sezeryanlamı doğum yapacaksın
evet canım epidural sezeryan olucam
ayy canım ya neyse geçmiş gitmiş çok şükür sabırsızlğının sonunda meyvesini aldı:)))
yok canım benim ben korkmuyorum çok şükür hep olumlu şeyler düşünnüyorum, kolayca doğum olsun diye bebeğim bi an önce kollarımda olsun diye kendimi kasmayacağım falan diyorum.. kendi kendimi motive ediyorum hamddolsun gerisi Rabbime kalmış onun takdiri onun yardımlarıyla inş...
bana bazı doğum yapmış kara cahiller diyorki sen bilmiyorsun bilsen çok korkardın sempatiksalakcinni çok zor geçse bile en fazla 1 gün sancı çekip bebeğimi kucaklarım inş diyorym yılmıyorum:) ne kadar zor geçse de sonunda unutuyorsun tüm acıları..
yarican ve lara sizin de bebekleriniz olmuş gözünüz aydın olsun inş..
hayırlısı olsun
ben de istiyorum:)))
iyi aksamlar arkadaslar;
doğum yapan arkadaslara bir sorum olacak, bugun karnımın sol yanında 5-10 saniye suren ve 20 dakika aralıklarla gelen sancılar var, ama bunlar kasılmalarla birlikte gelmiyor.son bir aydır ağrısız kasılmalarım vardı zaten, bebeğim de 15 gündür doğum kanalında... Doğum sancısı olma ihtimali var mı sizce bu sancıların ? doğum sancısının belli bir noktada olma ihtimali yok değil mi ?
cok tesekkur ederim cevap verdiğin icin canım. hala devam ediyor sancılar duzenli aralıklarla, ama dediğim gibi belirli bir noktada ve bıcak saplanması gibi. doğum sancısının daha farklı olacağını dusunduğumden sanırım, emin olamıyorum bir türlü...olabilir canım dikkat et bence
selam ekim anneleri ben doğum yaptım evimize geldik
3100gr 47 cm doğdu oğlum
selam ekim anneleri ayin 8 de dogum tarihim vardi nerde kaldi diyordum bizim kiz icin simdi yanimda tam gününde dogdum normal dogum 49 cm 3590 gr bugun eve geldim tüm annelere allah yardim etsin sonra tekrar girerim
kızlar meraba benimde size bir sorum olucak. bizde bugün 1 haftalık olduk.... doğum yapan arkadaşlar yanınızda kimse kalıyomu yoksa tekmisiniz... ben yanlızımda annem sürekli arayıp duruyo... tekken daha iyiyim ama. siz ne durumdasınız
cok tesekkur ederim cevap verdiğin icin canım. hala devam ediyor sancılar duzenli aralıklarla, ama dediğim gibi belirli bir noktada ve bıcak saplanması gibi. doğum sancısının daha farklı olacağını dusunduğumden sanırım, emin olamıyorum bir türlü...
selam herkese ekim anneleri canim bence tek daha iyi ama sen kendini iyi hisediyorsan yoksa rahatsizligin varsa cok zor olur sen kendini nasil iyi hisediceksen öyle karar ver ben kimseyi istemyiorum yanima mesela
kızlar ben de dogum yaptım bebegım 37+4 dogdu
cumartesı gecesı nısanım gelmıstı saat 21.30 gıbı sancılarım basladı ertesı gun oglen 12ye kadar evde cektım pazar gunune denk geldı acıldekı doktor 4 cm acılma var dedı dogum baslamıs hemen yatısım yapıldı carsamba gunu spınal sezeryan olucaktım ama bebegım ben normal dogucam dedı
neyse 10.10.2010 gunu normal dogumla kızıma kavustum.boy:52cm kılo:3.250gram ısmı eylül balım :) dogum hıkayemı musaıt bı zamanda uzunca yazıcam bu arada alttan 3 dıkısım var bıraz da gaz sancılarım o kdr cok sukur ıyıyım
evet canm haberini almıştıkkızlar ben de dogum yaptım bebegım 37+4 dogdu
cumartesı gecesı nısanım gelmıstı saat 21.30 gıbı sancılarım basladı ertesı gun oglen 12ye kadar evde cektım pazar gunune denk geldı acıldekı doktor 4 cm acılma var dedı dogum baslamıs hemen yatısım yapıldı carsamba gunu spınal sezeryan olucaktım ama bebegım ben normal dogucam dedı
neyse 10.10.2010 gunu normal dogumla kızıma kavustum.Boy:52cm Kılo:3.250gram ısmı eylül balım :) dogum hıkayemı musaıt bı zamanda uzunca yazıcam bu arada alttan 3 dıkısım var bıraz da gaz sancılarım o kdr cok sukur ıyıyım
Bizde halen hasthanedeyiz...yarın taburcu olucaz inşallah...şimdi kızımı emzirmeye gidiyorum...gelirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?