2010 Ekim Anneleri

canım geçmiş olsun bebiş iimi?çok teşekkür ederim bu arada..medical nasıl fiziki şartları falan?canım bebiş de ödemini attığı için ilk bir haftada biraz kilo kaybediyor..darısı bize artık...bebiş için de hayatta ii bir çocukcu varmış onu tavsiye ediyorlar...

canım cok sıkılıyor ya herseyden bıkmıs gıbıyım ya üffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

kızlar ya tek tek alıntı yapamadım doğum yapanlara kocaman maaşallahhhhhh...benim gibileride Allah kurtarsın...

baylemur canım ben pomnpa aldım çünkü çalışırken lazım olacak..,indirimdeydi jokerde emzirme haftasından dolayı medela aldım.ya bir dearkadaşın bebişi hi emmemişti öle olursa hazırda olsun dedim..ee sende çalışansın eninde sonunda alacaksın mecbur...

portakalcım geldim canım anneme gecmiştim de nasılsın ne var ne yok ?
rita sagol canım ne güzel acılması varmış hemde 3 cm demek. hayırlısıyla kurtulsun inşallah allah yardımcısı olsun.
bitterrrrrrrrrrrrrrr kuzummmmmm sana da cok gecmis olsun gördüm bebişiniii feyste maşallah cok tatlıııı. herseyde vardır bir hayır kuzum olsun atlattın bak :)

Baharında bugün sezeryan olacakmış facede gördüm sabah. dudu dersen oda suan hastanede kavusacaklar insallah. bi ben kaldım

evet ya jokerde super ındrm vardı ben sıpars verdım ama odemede sorun olunca kampanyada bıtmıs ve benımkı ıptal oldu ya offfffffffffffffff onada canım sıkıldı artık herseye canım sıkılıyo ya bıktım herseyden ya bunalımdayım bebek fılanda ıstemıyorum ya cok sıkıldım artık

aaaaaa canım öle deme bebişin hisseder ..şimdi sıkıntıdasın diye öle düşünüyorsun..kendinde biliyorsun..bunlar geçecek atlatacağız...ufak tefek şeylere çıldırmaya hazırız ama bebişlerimiz ve ailemiz için ve de tabiki kendimiz için sıkı durmalıyız ayakta..........

kızlar doguramayanlar olurdaaa sezaryaaan yaparsınız dogurmayınca kesınlıkle epıuralı onermıyoprumm bendaha bugun ayagı kalktımm bugun bırazcıkkk yurudummm esımden hep hellaıık aldımm gozum arkada kalcak dedımm baska bısey demedııım o bas agrısı ınsanı yerlerde surunduruyoo belkı herkese aynı tepkıyı yapmaz ama bana yaptııı konusamdım suur kaybım oldummm dılımı yuttumm daha ne anlatıyım bılmıyomkııı kızımın olduguna sevınemedım bıleee bugunn kızımın ılk defa altını acabıldıımm benden sızeee tavsıye kızlaaaaaarrrr artı cok buyuk cesaret lazım cunku ben herseyı hıseetııım ayy daha o gunler gerı gelmesın

canım bukadarda yüklenme kendine bak hepimiz bekliyoruz stressliyiz Allahım hepimizi sağlıkla kurtarsın İnşallah yalnız değilsin bukadar ay dayandık bebeğimiz bilir geleceği saati zamanı var daha demekki.güzel şeyler düşün yani ben öyle yapıyorum enazından onu ilk kucağıma alıp koklayışımı opuyorumnanaktan falan öyle rahatlıyorum.

havada kapalı canımda bısey yapmk ıstemıyo ya oh her sıkıntı bızde kocalar nekadar rahat ya adeletszlık bu ya ufffffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…