rezeneyi su gibi içiyorum hemde kimyonlurita rezene cayı içiomusun? bir cay kasıgı veriyorlar bebegede cocuk doktoru önermişti dogum seminerinde
dudu hastanede mi.. ay canım benim cok sıkılmıştı hayırlısıyla kurtulurlar inşallah.
bizi haberdar et ritacım a.s.
dilek sen daha kucuksun benden bi bana bak helee. benimle olanlar doğurduu bilee :)
bende varım doğurmayannnnnnnnnnn :S
rezeneyi su gibi içiyorum hemde kimyonlu(ama çocuğa vermedim..verim mi ki??
tamam tatlım aradım az önce..beklemede şu anda...motive ettim sen yaparsın diye...
tamam tatlım aradım az önce..beklemede şu anda...motive ettim sen yaparsın diye...
yarın son kontrolüm elvede doktorum :)) artık 2 yıldır dr gitmekten gına geldii..ama yinede özlüycem seni canım doktorum :)) artık dr hasta mesafesi kalmadı bizde iyice ahbab olmustuk
rita cnm eve geldgimiz 2.ci gece benim gzım vardı ameliyathane 1.5 saate yakın durdugum için .tabi gaz cocuga da geçmiş sütla cok ağladı ,tecrübe işte eşimi ezcaneye gönderdim rezene cayı aldırdım cnm 30 ml verdim bende içtim 1 bardak cocuk yavrum nsıl rahatladı . yazını okudum seninkide gazlı bir bebek galiba able nasihatı ver sen rezene drları dinlersek yandık:)
hoşgeldin ades bebişle nasıl gidiyor yeni hayat çok merak ediyorum :)) logusalık hüznü vs korkutuyor bebi varmı böyl bi durum yoksa o güzelliği gördükten sonra insanda hizin denen bişi kalmıyormuslm kızlar daha doğurmayanlar ve yeni bebekle hayata adapte olmaya calısıanlar tıpkı ben gibiii nasılsınızzopuyorumnanaktan
inşallah jinekologdan çocuk doktoruna tez zamanda terfi ederizyani doğunca yine dr. yolu aşındırcaz. inşallah sadece kontrol için gideriz bi sağlık problemimiz olmaz :Saruboceq:
öle canım. inşallah sen yarın bende öbürgün doğururuz kaydirigubbakcemile3
eceyle benim günlerimiz aynıydı 20 ekim ama kız hurmaydı çaydı temizlikti doğurdubende elimden geleni yapıom ama maleseffff fisfisfis neyse yarın kontrolüm var bakalım dr. ne dicek ???
biz seminerdeyken bir kadın sormustu doktorda rezenenin gazı önledigini kabul ediyoruz bizde. Anne içebilir, bebegede bir iki cay kasıgı verilebilir. fayda saglayan hastalarımız oldugu gercektir kabul ediyoruz demişti. İyi hatırlıyorum ama gögsüne yakın emzirir gibi ver canım nolur nolmaz hemen soguyorlar memeden
bebeğede 1 kaşık verilio canım. baya faydalı oluomuş. ama ben gaz sancısı 1 ay sonra 40ı çıkınca falan başlar die biliodum. vay namussuz hocalar yanlış bilgi mi vermişler. bide çocuk gelişimi eğitimi öğretmeniyim heee :uhm: işte boşuna teoriyle uygulama farklıdır die demiolar...
hoşgeldin ades bebişle nasıl gidiyor yeni hayat çok merak ediyorum :)) logusalık hüznü vs korkutuyor bebi varmı böyl bi durum yoksa o güzelliği gördükten sonra insanda hizin denen bişi kalmıyormu
kendime masallah diyorum süperim vallaa bugün bebişele beraber abimize yemek götürüdük öğlen:) arabayı kullanırken tam bir acemi gibi oldum arkada bebek var diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?