2010 Ekim Anneleri

dilek sen daha kucuksun benden bi bana bak helee. benimle olanlar doğurduu bilee :)

balsuratım valla bana hiç gecmedi be kuzum hele su son 1 haftadır strese girdim resmen :))))

rita rezene cayı içiomusun? bir cay kasıgı veriyorlar bebegede cocuk doktoru önermişti dogum seminerinde
rezeneyi su gibi içiyorum hemde kimyonlu(ama çocuğa vermedim..verim mi ki??
dudu hastanede mi.. ay canım benim cok sıkılmıştı hayırlısıyla kurtulurlar inşallah.
bizi haberdar et ritacım a.s.

tamam tatlım aradım az önce..beklemede şu anda...motive ettim sen yaparsın diye...

dilek sen daha kucuksun benden bi bana bak helee. benimle olanlar doğurduu bilee :)

öle canım. inşallah sen yarın bende öbürgün doğururuz kaydirigubbakcemile3
eceyle benim günlerimiz aynıydı 20 ekim ama kız hurmaydı çaydı temizlikti doğurdu bende elimden geleni yapıom ama maleseffff fisfisfis neyse yarın kontrolüm var bakalım dr. ne dicek ???

tamam tatlım aradım az önce..beklemede şu anda...motive ettim sen yaparsın diye...

biz seminerdeyken bir kadın sormustu doktorda rezenenin gazı önledigini kabul ediyoruz bizde. Anne içebilir, bebegede bir iki cay kasıgı verilebilir. fayda saglayan hastalarımız oldugu gercektir kabul ediyoruz demişti. İyi hatırlıyorum ama gögsüne yakın emzirir gibi ver canım nolur nolmaz hemen soguyorlar memeden

bebeğede 1 kaşık verilio canım. baya faydalı oluomuş. ama ben gaz sancısı 1 ay sonra 40ı çıkınca falan başlar die biliodum. vay namussuz hocalar yanlış bilgi mi vermişler. bide çocuk gelişimi eğitimi öğretmeniyim heee :uhm: işte boşuna teoriyle uygulama farklıdır die demiolar...

yarın son kontrolüm elvede doktorum :)) artık 2 yıldır dr gitmekten gına geldii..ama yinede özlüycem seni canım doktorum :)) artık dr hasta mesafesi kalmadı bizde iyice ahbab olmustuk

Son düzenleme:
slm kızlar daha doğurmayanlar ve yeni bebekle hayata adapte olmaya calısıanlar tıpkı ben gibiii nasılsınızzopuyorumnanaktan

kız rita maşallah şimdi gördüm nerdeyse 1 aylık olmuş bebişin yaaa :S
bende istiom bende bende

yarın son kontrolüm elvede doktorum :)) artık 2 yıldır dr gitmekten gına geldii..ama yinede özlüycem seni canım doktorum :)) artık dr hasta mesafesi kalmadı bizde iyice ahbab olmustuk

inşallah jinekologdan çocuk doktoruna tez zamanda terfi ederiz yani doğunca yine dr. yolu aşındırcaz. inşallah sadece kontrol için gideriz bi sağlık problemimiz olmaz :Saruboceq:

slm kızlar daha doğurmayanlar ve yeni bebekle hayata adapte olmaya calısıanlar tıpkı ben gibiii nasılsınızzopuyorumnanaktan
hoşgeldin ades bebişle nasıl gidiyor yeni hayat çok merak ediyorum :)) logusalık hüznü vs korkutuyor bebi varmı böyl bi durum yoksa o güzelliği gördükten sonra insanda hizin denen bişi kalmıyormu
inşallah jinekologdan çocuk doktoruna tez zamanda terfi ederiz yani doğunca yine dr. yolu aşındırcaz. inşallah sadece kontrol için gideriz bi sağlık problemimiz olmaz :Saruboceq:

:)aynen canım her ay çocuk doktoruna gidicez bu sferde ..aman inşallhh rutin kontrollerimiz olsunda hastalık için gitmeyelim:Saruboceq:

anacım bende yaptım ama tık yok. demek ki bizde işe yaramadı artık bende serdimmm acıkcası bişi yapmıyorum yeter ev temizlenmekten eskidi
kız allah mı söyletti yarın mı doğurucam acaba ayyy ne güzel olur :))))))))))
sende öbürgün ohhh süeprr delikafadulden eşim az önce yolda doktoru görmüş, neredesiniz siz gittiniz ortalıklarda kaldık, günümüz geciyor oglanın gelmeye niyeti yok demiş. rahatsızım kaza gecirdim, bizim gidecegimiz doktorun adını vermiş ona gidin suyuna baksınlar,nst girsin. hersey normal seyrindeyse 1 hafta daha bekletiyoruz demiş.
bugun doktora gidicem cok heyecanlıyım birde derseki 1 hafta daha bekle diye bak o zaman sen işe delikafadulden ama hareketleri azaldı sıkıştı sanırım kuzucugum.

saolun kızlar...vericem o zaman az sonra..eşim duymasın:))
dilek valla onların hepsi teori..oğlum resmen ıkınırken morarıor ya içim sızlıyor(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…