2010 Ekim Anneleri

iyiyim güzelim,valla biraz yorgunum gecem gündüzüm karıstı da :)) tuvalete gitmeye zor vakit buluyorum :))sıpa arada huysuzluk yapıyo napsın...sen naptın cnm,gelmiyo mu hala bıdık?

ah canım benim olsun ama o da baska bir güzel duygu olsa gerek )))
ben hala bekliyorum, bıdığında hiçççç gelmeye niyeti yok sanırım tık yok :) sanırım sonunda zorla biz çıkartıcaz heheh

tmm canlar bugun çok yorgunum bi kaç resim koyuyorum. maşallah demeyi unutmayın kızıma.
maşallah maşallah iyi dinlen bakalım sonra unutma bizi
hatırlatma lütfen sona kalacağımı biliyordum ben zaten mafoldumben

yarın doktora gidicem bugun gitmedim :) belki alırlar yarın inşş
kız o kadar sabrettin eğer dr. bekleyelim derse sez. olsun diye ısrar etme tabi durumun uygunsa bi problem yoksa canm
selam kızlar bizim sıpa uyurken bi bakayım dedim...ecrincim fotolarına bakmak için girdim nete sırf ama göremedim tekrar hayırlı olsun bitanem,sana da gecmiş olsun cok cok

hoşgeldin bende tam faceine nerelerdesin yazmıştım

ah canım benim olsun ama o da baska bir güzel duygu olsa gerek )))
ben hala bekliyorum, bıdığında hiçççç gelmeye niyeti yok sanırım tık yok :) sanırım sonunda zorla biz çıkartıcaz heheh
sorma güzel aslında ama bazen uykusuzluktan sinir sistemim bozuluyo catıyorum önüme gelene :)) bi de gelen giden bitmiyo cok bunladım valla ( kafamı dinlemek istiyorum artık...benim oğlan gibi sezeryanda dr umuz cekiştirip duruyodu,asistanına da cek cek dioo du :)) cıkmak istemedi herhalde benim fındık :))

yok canım bu kadar bekledim zorunlu bir durum olmadıgı sürece bekle derse beklerim ama zorunlu sezeryan olmam gerekirse de napiyim artık kısmet.. :)

cok fena uykum geldi uyuyim bari uykusuz geceler beni bekliyor nasılsa :)
iyi geceler kızlar a.s.

hb cnm,bebiş ve gelen gidenden fırsatım olmuyo ki tatlım..bi düzen oturtsak gelicez bol bol ama henüz cok yeniyiz..sen nasılsın,neler yapıyosun?
ironic face de hatırlrsan bi ara bunu yazıp duruyodum..)))
evet cnm hatırladım :)) hakkaten tam bizlik sarkı :))

yok canım bu kadar bekledim zorunlu bir durum olmadıgı sürece bekle derse beklerim ama zorunlu sezeryan olmam gerekirse de napiyim artık kısmet.. :)

hayırlısı olsun hakkımızda. biz ne düşünürsek düşünelim kısmetin ötesine geçilmio. oğluşlarımıza kavuşalımda sağ salim bütün acılar unutulur

uyu darkcım uyu...ben bebek uyurken de uyuamaz oldum..sürekli kulağımda bebek sesi..iice paranoyaklaştım..

ironic ben de senn gibi herkese çatıyorum...bugün sinirlerim bozuldu gündüz çok huysuzdu..ağladım 1 saat...sonra ağladığıma ağladım...çıktım dışarı bi dolandım geldim...

ironic ben de senn gibi herkese çatıyorum...bugün sinirlerim bozuldu gündüz çok huysuzdu..ağladım 1 saat...sonra ağladığıma ağladım...çıktım dışarı bi dolandım geldim...
ne güzel dışarı cıkmayı özledim valla..ben de gece aglıyorum uyumuyo sabaha dek ..şimdi de mızırdanıyo yavastan birazdan basar yaygarayı :)) yavastan kaçayım bari..çok öptüm kızlar hepicinizii...

bıcak saplanması gıbı olur karnın sertelesıyosa dogum sancısıdır acılma 3-4 cm olduhunda kanaman baslar ama sancılar arası azalıcak ama duzenlı olucak

Cok tesekkur ederim arkadasım. Hala bekliyorum,bel ağrısı+sancılar devam ediyor.. uzun zamandır nst de sancım gorunuyordu zaten ama hissetmiyordum, simdi hissedilebilir oldular. Yarın kontrolum olduğu icin sabaha kadar beklemeyi planlıyorum.

ece kız çok merak ediyom doğumunu :)

kızlaaaaar bu gece tam yüzüstü yatmıştım büyük bir keyifle, bizimki mıngırdanmaya başladı

allahım ne kadar güzel bişemiş yüzüstü yatmak. karnım geçti tabii ama memelerimin acısından yatamıyodum, bugün onlar da acımamıştı ne güzel, tam uyuyacaktım kalktı bizim boklu dana :)

acayip kaka yapıyor bebeğim ya, vala minicik vücutta o kadar kaka..

bir de sağolsun her altını açtığımda önce kakasını yapıyor, tam temizliyorum bezi kapatıcam bu sefer çişini yapıyor. az da değil ha, baya şarlatıyo cadı :) alışkanlık edindi resmen, totosunu temizlemeye başlayınca salıveriyor ne varsa. alt açma merasimimiz uzun sürüyor anlayacağınız.

oy oy sağlıklı olsun da..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…