2010 Ekim Anneleri

he valla illa kocaman oması mı lağzım ?yada sadece göbeği olan erkekmı?yanı
ayyy zaten psikolojımız alt ust olmuş bunalımda gıbıyım bnde
haftaya doğurmazsam çatlıcam artık bizde ecrin gibi yermı sılsek bol bol acaba

cuma günü almazsa bu gıdısle bende baslıcam heryerı yıkayıp temızlemeye :roflol:

gunumuzu gecırmeyelımde işallah gelirler bızım pıtırcıklarsen nasılsın dilek ?

kaydirigubbakcemile2aynen ya geçen hafta temizliğe başlamıştım ağrı girince dur yavrum sakin ol işim bitsin diyordum:)

Son düzenleme:
bu doktorlar varya adamı katil eder bosyere uzuyolar ınsanıya

korkmak ne demek bayılacam sandım birde dedim sezeryana alırlarsa of yani. böyle konuşurken dokunmuyoda orda aniden olabilir diye düşünmek çok garipti sanki hamile değilimuzaktan başkasınınkini dinliyorumda biranda kendimin olduğunu farkediyorum gibieyvahedigeldismile

kızım olacağını bildiğin halde.benim göbeğimi gören bütün kadınlar(koca karılar) "senin karnın sivri kesin erkek bu" diyorlar.yeminle gıcık olmaya başladım.perşembe günü doğum yapıcam bu laflar yüzünden bende artık kızım olmayacakmış gibi düşünmeye başladım.yarın başka bi hastaneye gidip ultrasona mı girsem diye düşünmüyor değilim :sinifsinif:

oda ayrı bir stress aynı şeyleri annem bile diyo kızım erkek seninki.anne diyorum zaten bunalımdan ölücem herşeyi pembe aldık bide böyle de pat diye gideyim diyorum

gunumuzu gecırmeyelımde işallah gelirler bızım pıtırcıklarsen nasılsın dilek ?

evet yaa ben tan 20sinde doğursamda olur. 20 10 2010 olur
çok şükür iyi diyelim iyi olalım. acayip biri oldum. dengesiz sempatiksalakcinnilaelaelaelaelae bi çok mutluyum bi çok hırçın kociş napcağını şaşırdı. en sonunda çıkardı biraz dolaştıkta kendime geldim.
sen nasılsın canım?
bu arada benim tansiyon hamile olmadan öncede en yüksek 10 a 6 çıkardı. hamileliğimde 8 e 6 ile 10 a 6 arasında gidiodu. son bi kaç haftadır 12 ye 8 13 e 8 gibi çıkmaya başladı. :bbo:

oda ayrı bir stress aynı şeyleri annem bile diyo kızım erkek seninki.anne diyorum zaten bunalımdan ölücem herşeyi pembe aldık bide böyle de pat diye gideyim diyorum

bende aynıyım çağla valla belki yarın başka bir doktora gidebilirim bakalım o ne diyecek diye

amann boşver allahın dediği olur buzamna kadar tahmınle olsaydı görüşle olsaydı benım annem 3 kız yerıne erkek doğururdu :hiç ultrasona grmemış demişlerkı hep erkek 3 de kız olmuş

bende aynıyım çağla valla belki yarın başka bir doktora gidebilirim bakalım o ne diyecek diye

aman canım sağlıklı olsunda erkek olsun hiç önemli değil ya bizim yavrumuz değilmi erkek olsa sevmeyecekmiyiz herşeyin başı sağlık sağlıkla nasip ettin Allahım hepimizede İnşallah bozma kalbini boşver hayırlısı

haklısın öyle allah sağlıklı doğmalarını nasip etsin.ama herşeyi pembe aldık.komedi olur resmen

haklısın öyle allah sağlıklı doğmalarını nasip etsin.ama herşeyi pembe aldık.komedi olur resmen

hastane çantamda bile herşey pembe pembeleri giydirip getiririz sırnaşık şey ama sanmıyorum ben ya karnımız sivri diye erkek olur pek mantıklı gelmiyo bana boyum uzun kendim için söylemek gerekirse ondan diyorum duruşuna

hatta bugün son kontrolüm vardı.doktoruma bile söyledim.gerçekten kızım mı olacak diye.doktor da kızdı galiba.öyle bir şüphe mi vardı diye :kedi: .aman artık napalım perşembeye görecez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…