annemde bu şekil maceraları anlatırdı bana:)) ayy halıdanda çıkmamış lekesii..alt açma bezlerimiz batıcak valla cicili bicili aldık bide annem dogru söyledi bunların altında bebeğin altı alınmaz batar :))
h.g baylemr
oyyy kızlar benim kız güya uslu diye seviniyordum, bu gece helak etti beni. kendime gelemiyorum.
başladık sanırım gazlı gecelere
rita rezeneyi denersen haber ver olur muuuu, benimkinin de artınca ben de veririm olmazsa. ben de üzülüyorum, çocuk birden kıvranıyo minicik şey zaten
pike sana abla nasihatı ver 30 ml bak gör nsıl rahatlıyacak benim 2.ci bebeğim insan daha cok tecrübeli oluyo. ama gzalanmasını bekleme öğlen ver 30ml bide aksam yatken ver sende uyu 1 saat seninde ihtiyacın var dinlenmye ben 15 günde 2 kez verdim cok yoktu ama insan helak oluyo uykusuz
sağol adescim, ben şimdiye kadar uyumaya vakit buluyordum da, bu gece zor geçti ilk defa. tavsiyen için teşekkürler canım.
kızlarrrr selammm sonunda doğum yaptımmmmmcepten yazmıştım aslında ama bi hata oluştu sanırım gelmemiş minik kızım cumartesi günü saat 11:30 da 3180 gr dünyaya geldi allaha şükür. face e de resimlerini eklemiş kociş kızımla ilgilenmekten anca girebildim nete :)) biraz gaz sorunumuz var bide ben kendimi üşüttüm galba biraz kusması var bakalım yarın sağlık ocağına götürcez topuk kanı için. bu dünyanın en güsel duygusuymuş allah herkese tez zamanda nasip eder inşallah sezeryanla doğum yaptım suyum sıfıra geldi bir günde acilen hemen sezeryana aldılar normal doğum die nasıl direttiğimi biliosunuz ama kısmet böleymiş sağlıkla kucağımda yaa daha dünya batsa umrumda olmaz fakat sezeryan çok kolay bir işmiş hiç bişe anlamadım makara yaparak girdim ameliyata yalnız çıkışta narkoz baya kafa yapıo abuk sabuk konuşmuşum biraz D baya ağrımda oldu dikiş yerlerinde ama ilk günden ayağa kalktım yinede tavsiyem normal doğum hala diretiorum çünkü hareketim çok kısıtlı olduğundan bebeğimin bi çok ilkini annem yapmış oldu ( sütüm ilk gün çok gelmedi ama şuan yeteri kadar emziriorum sütüm yetio herhangi bi saat kısıtlamsı yapmadım canı istedikçe emziriorum başka ne anlatsam çok çok heycanlı bi durum bakıp bakıp ağlıorum doğduğundan berii ama anladımki herşey kendine güvendikçe yoluna girio :)
oyyy kızlar benim kız güya uslu diye seviniyordum, bu gece helak etti beni. kendime gelemiyorum.
başladık sanırım gazlı gecelere
balsurat vala ben de doktorumu özlicem heee :) adam diyoki özlicem sizi, seneye bi tane daha yapın :) bi de ben kolay doğurdum diye böyle kadını habire doğurtmak lazım dedi
duduya çok sevindim ya, hadi inşallah kolayca kurtulur, o sancıları bi atlatsa sonrası iyi de, allah yardımcısı olsun.
rita rezeneyi denersen haber ver olur muuuu, benimkinin de artınca ben de veririm olmazsa. ben de üzülüyorum, çocuk birden kıvranıyo minicik şey zaten
aperpil ahhh ahhh ne kazalar atlattık bilsen, beyaz halımızdan bok lekesini çıkaramadık, çamaşır suyuyla bile, duruyo izi :) her alt açışımızda kazamız bol mübarek de, bir de banyolarımızı bilsen.
