2010 Ekim Anneleri

neyse ben çıkıyım artık.oğlum geldi okuldan birazdan da eşim gelir masayı hazırlıyım bari.hadi iyi akşamlar herkese

alkisalkisalkis alkisalkisalkis
inş canım kolayca dogurursun, inanıyorum ben sana :))

yarican ve lara sizin de bebekleriniz olmuş gözünüz aydın olsun inş..
hayırlısı olsun
ben de istiyorum:)))

saol canım..

kızlar cvp yazmakta zorlanıyorum kusura bakmayın, sizde anne olunca anlarsınız :))

iyi aksamlar arkadaslar;
doğum yapan arkadaslara bir sorum olacak, bugun karnımın sol yanında 5-10 saniye suren ve 20 dakika aralıklarla gelen sancılar var, ama bunlar kasılmalarla birlikte gelmiyor.son bir aydır ağrısız kasılmalarım vardı zaten, bebeğim de 15 gündür doğum kanalında... Doğum sancısı olma ihtimali var mı sizce bu sancıların ? doğum sancısının belli bir noktada olma ihtimali yok değil mi ?

canım personel senin orayı takmıo nasıl olursa olsun. dert etme elinden geldigince yap.

duyguya gelince ilk günler biraz duygusallasma oldu bende, algılamakta zorlandım yeni hayatı falan. Birde benim kendi annem olmadıgı için yanımdaki bişi diyemedim bazı konularda boyun egdim ondan canımı sıkan cok olay oldu ama ses etmedim günler ilerledikce düzeldim. Sinirlenmem gecti.
İlk günlerin streside sütün az gelmesi mama olayı falan simdi öyle bir derdim yok sükür cok mutluyum

olabilir canım dikkat et bence

kızlar sitede problem var sanırım, ben gün boyu giremedim.

bitterin ve ecenin bebişleri de hayırlı olsun, gelseler de anlatsalar bir an önce :)

halen hamile olanlar, azıcık daha sıkın dişiniziiii azıcık daha. sonrası çok güzel olacak inşallah

olabilir canım dikkat et bence
cok tesekkur ederim cevap verdiğin icin canım. hala devam ediyor sancılar duzenli aralıklarla, ama dediğim gibi belirli bir noktada ve bıcak saplanması gibi. doğum sancısının daha farklı olacağını dusunduğumden sanırım, emin olamıyorum bir türlü...

kızlar nasılsınız ..umarım ıyısınızdır cok sık gıremıyorum bebısten doları bugun yarı kırkımız cıktı ..ama hala emme problemımız devam edıyor arada mama ve sutumu sagıyorum artı mememı vermeye calısıyorum....duzelecek te bıraz daha buyumesı gerekıyor emmeyı bılmıyor bıberonu bıle cuk cuk sesıyle ıcıyor

selam ekim anneleri ben doğum yaptım evimize geldik
3100gr 47 cm doğdu oğlum

gözün aydın canım maşallah bebişe :)

selam ekim anneleri ayin 8 de dogum tarihim vardi nerde kaldi diyordum bizim kiz icin simdi yanimda tam gününde dogdum normal dogum 49 cm 3590 gr bugun eve geldim tüm annelere allah yardim etsin sonra tekrar girerim

gözün aydın canım maşallah bebişe :)

kızlar meraba benimde size bir sorum olucak. bizde bugün 1 haftalık olduk.... doğum yapan arkadaşlar yanınızda kimse kalıyomu yoksa tekmisiniz... ben yanlızımda annem sürekli arayıp duruyo... tekken daha iyiyim ama. siz ne durumdasınız

selam herkese ekim anneleri canim bence tek daha iyi ama sen kendini iyi hisediyorsan yoksa rahatsizligin varsa cok zor olur sen kendini nasil iyi hisediceksen öyle karar ver ben kimseyi istemyiorum yanima mesela

bıcak saplanması gıbı olur karnın sertelesıyosa dogum sancısıdır acılma 3-4 cm olduhunda kanaman baslar ama sancılar arası azalıcak ama duzenlı olucak

selam herkese ekim anneleri canim bence tek daha iyi ama sen kendini iyi hisediyorsan yoksa rahatsizligin varsa cok zor olur sen kendini nasil iyi hisediceksen öyle karar ver ben kimseyi istemyiorum yanima mesela

yok canım ben iyiyim çok şükür tekken dediğin gibi daha rahat.. ama kırklıyız ya ondan tek bırakmak istemiyolar. sende teksin yani öylemi...

kızlar ben de dogum yaptım bebegım 37+4 dogdu
cumartesı gecesı nısanım gelmıstı saat 21.30 gıbı sancılarım basladı ertesı gun oglen 12ye kadar evde cektım pazar gunune denk geldı acıldekı doktor 4 cm acılma var dedı dogum baslamıs hemen yatısım yapıldı carsamba gunu spınal sezeryan olucaktım ama bebegım ben normal dogucam dedı
neyse 10.10.2010 gunu normal dogumla kızıma kavustum.Boy:52cm Kılo:3.250gram ısmı eylül balım :) dogum hıkayemı musaıt bı zamanda uzunca yazıcam bu arada alttan 3 dıkısım var bıraz da gaz sancılarım o kdr cok sukur ıyıyım

Bizde halen hasthanedeyiz...yarın taburcu olucaz inşallah...şimdi kızımı emzirmeye gidiyorum...gelirim...

canım gözünaydın seninde....allah analı babalı büyütsün...

evet canm haberini almıştık çok sevindim. allah analı babalı büyütsün. inşallah normal doğum olduğuna sevinmişsindir umarım kolay olmuştur
Bizde halen hasthanedeyiz...yarın taburcu olucaz inşallah...şimdi kızımı emzirmeye gidiyorum...gelirim...

maşallah ya. ha az kaldı yok şöle mi olcak böyle mi olcak derken atlattın gitti. yarında eve çıkınca daha iyi olacak. darısı başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…