kızlar meraba benimde size bir sorum olucak. bizde bugün 1 haftalık olduk.... doğum yapan arkadaşlar yanınızda kimse kalıyomu yoksa tekmisiniz... ben yanlızımda annem sürekli arayıp duruyo... tekken daha iyiyim ama. siz ne durumdasınız
slm millet
ya şimdi kayınvalidelerden geldim. kaynanam bugün yarın doğar karnın aşağı inmiş, kayınpeder perşembe cumaya kalmaz doğar deyip durdu. acaba doğar mı ki yaaa. şimdi ümitlenmek istemiyorum eğer doğmazsa hayal kırıklığına uğramak istemiyorum. hem annem gelecek izmirden sizce çağırmalımıyım yaa? çarşambada kontrolüm var onu mu beklesem ???????
güzelim belli olmaz, biraz daha bekletebilir bebiş.
kontrolüne git ondan sonra bakarsın, duruma göre. onların demesine göre doğacak değil ya çocuk :)
kızlar ben geldim ama gidicim. kaleriferlerimiz yanmıo kayımpederde kalcaz bu gece çocukta yukardabirazdan face e fotolarını koycam :) 3280 gr 50 cm. doğumu hiç sormayın normal doğum epidural yada sipinal hiçbişi yok çığıra çığıra doğurdum
canım ben de tekim, hem de en başından beri.
ctesi doğum yaptım, ptesi eşim işe gitti, ben akşama kadar yalnız kaldım.
bazı akşamlar annemler kayınvalidemler uğruyor ama yalnızken daha rahatım. başkası varken dinleneceğime yoruluyorum.
kızlar ben geldim ama gidicim. kaleriferlerimiz yanmıo kayımpederde kalcaz bu gece çocukta yukardabirazdan face e fotolarını koycam :) 3280 gr 50 cm. doğumu hiç sormayın normal doğum epidural yada sipinal hiçbişi yok çığıra çığıra doğurdum
kız sen doğurmadın mı daha kaydirigubbakcemile3
kızlar ben geldim ama gidicim. Kaleriferlerimiz yanmıo kayımpederde kalcaz bu gece çocukta yukarda :d birazdan face e fotolarını koycam :) 3280 gr 50 cm. Doğumu hiç sormayın :d normal doğum epidural yada sipinal hiçbişi yok çığıra çığıra doğurdum :d
iyiyim güzelim,valla biraz yorgunum gecem gündüzüm karıstı da :)) tuvalete gitmeye zor vakit buluyorum :))sıpa arada huysuzluk yapıyo napsın...sen naptın cnm,gelmiyo mu hala bıdık?selam ironicim nasılsınnn oglusumuz nasıl
olumunekankayizsmileevettt uykusuz her geceeeeeeeee,yorgun ölesiyeee :)))crayz ve ece hayırlı olsun kızlar..maşallah ikinize de...
doğum yapan diğer arkadaşlar sizlere de maşallah...uykusuz gecelere ve aramıza hoşgeldiniz.......))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?