2010 Ekim Anneleri

kızlar napıyosunuz ?bnm canım çok sıkılıyor yaw otur otur :)tvdede hıc bsey yok :)

hoş bulduk canım bu arada ben doguralı 26 gün oldu cumaya oğlum 1 aylık olacak benim sıpa aceleciydi

normalde hepderler kızlar erken gelır hıcde öle deil bnce masallah oğluna iyice brbirinize alışmıssınızdır artık ohhh darısı doğuramayanların basına....

normalde hepderler kızlar erken gelır hıcde öle deil bnce masallah oğluna iyice brbirinize alışmıssınızdır artık ohhh darısı doğuramayanların basına....

aminn bugün doktora gittim çok korkuttular ya önce nstde düzensizlik olunca suyu azalmış deyip riskli gebeliğe gönderdiler off valla ölecektim korkudan sonrada ultrasona alıp normal dediler ama ben hala kendime gelemedim

kanma canım kanma o veledler biiz kandırıyorkaydirigubbakcemile3

öyle mi dersin ya sen benden önce doğuracaksın galiba..ya zaten yavruma şunu da bekle bunu da bekle diye kuzum ya çarşamba arbamız gelecek arabayı sattık 24 gündür arabasısız bebek geliverse yani şimdi onu bekle diyorum...perşembede ağda yaptıracağım..onuda beklesin kuzum ya.......sağlıklı olsun da istediği zaman gelsin........

ben annemlerdeyım bı yandanda tavla oynuyorum facede:roflol:

bnde anneme cıkarım bırazdan...
bgn marketde kadın bnmle ıddaalasıyo yok oğlun olucak dıye bn 3 tane doğurdum bnden ıyı bılıcek doktor dıye bıde 9 ayı gecmıssın dıyo töbe töbe bu mıllet ne kadar bilmiş ya he ablacım dedım snunda sustu yoksa yok erkekmiş sadece karnım varmış....
benım anamda 4 tane doğurmuş o senden daha tecrubelı dımı kızlar 5 tane doğuran daha tecrubelı krize grdim ya :)))

aminn bugün doktora gittim çok korkuttular ya önce nstde düzensizlik olunca suyu azalmış deyip riskli gebeliğe gönderdiler off valla ölecektim korkudan sonrada ultrasona alıp normal dediler ama ben hala kendime gelemedim

canım geçmiş olsun bişi yoktur öle dediyseler sen kafana takma Allaha emanetiz artık...

evet 37 haftalık doğdu alıştım iyice hep çok korkardım nasıl emzirecem nasıl altını değiştirecem diye alıştım ama gece uykusuzluğuna alışamadım

ay böyle ınsanlara gıcık oluyorum yaaa banada hep dıyolarkı karnın ne kadar kucuk sankı ılla kocaman olması gerek bırıde dıyorkı ya kız cıkarsa cıksın dedim bende ne olucak saglıklı olsun yeterki

allah bebelerimiz korusun zor ya anne olmak gercekten
çok şükürki bişey yokmuş neden öle çıkmış nst de doktor bişey dedimi?

bırak gelsin yavrun bu arada komşuyuz bende malatyada oturuyorum

bu doktorlar varya adamı katil eder bosyere uzuyolar ınsanıya

fatma2005, asliyilmaz79, caglaaa, Dark, hdilekh, lavinya44, melisesra, peace84, Tuba373
hoş geldınız kıslara.s.
hoşbulduk canm geçmişi okuyodum biraz geç oldu cevap ama... hala doğuramadım. eceyle bizim günlerimiz aynıydı o doğurdu ben böle bekliommmmm :S

amin yaaa doğuralım biran önce

ha bu aradaa bende geçen cuma sürpriz bi muayene geçirdim ama benimki felaketti çünkü enfeksiyon kapmışım. çatı muayenesini eğer kasmassanız hissetmiosunuz bile ama benimkini dr resmen batticonla yıkadı. uzun süre uğraşınca utandım sıktım kendimi e otamatikman biraz tahriş oldu... kendinizi rahat bırakın sonuçta onların işi o kim bilir kaç kişye yaptı kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…