saolun kızlar...vericem o zaman az sonra..eşim duymasın:))
dilek valla onların hepsi teori..oğlum resmen ıkınırken morarıor ya içim sızlıyor(
rita sen kendine yaptıgından verme sakın eczanede var milupanın rezene cayı ondan al cnm
:))inşallh canım az kaldı sizinde...kız rita maşallah şimdi gördüm nerdeyse 1 aylık olmuş bebişin yaaa :S
bende istiom bende bende
ya yüksek tansiyondan gitmişler hastaneye...3cm açılma varmış...sancı da varmış ama bizim ki hisstmiyor...bekliyolar tatlım şimdi..yatırmışlar hastaneye..ritacım dudunun sancısı felan mı tuttmuşta gitmiş ki. birşeyi yoktu en son ?
vericem valla napim artık çok bunaldım...size güveniyorum kızlar:))rezeneyi su gibi içiyorum hemde kimyonlu(ama çocuğa vermedim..verim mi ki??
rita cnm eve geldgimiz 2.ci gece benim gzım vardı ameliyathane 1.5 saate yakın durdugum için .tabi gaz cocuga da geçmiş sütla cok ağladı ,tecrübe işte eşimi ezcaneye gönderdim rezene cayı aldırdım cnm 30 ml verdim bende içtim 1 bardak cocuk yavrum nsıl rahatladı . yazını okudum seninkide gazlı bir bebek galiba able nasihatı ver sen rezene drları dinlersek yandık:)
doğum yapmış arkadaşlar göğüs ucu yaralarınız ne durumda ?
DÜN EŞİMİ SAĞLIK ocagına yolladım aile hekiminden krem yazmasını istedim :)) kadın dogumcudan istedim uyuz yazmadı bana :)))aile hekimin şimdiden sürmeye başlasın demiş ..ilacın adı steril novuxol pomad ilk defa duydum bende googleda arama yapayım dedim..bizim sitede bir kızın yazısına rastladım onda işe yaramış inşallahh banada şifa verir..
http://www.kadinlarkulubu.com/showpost.php?p=9032477&postcount=12
anacım bende yaptım ama tık yok. demek ki bizde işe yaramadı artık bende serdimmm acıkcası bişi yapmıyorum yeter ev temizlenmekten eskidi
kız allah mı söyletti yarın mı doğurucam acaba ayyy ne güzel olur :))))))))))
sende öbürgün ohhh süeprr delikafadulden eşim az önce yolda doktoru görmüş, neredesiniz siz gittiniz ortalıklarda kaldık, günümüz geciyor oglanın gelmeye niyeti yok demiş. rahatsızım kaza gecirdim, bizim gidecegimiz doktorun adını vermiş ona gidin suyuna baksınlar,nst girsin. hersey normal seyrindeyse 1 hafta daha bekletiyoruz demiş.
bugun doktora gidicem cok heyecanlıyım birde derseki 1 hafta daha bekle diye bak o zaman sen işe delikafadulden ama hareketleri azaldı sıkıştı sanırım kuzucugum.
:))inşallh canım az kaldı sizinde...
ya yüksek tansiyondan gitmişler hastaneye...3cm açılma varmış...sancı da varmış ama bizim ki hisstmiyor...bekliyolar tatlım şimdi..yatırmışlar hastaneye..
vericem valla napim artık çok bunaldım...size güveniyorum kızlar:))
rita aksam yarken ver 30 ml bide öğlen uyucak ya ozaman ver sende rahat et cnm dinlenmeye ihtiyacın var gazlı bebek zor allahtan bizde yok
:))inşallh canım az kaldı sizinde...
ya yüksek tansiyondan gitmişler hastaneye...3cm açılma varmış...sancı da varmış ama bizim ki hisstmiyor...bekliyolar tatlım şimdi..yatırmışlar hastaneye..
sağol canım inşallahvericem valla napim artık çok bunaldım...size güveniyorum kızlar:))
yaa ne güzel 3 cm açıklık var sancı var ama hissetmio demek... inşallah doğumu kolay olur..
canım ilk önce bir kaşık ver. birden çok verme. bebişin tepkisine bak bir süre ondan sonra işe yararsa ve ters etki yapmazsa biraz miktarı arttırabilirsin.
:)) bende rezene almıştım kendim içinn.demek bebe içinde milupanınkini almak lazımm:) yavaş yavaş ev ot .ilaç dolmaya başlıyorkaydirigubbakcemile3
Teşekkür edrim ades...milupanın alim şimdi eczaneden...ben çıkıyorum kızlar...ii bakın kendinize...oğlandan fırsat bulursam girerim...
oyyy kızlar benim kız güya uslu diye seviniyordum, bu gece helak etti beni. kendime gelemiyorum.
başladık sanırım gazlı gecelere
rita rezeneyi denersen haber ver olur muuuu, benimkinin de artınca ben de veririm olmazsa. ben de üzülüyorum, çocuk birden kıvranıyo minicik şey zaten
pike sana abla nasihatı ver 30 ml bak gör nsıl rahatlıyacak benim 2.ci bebeğim insan daha cok tecrübeli oluyo. ama gzalanmasını bekleme öğlen ver 30ml bide aksam yatken ver sende uyu 1 saat seninde ihtiyacın var dinlenmye ben 15 günde 2 kez verdim cok yoktu ama insan helak oluyo uykusuz
maşallah canım ikinizede ben cuma gideceğim orhan beye bakalım ne diyecek şuana kadar normal diye konuştuk ama..sen niye sezeryan olmuştun canım..bir de çatı muaynesini ne zaman yaptı.bebiş nasıl peki?ne kadar yattın hastahanede?çok sordum daha var soracaklarım ama..seni sıkmayayım hemen..
canım kusura bakma geccevap verdim bebegi dr a götürmüştü eşim geldiler de:) onlara baktım emzirdim:)
canım benim çatım dardı normal dogum yapmak içini sınırda demişti bebek büyürse yapman zorlanır bebek içinde iyi olmaz dmişti .. ben 38+2 de alta muayene oldum zor degildi sadece kendimi kastım die az acıdıfazla degil ama korkma :) bebişim iyi teyzesi 3250 gr dı ama dogunca bugün 2950 olmuş hastanede bi gece yattım cuma günü akşam 16:50 de dünyaya geldi kızım diger gün ögln çıktı gaz yapıncaben::)istedigin gibi sor canım yardımcı olmaya çalışırım elimden geldikçe
annemde bu şekil maceraları anlatırdı bana:)) ayy halıdanda çıkmamış lekesii..alt açma bezlerimiz batıcak valla cicili bicili aldık bide annem dogru söyledi bunların altında bebeğin altı alınmaz batar :))balsurat vala ben de doktorumu özlicem heee :) adam diyoki özlicem sizi, seneye bi tane daha yapın :) bi de ben kolay doğurdum diye böyle kadını habire doğurtmak lazım dedi
yıkıyoz, havluya sarıyoz hoopppp şaaarrrr, haydeee tekrar yıka, yeni havlu.. artık havludan önce bebek bezini sarıp çıkarıyoz banyodan :)
slm kızlar nasılsınızzzzzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?