yıkıyoz, havluya sarıyoz hoopppp şaaarrrr, haydeee tekrar yıka, yeni havlu.. artık havludan önce bebek bezini sarıp çıkarıyoz banyodan :)
canım ilk duydugumda kilosunu üzüldüm ama artık sık sık emziricem başka çare yokbenimki 1 haftada kaybetti 100 gr sonra geri dr ilk 15de olur dedi cnm üzme kendini zayıfladı diye emzir bolbol
seninde hayırlı olsun canım gözün aydınkızlar uzun zamandır takip edemedim
ekim annesi olacaktım ama eylül annesi oldum.sezeryanla doğum yaptım.14 günlük oldu bebeğim.doğum yapan annelere hepinizin gözü aydın.
ay hayırlı olsun bittercim saglıkla büyüt inş bigün arra ile dünyaya geldi minişlerimiz demek rabbim güzel ömürler nasip etsin benimde ilk gün agrım oldu ikinc i gün kendime geldim şuan her işimi çok şükür yapabiliyorum :)kızlarrrr selammm sonunda doğum yaptımmmmmcepten yazmıştım aslında ama bi hata oluştu sanırım gelmemiş minik kızım cumartesi günü saat 11:30 da 3180 gr dünyaya geldi allaha şükür. face e de resimlerini eklemiş kociş kızımla ilgilenmekten anca girebildim nete :)) biraz gaz sorunumuz var bide ben kendimi üşüttüm galba biraz kusması var bakalım yarın sağlık ocağına götürcez topuk kanı için. bu dünyanın en güsel duygusuymuş allah herkese tez zamanda nasip eder inşallah sezeryanla doğum yaptım suyum sıfıra geldi bir günde acilen hemen sezeryana aldılar normal doğum die nasıl direttiğimi biliosunuz ama kısmet böleymiş sağlıkla kucağımda yaa daha dünya batsa umrumda olmaz fakat sezeryan çok kolay bir işmiş hiç bişe anlamadım makara yaparak girdim ameliyata yalnız çıkışta narkoz baya kafa yapıo abuk sabuk konuşmuşum biraz D baya ağrımda oldu dikiş yerlerinde ama ilk günden ayağa kalktım yinede tavsiyem normal doğum hala diretiorum çünkü hareketim çok kısıtlı olduğundan bebeğimin bi çok ilkini annem yapmış oldu ( sütüm ilk gün çok gelmedi ama şuan yeteri kadar emziriorum sütüm yetio herhangi bi saat kısıtlamsı yapmadım canı istedikçe emziriorum başka ne anlatsam çok çok heycanlı bi durum bakıp bakıp ağlıorum doğduğundan berii ama anladımki herşey kendine güvendikçe yoluna girio :)
kızlar ben gideyim, alr açma takımımı kuşanıp bebeğimin altını açayım..
hızlı olmak için hazırlıkları önceden yapıyorum.
kuru peçete çıkarıyorum, hazır koyuyorum
altını temizleyeceğim ıslak pamuk mendilleri hazırlıyorum 3 adet paketten çıkarıyorum
bir bebek bezini açıp hazırlıyorum
ikinci bebek bezini de birincisi kazaya kurban giderse diye çıkarıp kenara koyuyorum
pişik kreminin ağzını açıyorum, hazır olsun diye
çok hızlı olmalıyımmm çooookkk oy
:ecrin_bebek: kızlarrrrr son 2 günnn çok heyecanlıyım ben
kızlar benim dünyalar güzeli kızımda bugün tam 1 haftalık oldu.... dün doktora gittik kızımın göbeği düşmek üzereydi akmıştı biraz kızımın göbişini yaktılar çok ağladım. sonra biraz sarılık çıktı kan aldılar...çok ağladı kızım.... göbekle ilgili sorun yaşayan varm
kızlar benim dünyalar güzeli kızımda bugün tam 1 haftalık oldu.... dün doktora gittik kızımın göbeği düşmek üzereydi akmıştı biraz kızımın göbişini yaktılar çok ağladım. sonra biraz sarılık çıktı kan aldılar...çok ağladı kızım.... göbekle ilgili sorun yaşayan varm
günü belli olmak güzel olmalı sinopcum yaa.. bize baksana bekleşiyoruz kuzu kuzu.. hadi bakalım gözün aydın şimdiden.. Allahım ikiniz içinde sağlıklı doğumlar nasip etsin..
gözün aydın canım.. güle güle büyüt miniğini.. darısı başımıza bakalım.. biz henüz senin konulara gelemediikk yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?