iyiyim güzelim,valla biraz yorgunum gecem gündüzüm karıstı da :)) tuvalete gitmeye zor vakit buluyorum :))sıpa arada huysuzluk yapıyo napsın...sen naptın cnm,gelmiyo mu hala bıdık?
maşallah maşallahtmm canlar bugun çok yorgunum bi kaç resim koyuyorum. maşallah demeyi unutmayın kızıma.
kız o kadar sabrettin eğer dr. bekleyelim derse sez. olsun diye ısrar etme tabi durumun uygunsa bi problem yoksa canmhatırlatma lütfen sona kalacağımı biliyordum ben zaten mafoldumben
yarın doktora gidicem bugun gitmedim :) belki alırlar yarın inşş
selam kızlar bizim sıpa uyurken bi bakayım dedim...ecrincim fotolarına bakmak için girdim nete sırf ama göremedim tekrar hayırlı olsun bitanem,sana da gecmiş olsun cok cok
olumunekankayizsmileevettt uykusuz her geceeeeeeeee,yorgun ölesiyeee :)))
sorma güzel aslında ama bazen uykusuzluktan sinir sistemim bozuluyo catıyorum önüme gelene :)) bi de gelen giden bitmiyo cok bunladım vallaah canım benim olsun ama o da baska bir güzel duygu olsa gerek)))
ben hala bekliyorum, bıdığında hiçççç gelmeye niyeti yok sanırım tık yok :) sanırım sonunda zorla biz çıkartıcaz heheh
maşallah maşallahiyi dinlen bakalım sonra unutma bizi
kız o kadar sabrettin eğer dr. bekleyelim derse sez. olsun diye ısrar etme tabi durumun uygunsa bi problem yoksa canm
hoşgeldin bende tam faceine nerelerdesin yazmıştım
hb cnm,bebiş ve gelen gidenden fırsatım olmuyo ki tatlım..bi düzen oturtsak gelicez bol bol ama henüz cok yeniyiz..sen nasılsın,neler yapıyosun?maşallah maşallahiyi dinlen bakalım sonra unutma bizi
kız o kadar sabrettin eğer dr. bekleyelim derse sez. olsun diye ısrar etme tabi durumun uygunsa bi problem yoksa canm
hoşgeldin bende tam faceine nerelerdesin yazmıştım
evet cnm hatırladım :)) hakkaten tam bizlik sarkı :))ironic face de hatırlrsan bi ara bunu yazıp duruyodum..)))
yok canım bu kadar bekledim zorunlu bir durum olmadıgı sürece bekle derse beklerim ama zorunlu sezeryan olmam gerekirse de napiyim artık kısmet.. :)
aynen kuzu ben de tilki uykusu uyuyorum habire acıp acıp gözü bakıyorum napıyo die,bi de beşiğe alıştıramadım yauyu darkcım uyu...ben bebek uyurken de uyuamaz oldum..sürekli kulağımda bebek sesi..iice paranoyaklaştım..
hb cnm,bebiş ve gelen gidenden fırsatım olmuyo ki tatlım..bi düzen oturtsak gelicez bol bol ama henüz cok yeniyiz..sen nasılsın,neler yapıyosun?
QUOTE]
tahmin ediyorum canımallah kolaylık versin.
bende bunalımladayım. daha doğuramadım. kaynana kayınpeder vs vs. bide enfeksiyon problemim oldu ama çok şükür şuan iyiyim. sağsalim bi kavuşsaydım bebişime
ay o kaynana kayınpeder demeyin bana bi de onların kaprisini cektim hastaneden yeni gelmişim ameliyatlıyım..millet hiç düşünmüyo seni valla,kendi kendimizi düşünmemiz gerek bunu anladım...kavusursun cnm,ama bugünlerde iyice dinlen bence,sonra cok yorucu oluyohb cnm,bebiş ve gelen gidenden fırsatım olmuyo ki tatlım..bi düzen oturtsak gelicez bol bol ama henüz cok yeniyiz..sen nasılsın,neler yapıyosun?
QUOTE]
tahmin ediyorum canımallah kolaylık versin.
bende bunalımladayım. daha doğuramadım. kaynana kayınpeder vs vs. bide enfeksiyon problemim oldu ama çok şükür şuan iyiyim. sağsalim bi kavuşsaydım bebişime
ne güzel dışarı cıkmayı özledim valla..ben de gece aglıyorum uyumuyo sabaha dek ..şimdi de mızırdanıyo yavastan birazdan basar yaygarayı :)) yavastan kaçayım bari..çok öptüm kızlar hepicinizii...ironic ben de senn gibi herkese çatıyorum...bugün sinirlerim bozuldu gündüz çok huysuzdu..ağladım 1 saat...sonra ağladığıma ağladım...çıktım dışarı bi dolandım geldim...
ay o kaynana kayınpeder demeyin bana bi de onların kaprisini cektim hastaneden yeni gelmişim ameliyatlıyım..millet hiç düşünmüyo seni valla,kendi kendimizi düşünmemiz gerek bunu anladım...kavusursun cnm,ama bugünlerde iyice dinlen bence,sonra cok yorucu oluyo
inşallah doğumdan sonrada sinirlerim böle çelik gibi olur yoksa birilerinin kalbi fena kırılcaklmaz:
eh o zman ben gidip uyuyum. aman hep sol taraa yatmaktan yanım çürüdü. wcye gitmekten deliksiz uyuyamıom ki tam uyuya dalcam yine gelio :S
kaayı yedim sanırım laelaelaelaelae
neyse herkese iyi geceler. dualarınızı bekliorum.....a.s.
bıcak saplanması gıbı olur karnın sertelesıyosa dogum sancısıdır acılma 3-4 cm olduhunda kanaman baslar ama sancılar arası azalıcak ama duzenlı olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?