2010 Ekim Anneleri

slm millet
ya şimdi kayınvalidelerden geldim. kaynanam bugün yarın doğar karnın aşağı inmiş, kayınpeder perşembe cumaya kalmaz doğar deyip durdu. acaba doğar mı ki yaaa. şimdi ümitlenmek istemiyorum eğer doğmazsa hayal kırıklığına uğramak istemiyorum. hem annem gelecek izmirden sizce çağırmalımıyım yaa? çarşambada kontrolüm var onu mu beklesem ???????

canım ben de tekim, hem de en başından beri.

ctesi doğum yaptım, ptesi eşim işe gitti, ben akşama kadar yalnız kaldım.

bazı akşamlar annemler kayınvalidemler uğruyor ama yalnızken daha rahatım. başkası varken dinleneceğime yoruluyorum.

güzelim belli olmaz, biraz daha bekletebilir bebiş.

kontrolüne git ondan sonra bakarsın, duruma göre. onların demesine göre doğacak değil ya çocuk :)

güzelim belli olmaz, biraz daha bekletebilir bebiş.

kontrolüne git ondan sonra bakarsın, duruma göre. onların demesine göre doğacak değil ya çocuk :)

sağol canım. sürekli söyleyip durunca telaşlandım açıkçası ama bende kontrole gittikten sonra duruma göre çağırayım diye düşünüyorum... tabi yinede bavulunu hazırlasın heran yola çıkacakmış gibi kaydirigubbakcemile3

kızlar ben geldim ama gidicim. kaleriferlerimiz yanmıo kayımpederde kalcaz bu gece çocukta yukarda birazdan face e fotolarını koycam :) 3280 gr 50 cm. doğumu hiç sormayın normal doğum epidural yada sipinal hiçbişi yok çığıra çığıra doğurdum

pinguu gözün aydın canım ne güzel sezeryan olacakken normalle gelmiş melegin. darısı basmıza insallah.

hosgeldin canımmm... tamammmmmmmmmm ama merakta bırakma bizi mutlaka gel yaz. gecmis olsunnnnn bebisine de masallah koy resimlerini..

oh ne güzel sizi yalnız bırakıolar demek. benim kayınvalidem daha başından beri 40 gün yalnız kalamazsın. hem bizde burda yatarız falan dedi. allahım yaaa evde kalabalıktan durulmıcak anlaşılan. işte belki annem gelirse biriki gün kalırlar gece. en azından sadece gündüzleri çekerim :çok üzgünüm: ki evleri 2 sokak ötede benneyaptımki hem şimdiden gelen giden çok olur eşime şunu al bunu al diyip duruoooo. allahtan eşim işe başlayalı 1 hafta oldu eğer iş bulamasaydı ne olurdu bilemiyorum...
offffffffff offfffffffffff anlatcak çok şey varda neyse mafoldumben

ay canm benm yaaa

selam kızlar bizim sıpa uyurken bi bakayım dedim...ecrincim fotolarına bakmak için girdim nete sırf ama göremedim tekrar hayırlı olsun bitanem,sana da gecmiş olsun cok cok

tamam canım dinleeen sen. ayrıca kızında cok güzel bir bebek 41 kere maşallahhhhhh :)) helal olsun sana normal normal dedin ve sonunda doğurdun kız :)))

ay canım gözünaydın...allah analı babalı büyütsün...

crayz ve ece hayırlı olsun kızlar..maşallah ikinize de...
doğum yapan diğer arkadaşlar sizlere de maşallah...uykusuz gecelere ve aramıza hoşgeldiniz.......))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…