

birde sağ koldanmı sol koldanmı ölçüyorsun?
dr ki gibi pompalımı yoksa pilli mi:))
en doğru ölçüm sağ koldan oluyor ..sol kol her zaman 1 derece aşagıda cıkarıyor nette okumuştum ve hr seferinde denedim :)sağ sol farklı cıkıyor

merhaba arkadaşlar ismim olcay. aranıza yeni katıldım. istanbuldan katılıyorum. Öğretmenim ama izindeyim şimdi.Bende çok heyecanlıyım doğsun istiyorum artık. her belirtiyi acaba doğum mu başladı diye araştırıyorum netten. bir şey sorucam haftanızı belirten alttaki resimi nasıl yüklediniz. yardımcı olurmusunuz. nasıl yükleyebilirim....Çok güzel...hihoyyyt

canım bugün bişey var bende.pilli ile ölçüyorum.sol koldan.biraz daha devam ederse drumu ararım artık

Doğum yapan arkadaşlar bebeğiniz için hazladığınız hastane çantasında herşeyi kullanabilidinizmi ?yoksa çoğu kullanmadan gerimi geldi :)

dr bana anlattı bazıları 1 paket bez götürüyorlarmış güldü :))) 1 tane koyun yeter diyo herhalde hastanedr var ama ben yinede bolca hazırladım :)

hoşgeldin canım onu ben bilmiyorum belki kızlar biliyodur.bana da meliscim yapmıştı.

Hoşgeldin olcay .Rabbim sağlıcakla kucagımıza almayı nasip etsin yavrularımızı..

teşekkür ederim...Bu arada bende hastane çantasına 10-15 tane bez koydum. hastanede vardır ama ne bileyim. herşeyden bol bol koydum lazım olur diye. Boşver aramaktansa fazla olsun nede olsa çantanın içinde duruyo...

selam ekim anneleri ben doğum yaptım evimize geldik
3100gr 47 cm doğdu oğlum

canım allah bağışlasın allah analı babalı büyütsün inşallah. Darısı başımıza. Doğumu naasıl yaptın normal mi sezeryan mı epiduralli mi vb. merak ediyorum çok ya acaba nasıl olacak doğumum. öptüm seni ve bebişini....

selam ekim anneleri ben doğum yaptım evimize geldik
3100gr 47 cm doğdu oğlum

canım merhaba opuyorumnanaktan
ben de biizm topiğe bakıyordum haber yok mu diye

canım benim gözün aydın olsun inş.. süper bi duygudur ya ben de istiyoum ben de ben dehihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…