2010 Ekim Anneleri

sende bendensin valla bir doğursaydım diye yatıp kalkıyorum hayırlısı Allahtan

aynen çağlacımm.. beklemek çok sıkıcı.. hele hele her arayandan doğurmadn mı hala diye bi soru duymak daha can sıkıcısempatiksalakcinni

darkcım napalım bekliyoruz sen ne zaman gidecektin doktoraa.. bugün mü?

valla benım dumduzzz kımler dogurduuuu

ben hala doğurmadım :umursamaz:

Baharında bugün sezeryan olacakmış facede gördüm sabah. dudu dersen oda suan hastanede kavusacaklar insallah. bi ben kaldım

bi de beenn..

medelanın pompasında bıberon emzıgı yok sanırım ya onu nsl bulcaz kı

emziği var kutuda tatlım hem dr.browns biberon var bende onun emziği de uyuyo boyut olarak..

ben hazırlanaym eşim az sonra gelir görüşürüz kızlar opuyorumnanaktan

görüşürüz canım.. hadi bakalım kim önce doğuracak..

ben geldim kızlar dudu hiç ummadığı anda doğuma gitti darısı bızım basımıza işallah
doğum yapacak olanlara allah yardımcısı olsun....
dark sende kontrole gtcen ii hbrlerle beklıyoruz...
bgnde bızım evlılık yıldönumumuz belkı bgn gelır bızım pıtırcık...

Allah nice güzel yıllar nasip etsin canım kızınla eşinle

selam kizlarr nasilsiniz??
cogumuz dogum yapti
sezeryan olcaklar baya azaldi listede
normal dogumu bekliyenler kaldi artik.insallah onlar da kazasiz kurtulsunlar

hoşgeldin fatmaa.. hadi bakalım inş. sende kavuşursun kuzunaa.. evlilik yıldönümünüz de kutlu olsunn.. nice nice senelere..

cogumuz dogum yapti

feyzacım senin de gözün aydın.. bizler kaldık dediğin gibi normal doğum bekleyicilerii.. dua edin bize.. sabah akşam gelsin artık melekler..

kızlar bende çıkıyorum.. hepinizi öpüyorum ve bi daha girdiğimde artık doğurmuş olmak istiyoruummm delikafadulden

cogumuz dogum yapti

amin doğuramayan herkes kolay doğum yaparlar işallah..
bizde beklıyoruz artık zamnda gecmıyo vardır bundada bır hayır işallah bızde yakında doğururuz

çok teşekkür ederim portakalll bizim kız yerını cok sevdi ya....
alkisalkisalkis:teytey:

bende aynı düşünceyle diyorum hadi öptüm tatlım hihoyyyt

Son düzenleme:
Baharında bugün sezeryan olacakmış facede gördüm sabah. dudu dersen oda suan hastanede kavusacaklar insallah. bi ben kaldım
bide ben
o sende bendensin. artık bunalım aşamasına gelmek üzereyim. kendime bugün o kadar iş çıkardım ki belim kopuo resmen. vakit geçsin istiorum ondan :S ama bebeğini üzme sana biran önce sarılabilmek için sabırsızlanıorum de canım benm kıyamam sana
kızlar ıronıkten hbr varmı epeydr gremedım bebegı nsl neler yapıyorlar kı
iyiymiş canm dün akşam girdi. bebişten gelen gidenden vakit olmuomuş girmeye
inşallah darısı başımıza
evlilik yıldönümün kutlu olsun. ömür boyu mutlulukla sürsün inşallah bizimkide 5iydi ama gelmedi :))

inşallah canım tez zamanda sağlıkla kavuş inşallah

dilek seninde gecmiş evlilik yıldönumun kutlu olsun bir ömür boyu birlikte olursnuz işallah
.bizim kızda gelmez bgn
duduya cok sevındım ya neye niyet gtti ne oldu bizde işallah gttiğimzde doğurup geliriz sen nezamn kontrole gıdıden dılek...bnde cuma gdcem ....

selam millet oğluşum ve ben geldik, 9 gün aradan sonra ne var ne yok bakalım, geçen pazar nişanım geldi demiştim ya pazartesi sabahı da oğlum geldi, taa o zamandan beri aklım hep burda ama bir türlü girmeme müsade etmedi kerata, 3.380 kg normal doğumla dünyaya geldi Ata bebek :)

sizlerden haberler nasıl bakalım neler kaçırdım ::))

hayırlı uğurlu olsun allah analı babalı buyutsun darısı bızım basımıza işallah doğum yapan gıdıyo cok az kısı kaldık ...doğumun nasıl gectı hıc dıkışın varmı?bnde normal için beklıyom
ben dark dilek bir kAÇ KİŞİ DAHA VAR DOĞM YAPMAYAN SANIRIM...gerisi doğurdu....

sağol canım benim.
benim kontrol yarın. aslında dündğ ama doluymuş doktorum. bakalım nolcak. bakarsın bende kontrole gider doğurup gelirim kaydirigubbakcemile3

hg. canm maşallah ata bebeğe.
valla çoğu doğurdu bi biz kaldık böle :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…