sende bendensin valla bir doğursaydım diye yatıp kalkıyorum hayırlısı Allahtan
portakalcım geldim canım anneme gecmiştim de nasılsın ne var ne yok ?
rita sagol canım ne güzel acılması varmış hemde 3 cm demek. hayırlısıyla kurtulsun inşallah allah yardımcısı olsun.
bitterrrrrrrrrrrrrrr kuzummmmmm sana da cok gecmis olsun gördüm bebişiniii feyste maşallah cok tatlıııı. herseyde vardır bir hayır kuzum olsun atlattın bak :)
valla benım dumduzzz kımler dogurduuuu
Baharında bugün sezeryan olacakmış facede gördüm sabah. dudu dersen oda suan hastanede kavusacaklar insallah. bi ben kaldım
medelanın pompasında bıberon emzıgı yok sanırım ya onu nsl bulcaz kı
ben hazırlanaym eşim az sonra gelir görüşürüz kızlar opuyorumnanaktan
ben geldim kızlar dudu hiç ummadığı anda doğuma gitti darısı bızım basımıza işallah
doğum yapacak olanlara allah yardımcısı olsun....
dark sende kontrole gtcen ii hbrlerle beklıyoruz...
bgnde bızım evlılık yıldönumumuz belkı bgn gelır bızım pıtırcık...
Allah nice güzel yıllar nasip etsin canım kızınla eşinle
ben geldim kızlar dudu hiç ummadığı anda doğuma gitti darısı bızım basımıza işallah
selam kizlarr nasilsiniz??
cogumuz dogum yapti
sezeryan olcaklar baya azaldi listede
normal dogumu bekliyenler kaldi artik.insallah onlar da kazasiz kurtulsunlar
selam kizlarr nasilsiniz??
cogumuz dogum yapti
sezeryan olcaklar baya azaldi listede
normal dogumu bekliyenler kaldi artik.insallah onlar da kazasiz kurtulsunlar
hoşgeldin fatmaa.. hadi bakalım inş. sende kavuşursun kuzunaa.. evlilik yıldönümünüz de kutlu olsunn.. nice nice senelere..
feyzacım senin de gözün aydın.. bizler kaldık dediğin gibi normal doğum bekleyicilerii.. dua edin bize.. sabah akşam gelsin artık melekler..
kızlar bende çıkıyorum.. hepinizi öpüyorum ve bi daha girdiğimde artık doğurmuş olmak istiyoruummm delikafadulden
bide benBaharında bugün sezeryan olacakmış facede gördüm sabah. dudu dersen oda suan hastanede kavusacaklar insallah. bi ben kaldım
o sende bendensin. artık bunalım aşamasına gelmek üzereyim. kendime bugün o kadar iş çıkardım ki belim kopuo resmen. vakit geçsin istiorum ondan :S ama bebeğini üzme sana biran önce sarılabilmek için sabırsızlanıorum de canım benm kıyamam sanaevet ya jokerde super ındrm vardı ben sıpars verdım ama odemede sorun olunca kampanyada bıtmıs ve benımkı ıptal oldu ya offfffffffffffffff onada canım sıkıldı artık herseye canım sıkılıyo ya bıktım herseyden ya bunalımdayım bebek fılanda ıstemıyorum ya cok sıkıldım artık
iyiymiş canm dün akşam girdi. bebişten gelen gidenden vakit olmuomuş girmeyekızlar ıronıkten hbr varmı epeydr gremedım bebegı nsl neler yapıyorlar kı
inşallah darısı başımızaben geldim kızlar dudu hiç ummadığı anda doğuma gitti darısı bızım basımıza işallah
hoşgeldin fatmaa.. hadi bakalım inş. sende kavuşursun kuzunaa.. evlilik yıldönümünüz de kutlu olsunn.. nice nice senelere..
feyzacım senin de gözün aydın.. bizler kaldık dediğin gibi normal doğum bekleyicilerii.. dua edin bize.. sabah akşam gelsin artık melekler..
kızlar bende çıkıyorum.. hepinizi öpüyorum ve bi daha girdiğimde artık doğurmuş olmak istiyoruummm delikafadulden
selam millet oğluşum ve ben geldik, 9 gün aradan sonra ne var ne yok bakalım, geçen pazar nişanım geldi demiştim ya pazartesi sabahı da oğlum geldi, taa o zamandan beri aklım hep burda ama bir türlü girmeme müsade etmedi kerata, 3.380 kg normal doğumla dünyaya geldi Ata bebek :)
sizlerden haberler nasıl bakalım neler kaçırdım ::))
sağol canım benim.dilek seninde gecmiş evlilik yıldönumun kutlu olsun bir ömür boyu birlikte olursnuz işallah
.bizim kızda gelmez bgn
duduya cok sevındım ya neye niyet gtti ne oldu bizde işallah gttiğimzde doğurup geliriz sen nezamn kontrole gıdıden dılek...bnde cuma gdcem ....
selam millet oğluşum ve ben geldik, 9 gün aradan sonra ne var ne yok bakalım, geçen pazar nişanım geldi demiştim ya pazartesi sabahı da oğlum geldi, taa o zamandan beri aklım hep burda ama bir türlü girmeme müsade etmedi kerata, 3.380 kg normal doğumla dünyaya geldi Ata bebek :)
sizlerden haberler nasıl bakalım neler kaçırdım ::))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?