2010 Ekim Anneleri

doğum yapmış arkadaşlar göğüs ucu yaralarınız ne durumda ?

DÜN EŞİMİ SAĞLIK ocagına yolladım aile hekiminden krem yazmasını istedim :)) kadın dogumcudan istedim uyuz yazmadı bana :)))aile hekimin şimdiden sürmeye başlasın demiş ..ilacın adı steril novuxol pomad ilk defa duydum bende googleda arama yapayım dedim..bizim sitede bir kızın yazısına rastladım onda işe yaramış inşallahh banada şifa verir..
http://www.kadinlarkulubu.com/showpost.php?p=9032477&postcount=12

kız rita maşallah şimdi gördüm nerdeyse 1 aylık olmuş bebişin yaaa :S
bende istiom bende bende
:))inşallh canım az kaldı sizinde...
ritacım dudunun sancısı felan mı tuttmuşta gitmiş ki. birşeyi yoktu en son ?
ya yüksek tansiyondan gitmişler hastaneye...3cm açılma varmış...sancı da varmış ama bizim ki hisstmiyor...bekliyolar tatlım şimdi..yatırmışlar hastaneye..

benim ilk dogumda yaraa olmustu bundada bekledim olur diye ama olmadı
dr krem verdi genede sürdüm hangi gögsümü emzirdiğsem ona sürdüm sonra sıcak suda duruladım hemde insanın sütü güzel geliyo sıcak suya tutunca

canım bebeğin doğmaya yakın hareketlerinin azaldığını biliorum. oda doğum için enerji depolarmış. bir iki güne gelir inşallah inşallah herşeyin normal çıkarda normal doğum yaparsın canım. o kadar bekledin inşallah istediğin olur

rita sende dikkat yedğine içtiğine ayagın sıcak olsun dikkat et allah sabır versin cnm gazlı bebek zor arkadasımdan biliyorum

Teşekkür edrim ades ve dilek.....milupanın alim şimdi eczaneden...ben çıkıyorum kızlar...ii bakın kendinize...oğlandan fırsat bulursam girerim...

Son düzenleme:
:)) bende rezene almıştım kendim içinn.demek bebe içinde milupanınkini almak lazımm:) yavaş yavaş ev ot .ilaç dolmaya başlıyorkaydirigubbakcemile3

ewet kendi içtiğinizden vermeyin ne olur olmaz eczanede var cnm bebek için onlaraa göre yapılmış:)

oyyy kızlar benim kız güya uslu diye seviniyordum, bu gece helak etti beni. kendime gelemiyorum.

başladık sanırım gazlı gecelere

balsurat vala ben de doktorumu özlicem heee :) adam diyoki özlicem sizi, seneye bi tane daha yapın :) bi de ben kolay doğurdum diye böyle kadını habire doğurtmak lazım dedi

duduya çok sevindim ya, hadi inşallah kolayca kurtulur, o sancıları bi atlatsa sonrası iyi de, allah yardımcısı olsun.

rita rezeneyi denersen haber ver olur muuuu, benimkinin de artınca ben de veririm olmazsa. ben de üzülüyorum, çocuk birden kıvranıyo minicik şey zaten

aperpil ahhh ahhh ne kazalar atlattık bilsen, beyaz halımızdan bok lekesini çıkaramadık, çamaşır suyuyla bile, duruyo izi :) her alt açışımızda kazamız bol mübarek de, bir de banyolarımızı bilsen.

yıkıyoz, havluya sarıyoz hoopppp şaaarrrr, haydeee tekrar yıka, yeni havlu.. artık havludan önce bebek bezini sarıp çıkarıyoz banyodan :)

canım kusura bakma geccevap verdim bebegi dr a götürmüştü eşim geldiler de:) onlara baktım emzirdim:)
canım benim çatım dardı normal dogum yapmak içini sınırda demişti bebek büyürse yapman zorlanır bebek içinde iyi olmaz dmişti .. ben 38+2 de alta muayene oldum zor degildi sadece kendimi kastım die az acıdı fazla degil ama korkma :) bebişim iyi teyzesi 3250 gr dı ama dogunca bugün 2950 olmuş hastanede bi gece yattım cuma günü akşam 16:50 de dünyaya geldi kızım diger gün ögln çıktı gaz yapıncaben::)istedigin gibi sor canım yardımcı olmaya çalışırım elimden geldikçe

benimki 1 haftada kaybetti 100 gr sonra geri dr ilk 15de olur dedi cnm üzme kendini zayıfladı diye emzir bolbol

annemde bu şekil maceraları anlatırdı bana:)) ayy halıdanda çıkmamış lekesii..alt açma bezlerimiz batıcak valla cicili bicili aldık bide annem dogru söyledi bunların altında bebeğin altı alınmaz batar :))
slm kızlar nasılsınızzzzzzzzzzzz

h.g baylemr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…