fatma2005, asliyilmaz79, caglaaa, Dark, hdilekh, lavinya44, melisesra, peace84, Tuba373
hoş geldınız kıslara.s.
bu arada benim sıpam 3 gündür fena vuruyor altlara........gelecekmi ne..
bu hafta kendimi çok yorucağım inş öyle ki gittiğimde açıklık olsun ki geri göndermesin:))) iki iş olmasın dimi amakaydirigubbakcemile3sırnaşık şeysırnaşık şey bakmışken doğurtsun bari:teytey:
acıya değsin diyosun yani :teytey::roflol:
fatma2005, asliyilmaz79, caglaaa, Dark, hdilekh, lavinya44, melisesra, peace84, Tuba373
hoş geldınız kıslara.s.
kızlar napıyosunuz ?bnm canım çok sıkılıyor yaw otur otur :)tvdede hıc bsey yok :)
hoş bulduk canım bu arada ben doguralı 26 gün oldu cumaya oğlum 1 aylık olacak benim sıpa aceleciydi
normalde hepderler kızlar erken gelır hıcde öle deil bncemasallah oğluna iyice brbirinize alışmıssınızdır artık ohhh darısı doğuramayanların basına....
kanma canım kanma o veledler biiz kandırıyorkaydirigubbakcemile3
ben annemlerdeyım bı yandanda tavla oynuyorum facede:roflol:
aminn bugün doktora gittim çok korkuttular ya önce nstde düzensizlik olunca suyu azalmış deyip riskli gebeliğe gönderdiler off valla ölecektim korkudan sonrada ultrasona alıp normal dediler ama ben hala kendime gelemedim
normalde hepderler kızlar erken gelır hıcde öle deil bncemasallah oğluna iyice brbirinize alışmıssınızdır artık ohhh darısı doğuramayanların basına....
bnde anneme cıkarım bırazdan...
bgn marketde kadın bnmle ıddaalasıyo yok oğlun olucak dıye bn 3 tane doğurdum bnden ıyı bılıcek doktor dıyebıde 9 ayı gecmıssın dıyo töbe töbe bu mıllet ne kadar bilmiş ya he ablacım dedım snunda sustu yoksa yok erkekmiş sadece karnım varmış....
benım anamda 4 tane doğurmuş o senden daha tecrubelı dımı kızlar 5 tane doğuran daha tecrubelı krize grdim ya :)))
aminn bugün doktora gittim çok korkuttular ya önce nstde düzensizlik olunca suyu azalmış deyip riskli gebeliğe gönderdiler off valla ölecektim korkudan sonrada ultrasona alıp normal dediler ama ben hala kendime gelemedim
canım geçmiş olsun bişi yoktur öle dediyseler sen kafana takma Allaha emanetiz artık...
öyle mi dersin ya sen benden önce doğuracaksın galiba..ya zaten yavruma şunu da bekle bunu da bekle diye kuzum ya çarşamba arbamız gelecek arabayı sattık 24 gündür arabasısız bebek geliverse yani şimdi onu bekle diyorum...perşembede ağda yaptıracağım..onuda beklesin kuzum ya.......sağlıklı olsun da istediği zaman gelsin........
hoşbulduk canm geçmişi okuyodum biraz geç oldu cevap ama... hala doğuramadım. eceyle bizim günlerimiz aynıydı o doğurdu ben böle bekliommmmm :Sfatma2005, asliyilmaz79, caglaaa, Dark, hdilekh, lavinya44, melisesra, peace84, Tuba373
hoş geldınız kıslara.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?