canım kusura bakma geccevap verdim bebegi dr a götürmüştü eşim geldiler de:) onlara baktım emzirdim:)
canım benim çatım dardı normal dogum yapmak içini sınırda demişti bebek büyürse yapman zorlanır bebek içinde iyi olmaz dmişti .. ben 38+2 de alta muayene oldum zor degildi sadece kendimi kastım die az acıdıfazla degil ama korkma :) bebişim iyi teyzesi 3250 gr dı ama dogunca bugün 2950 olmuş hastanede bi gece yattım cuma günü akşam 16:50 de dünyaya geldi kızım diger gün ögln çıktı gaz yapıncaben::)istedigin gibi sor canım yardımcı olmaya çalışırım elimden geldikçe
merhaba kızlar.. bakıyorum herbikeşler doğurmuş.. bize ne zaman sıra gelecek yaa..:sinifsinif:
off offff bendede tık yok daha :S
kızlar sezeryan dgmda karınlar cok mu kalıyor ya
sayımız giderek azalıyo dimi doğuramayanlar grubu olarak kaldık ya :sinifsinif:
kızlar ya tek tek alıntı yapamadım doğum yapanlara kocaman maaşallahhhhhh...benim gibileride Allah kurtarsın...
baylemur canım ben pomnpa aldım çünkü çalışırken lazım olacak..,indirimdeydi jokerde emzirme haftasından dolayı medela aldım.ya bir dearkadaşın bebişi hi emmemişti öle olursa hazırda olsun dedim..ee sende çalışansın eninde sonunda alacaksın mecbur...
aaaaaa canım öle deme bebişin hisseder ..şimdi sıkıntıdasın diye öle düşünüyorsun..kendinde biliyorsun..bunlar geçecek atlatacağız...ufak tefek şeylere çıldırmaya hazırız ama bebişlerimiz ve ailemiz için ve de tabiki kendimiz için sıkı durmalıyız ayakta..........evet ya jokerde super ındrm vardı ben sıpars verdım ama odemede sorun olunca kampanyada bıtmıs ve benımkı ıptal oldu ya offfffffffffffffff onada canım sıkıldı artık herseye canım sıkılıyo ya bıktım herseyden ya bunalımdayım bebek fılanda ıstemıyorum ya cok sıkıldım artık
evet ya jokerde super ındrm vardı ben sıpars verdım ama odemede sorun olunca kampanyada bıtmıs ve benımkı ıptal oldu ya offfffffffffffffff onada canım sıkıldı artık herseye canım sıkılıyo ya bıktım herseyden ya bunalımdayım bebek fılanda ıstemıyorum ya cok sıkıldım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?