allah bebelerimiz korusun zor ya anne olmak gercekten
çok şükürki bişey yokmuş neden öle çıkmış nst de doktor bişey dedimi?
ay böyle ınsanlara gıcık oluyorum yaaa banada hep dıyolarkı karnın ne kadar kucuk sankı ılla kocaman olması gerek bırıde dıyorkı ya kız cıkarsa cıksın dedim bende ne olucak saglıklı olsun yeterki
sağlıklı olsun da canım istediği zaman gelsin...malatyalı mısın aslen?biz iş için burdayız?bırak gelsin yavrun bu arada komşuyuz bende malatyada oturuyorum
he valla illa kocaman oması mı lağzım ?yada sadece göbeği olan erkekmı?yanı
ayyy zaten psikolojımız alt ust olmuş bunalımda gıbıyım bnde
haftaya doğurmazsam çatlıcam artıkbizde ecrin gibi yermı sılsek bol bol acaba
öyle mi dersin ya sen benden önce doğuracaksın galiba..ya zaten yavruma şunu da bekle bunu da bekle diye kuzum ya çarşamba arbamız gelecek arabayı sattık 24 gündür arabasısız bebek geliverse yani şimdi onu bekle diyorum...perşembede ağda yaptıracağım..onuda beklesin kuzum ya.......sağlıklı olsun da istediği zaman gelsin........
bu doktorlar varya adamı katil eder bosyere uzuyolar ınsanıya
he valla illa kocaman oması mı lağzım ?yada sadece göbeği olan erkekmı?yanı
ayyy zaten psikolojımız alt ust olmuş bunalımda gıbıyım bnde
haftaya doğurmazsam çatlıcam artıkbizde ecrin gibi yermı sılsek bol bol acaba
kızım olacağını bildiğin halde.benim göbeğimi gören bütün kadınlar(koca karılar) "senin karnın sivri kesin erkek bu" diyorlar.yeminle gıcık olmaya başladım.perşembe günü doğum yapıcam bu laflar yüzünden bende artık kızım olmayacakmış gibi düşünmeye başladım.yarın başka bi hastaneye gidip ultrasona mı girsem diye düşünmüyor değilim :sinifsinif:
gunumuzu gecırmeyelımde işallah gelirler bızım pıtırcıklarsen nasılsın dilek ?
oda ayrı bir stress aynı şeyleri annem bile diyo kızım erkek seninki.anne diyorum zaten bunalımdan ölücem herşeyi pembe aldık bide böyle de pat diye gideyim diyorum
kızım olacağını bildiğin halde.benim göbeğimi gören bütün kadınlar(koca karılar) "senin karnın sivri kesin erkek bu" diyorlar.yeminle gıcık olmaya başladım.perşembe günü doğum yapıcam bu laflar yüzünden bende artık kızım olmayacakmış gibi düşünmeye başladım.yarın başka bi hastaneye gidip ultrasona mı girsem diye düşünmüyor değilim :sinifsinif:
bende aynıyım çağla valla belki yarın başka bir doktora gidebilirim bakalım o ne diyecek diye
aman canım sağlıklı olsunda erkek olsun hiç önemli değil ya bizim yavrumuz değilmi erkek olsa sevmeyecekmiyiz herşeyin başı sağlık sağlıkla nasip ettin Allahım hepimizede İnşallah bozma kalbini boşver hayırlısı
haklısın öyle allah sağlıklı doğmalarını nasip etsin.ama herşeyi pembe aldık.komedi olur resmen
hastane çantamda bile herşey pembe pembeleri giydirip getiririz sırnaşık şey ama sanmıyorum ben ya karnımız sivri diye erkek olur pek mantıklı gelmiyo bana boyum uzun kendim için söylemek gerekirse ondan diyorum duruşuna
hatta bugün son kontrolüm vardı.doktoruma bile söyledim.gerçekten kızım mı olacak diye.doktor da kızdı galiba.öyle bir şüphe mi vardı diye :kedi: .aman artık napalım perşembeye görecez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?