2010 Ekim Anneleri

selcan cım yaricancım mervam balum jalecim feyzacım aymehcim saglıkla kucaklayınn inşallah kuzularınızı rabbm dogum bekleyenlere yardım etsin inşallahhh

canım saglıkla büyüt minik yavrunu inşşşşş

canımmm çok sevindim maşallah sanada kuzunaaa daa saglıkla büyüt annesi inş darısı bekleyen arkadşlaarın başına olsun inşşşş

gökçerana canım hoşgeldin Allah bağışlasın bebişini... nasıl dı doğum?

hoşbulduk canımsagolasın darısı senin başına olsun inşş.. benim dogum kolay gei genel sezeryan oldum medical de .. orhan bey yaptı .. ilk çıktıgımda karnım agrıdı bide boynum agrıyodu oda masadan galiba igne felan verdiler sabaha karşı geçti agrılarım şimdi daha iyiyim işimi yapabilecek hale geldim.. sen naptın dogum şeklini kesinleştirdin mi

duducum rabbim kolaylık versin sana canım kolay dogum olsun inşallahh..
bu arada herkese mrb geçmişe bakmaktan sizlere yazmamışım:)

slm kızlar.........
slm hoşgeldin.
ben de normal doğum beklesem doğuramıycam sanırım kaydirigubbakcemile3 çünkü dün son kez nst ye girdim sancım 0-10 arasında değişiyor, tık yok :))) senin durumlar nasıl canım?
of ya bendede tık yok daha. yarın kontrolüm var bakalım ne dicek. yarınki kontrol için daha ne kadar bekliceğimize karar veririz demişti ??? işim vardı canım geç cevap verdim kusura bakma :)
selam kızlar..
kızlar dudu aradı...hastanedeymiş...doğuracak inşallah...dua edin...

ay hadi inşallah. oda baya sıkılmıştı son günler. inşallah sağsalim kavuşur bebişine :ecrin_bebek:

amin gökçecim...bebekle uğraşıyorum..bunaldım valla şu 2 gündür çok sancılıyız...senn ne kadarlık oldu yavrun??nasıl gidiyor??

maşallah canım ikinizede ben cuma gideceğim orhan beye bakalım ne diyecek şuana kadar normal diye konuştuk ama..sen niye sezeryan olmuştun canım..bir de çatı muaynesini ne zaman yaptı.bebiş nasıl peki?ne kadar yattın hastahanede?çok sordum daha var soracaklarım ama..seni sıkmayayım hemen..

dudu hastanede mi.. ay canım benim cok sıkılmıştı hayırlısıyla kurtulurlar inşallah.
bizi haberdar et ritacım a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…