selam ekim anneleri ayin 8 de dogum tarihim vardi nerde kaldi diyordum bizim kiz icin simdi yanimda tam gününde dogdum normal dogum 49 cm 3590 gr bugun eve geldim tüm annelere allah yardim etsin sonra tekrar girerim
iyiyim canım çok sukur sen nasılsın
ben de iyiyim çok şükür canım.. bugün çok uykucuyum ya kaydirigubbakcemile2 bu ay doğru düzgün uyuyamıyorum yatakta dönemiyorum wc e kalkmaktan uykumda kaçıyor zatenkaydirigubbakcemile3
bebişin nasıl canım kontrollerin iyi geçmiştir inş..
melisciğim 38 oldukhihoyyythihoyyyt az kaldı yuppii
sorma bende 1 haftadır uyuyamıyorum heryerım agrıyor nefes alamıyorum yatarken
bebişim iyi çok sukur persembe kontrol var çatı muayenesi:gitme:
duruma göre cuma günü spinal sezeryan olucam
ya ağrıya falan alışmıştım da bugün yatkta nefes nefese kalıyordum:) eşim maratondan mı geldin falan diye alay ediyordu:))
bende cumartesi falan gitmeyi düşünüyorum inş.. çatı muayeneside yapacak sanırım. keşke o gün doğsa:)))
hakkımızda hayırlısı olsun canım.
son günler geçmez derlerdi de inanmazdım:)
oyy şu çatı muayenesını bı atlatsaydık bugun kontrolde bırı vardı nasıl bagırdı ciyak ciyak tırstımbilmiyorumkismile
ohaoldumsmile korkma kız atlatırız inşolumunekankayizsmile
bebişler için herşeyi yapmaya razıyım . eskiden vajinal muayeneden bile korkardım ama şimdi korku değil de utanıyorum sadece:))):kedi:
fatma2005, asliyilmaz79, caglaaa, Dark, hdilekh, lavinya44, melisesra, peace84, Tuba373
hoş geldınız kıslara.s.
melisciğim aslında benim niyetim muayeneden önce doğurmakkaydirigubbakcemile3
fatma2005, asliyilmaz79, caglaaa, Dark, hdilekh, lavinya44, melisesra, peace84, Tuba373
hoş geldınız kıslara.s.
aynen:roflol::lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?