slm kızlar.........
selamlar fadimsa h.g.
canım saglıkla büyüt minik yavrunu inşşşşşhllb cani mcok tskler amin insallahhhhhh
insallah sizde kolayca atlatin.benim cok zor gecti.13 de sezeryana girdim.ancak 13.41 de kizim cikti.
14 .20 de benim dikis islemin bitti.cok uzun sürdü.ameliyat esnasinda kan deri alitina sizmis.vajinamin üstü kan topladi yumruk gibi sisti.hem üst karin bölgem hem alt bölgesi.suan mos mor.yürümek oturup kalkmak daha zor durumdayim.otururken kaldirmaya adam lazim.yoksa oturdugum yerde kaliyorum(
kızlar ben de dogum yaptım bebegım 37+4 dogdu
cumartesı gecesı nısanım gelmıstı saat 21.30 gıbı sancılarım basladı ertesı gun oglen 12ye kadar evde cektım pazar gunune denk geldı acıldekı doktor 4 cm acılma var dedı dogum baslamıs hemen yatısım yapıldı carsamba gunu spınal sezeryan olucaktım ama bebegım ben normal dogucam dedı
neyse 10.10.2010 gunu normal dogumla kızıma kavustum.Boy:52cm Kılo:3.250gram ısmı eylül balım :) dogum hıkayemı musaıt bı zamanda uzunca yazıcam bu arada alttan 3 dıkısım var bıraz da gaz sancılarım o kdr cok sukur ıyıyım
gökçerana canım hoşgeldin Allah bağışlasın bebişini... nasıl dı doğum?
slm hoşgeldin.slm kızlar.........
of ya bendede tık yok daha. yarın kontrolüm var bakalım ne dicek. yarınki kontrol için daha ne kadar bekliceğimize karar veririz demişti ??? işim vardı canım geç cevap verdim kusura bakma :)ben de normal doğum beklesem doğuramıycam sanırım kaydirigubbakcemile3 çünkü dün son kez nst ye girdim sancım 0-10 arasında değişiyor, tık yok :))) senin durumlar nasıl canım?
selam kızlar..
kızlar dudu aradı...hastanedeymiş...doğuracak inşallah...dua edin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?