kızlar, bizim dogum hikayelerini yazdıgımız bi topiğimiz varmı?
herkesin dogum hikayesini merak ediyorum, bende yazmak istiyorum :)
selam ekim anneleri ben doğum yaptım evimize geldik
3100gr 47 cm doğdu oğlum
var cnm pike felan yazmıştı
bu arada eceden haber varmı doğurdumu
var cnm pike felan yazmıştı
bu arada eceden haber varmı doğurdumu
aa nerde o zaman ben bulamadım, linkini verermisiin :))
evet canım, ece sonunda dogurdu :)
bu sabah 6da Birce bebegi kollarına almış :)
3280gr 50cm boyunda, normal dogum olmuş
ece doğum yapmış he gözü aydın olsun inş..
zor mu geçmiş o kadar da yer silmiştisempatiksalakcinni
garibim ya kendini perişan etti günlerce yordu kendini iyicene hali kalmadı ttabi
onunda zor olmuş, sesi iyi geliyodu ama, sabaha kadar ben agladım eşim agladı dedi..
korkmayın kızlar, oluyo bitiyo.. önemli olan o anın gecip sonunda dünyalar tatlısı bi bebeginiz olacagını bilmeniz :)
selam ekim anneleri ayin 8 de dogum tarihim vardi nerde kaldi diyordum bizim kiz icin simdi yanimda tam gününde dogdum normal dogum 49 cm 3590 gr bugun eve geldim tüm annelere allah yardim etsin sonra tekrar girerim
onunda zor olmuş, sesi iyi geliyodu ama, sabaha kadar ben agladım eşim agladı dedi..
korkmayın kızlar, oluyo bitiyo.. önemli olan o anın gecip sonunda dünyalar tatlısı bi bebeginiz olacagını bilmeniz :)
melisesra sen nasılsın canım
8 ekim sabah saat 5.49 yola çıktık hastanemize saat 6.30 da vardık perşembe güneşli olan gün o gün yağmurluydu aynı oğlumuzun adını beğendiğimiz şarkıdaki gibiydi
hastane odamız hazırdı dr bekliyorduk
dr 8.de geldi bazı işlemleri halledince 8.30 da beni almaya hasta bakıcı geldi elinde ameliyat elbisesiyle hemencik giyindim başımda annem eşim kayınvalidem kayınbabam ve abim vardı hepsi heyecanlıydılar ben de tabiii
eşimin elinden tuttum eşim seni çok seviyorum diye diye öylece ameliyataneye kadar gittim az sonra görüşürüz dedim eşime
ve girdik beni bekleme odasına aldılar dr geldi nasılsın bakalım dedi iyiyim dedi tamam az sonra başlıyoruz dedi gitti damar yolum açıldı herkes çok sempatikti ki ben üniversite hastanesinde oldum
sonra beni ameliyat masasına götürdüler bana epudral mi genel mi dediler genel dedim o anda sonda mı taktılar çok utandım çünkü 2 erkek biri bir bacağımı biri diğer bacağımı tutuyordu
sonra damardan ilaç verilirken dr bana el salladı ben de ona başlıyoruz dedi ben uyudum uyandığım da bir odada başımda hemşireyle uyandım ilk sorum bebeğim iyi mi çk güzel bir bebek babasına verdik dediler ağrım çok dedim şimdi geçecek dediler iyice uyandıktan sonra beni oradan çıkardılar kapıda sadece kayınpederim görünüyordu meğerse bebek hemen çıkmış ben çıkmayınca herkes endişelenmiş ifadeden belliydi korkmuşlardı
baktım eşim geldi hemen yanıma o da ordaymış ama bengörememişim nasılsın dedi eşim iyiyim dedim bebeği sordum yukarda seni bekliyor inletti her yeri annemi isterim diyee
odaya çıktık yatağa yatırdılar oğlumu kucağıma verdiler o an dünya durdu hoşgeldin oğlum dedim ve ağladım
meğerse eşime bebeği verdiklerinde o da ağlamış
çok güzeldi mememi verdim emdi ilk sütünü ama malesef fazla alamadı sütüm azdı hatta yoktu hala az ama inatla getirmeye çalışıyorum ama mama veriyorum aç kalmaması için
işte bu da bizim hikaye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?