2010 Ekim Anneleri

günaydın fatma. ben olcay siteye yeni katıldım 37 haftalık gebeyim. bir an önce doğsun istiyorum artık. ya sen?

günaydın hoş geldın kahvaltı yapıodum cvb atamadım bn 40.haftadayım pazar gunu bitiyo gunum bakalım bızım kız nezamn gelıcek...

doğumum 31 ekim. ben epidural normal doğum istiyorum ama bakalım nolcak. yarın doktora gidicem. belki bugünde gidebilirim merak edeiyorum aslında. senin nasıl olacak belli mi.

doğumum 31 ekim. ben epidural normal doğum istiyorum ama bakalım nolcak. yarın doktora gidicem. belki bugünde gidebilirim merak edeiyorum aslında. senin nasıl olacak belli mi.

benım en gec haftya salı gunune kadar normal doğum kendısı baslamazsa sunı sancıyla baslatıcak olmadı mecbur sezeryan olucak hakkımızda hayırlısı işallah

günaydın dark hoşgeldın bir türlü gelmiyo bizim pıtırcıklar

dark nezamn kontrole gidicen bgn mu gıdıcektın gunun bıtmek uzere masallah ama gelen yok dımı:)
bizimkiler 9 ay 10 günü beklıyorlar galıba

olsun canım. hayırlısıyla gelsin inşallah...allah sağlıklı bebişler versin bize...

aminnnnnn canımmm :))

hayırlısı olsun canım hakkıımızda. gelmiyor anne karnı daha rahat sanırım :))

dark nezamn kontrole gidicen bgn mu gıdıcektın gunun bıtmek uzere masallah ama gelen yok dımı:)
bizimkiler 9 ay 10 günü beklıyorlar galıba

evet canım bugun 3ten sonra gidicez bakalım ne diyecek. benim doktorda 40.haftaya kadar beklicez gelmezse suni denicez demişti ama acılma felan yoktu en son bebegin kafası bile tam kanalda degildi bakalım ne olacak ama sonum sezeryan gibi icimden bir ses öyle diyor :)))

evet canım bugun 3ten sonra gidicez bakalım ne diyecek. benim doktorda 40.haftaya kadar beklicez gelmezse suni denicez demişti ama acılma felan yoktu en son bebegin kafası bile tam kanalda degildi bakalım ne olacak ama sonum sezeryan gibi icimden bir ses öyle diyor :)))[/QUOTE]

benımde sonumda sezeryana benziyo :)
ama hiç belli olmaz bide bakmışız gununde gelmışler.hakkımızda hayırlısı olur işallah...
ben çıkıyomkızlar sabah erkn kalktım biraz uyucam allaha emanet olun dark hastaneden gelınce bızı bılgılendırmeyı untma

tamam canım haber veririm. hadi dikkat edin kendinize bende cıkyorum kahvaltı yapıcam.

günaydın kızlar

pikecim okudum cok güldüm :) Allah yardımcınız olsun :) cevreye dikkat :) bizimkide bir bende bir babada iki kez yapptı ben tetikte acıom hep :)

günaydın kızlar.
bende doğuramadım daha :kedi:
evet forum bomboş kaldı :bbo:

ben de normal doğum beklesem doğuramıycam sanırım kaydirigubbakcemile3 çünkü dün son kez nst ye girdim sancım 0-10 arasında değişiyor, tık yok :))) senin durumlar nasıl canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…