2010 Ekim Anneleri

çok teşekkürler canım darısı doğurmayan herkesin başına doğumum çok iyi geçti allahıma bin şükür gece boyunca evde çektim sancımı 5 dakkada bire inince gittik 8 cm açılmışım doktorumu aradılar hemen ve 15 dakkada doğumhaneye alındım 3 ana ıkınmada olay bitti tabi aradaki sancılar hariç, ama dedikleri gibi unutulup gidiyo bebişi görünce herşey bitiyo, dikişim var evet ama kaç tane olduğunu bilmiyorum doktora sorduğumda plastik dikiş attım hiç iz kalmayacak korkma dedi bende uzatmadım daha, ilk zaman zor oldu oturup kalkma malum hemoroit de vardı iyice hortlamıştı ama 1 haftada toparlanıyo insan

öyle işte darısı başınıza kızlar bebişim uyandı ben kaçar :)

slm kızlar .ufff bittim yaaaamafoldumben yemek yapayım dedim sırtım belim koptu artık iyice yorgunluk halsizlik işler yoruyorr koca gün ev süpür yemek yap yoruldumm..yemek yemem lazım yemege halim kalmadı az koltukta oturayım dedim ((duşa giremedim daha

maşallah ya ne güzel darısı başımıza
bende duşa gircem şunuda yapiim bunuda yapiim derken bu saate geldik :S aynen belim kopuoooo :çok üzgünüm:
senağlama senağlama gurbetim zorlukları işte ailem yanımda olsaydı böylemi olurdu
of sorma anam olsa yanımda böle olmazdı :S ama yarınki kontrolden sonra çağırcam gelsin :çok üzgünüm:
kızlar ben yemek yapıyım gelcem bn gelene kadar doğurmayın

doğuralım yaaa nolur nolurrrrrrr sırnaşık şey

ne güzel gelıcekmiş annen dogumda yanına benimkiler gelmiyorr...halam kalıcak hastanede yanıma evdede bir kaç gün kalır ben iyileşene kadar sonra oda gidicek bursayasenağlama sonra elti görümcelere kalıcam

Son düzenleme:

ne güzel gelıcekmiş annen dogumda yanına benimkiler gelmiyorr...halam kalıcak hastanede yanıma evdede bir kaç gün kalır ben iyileşene kadar sonra oda gidicek bursayasenağlama sonra elti görümcelere kalıcam

sen yine iyimişsin canım benim iki annemde çalışıyo iyi ihtimal alabilirlerse bir hafta izin sonra yapayalnız olacama.s aman olsun ya sağlıklı olsunda bebişlerimiz iki günde alışırız bakımına

canm benm neden gelemio ki... kız gel benim annem ikimizede bakar :teselli:
of ya benm annemde tabiki çok uzun kalamıcak. bayrama gider herhalde. sonra tekrar gelebilir mi bilmiom ama zaten işe başlayınca bebeğime kaynanam bakcak bende şimdiden bunu düşünüommm :S benim ne eltim var ne görümcemmm :S sadece kaynanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmsenağlama

sen yine iyimişsin canım benim iki annemde çalışıyo iyi ihtimal alabilirlerse bir hafta izin sonra yapayalnız olacama.s aman olsun ya sağlıklı olsunda bebişlerimiz iki günde alışırız bakımına

of ya benim kaynanam 40 gün yalnız bırakmam dio. burda yatıp kalkcaklarmış... ki evleri 2 sokak ötede :S gelenim gidenimde çok olur dio bebeğe hayırlı olsun demeye bakalım kafayı yemeden atlatabilcez mi??? zaten çalışmaya başlayınca benm evde bakcak eee işten gelcem hadi gidin diyemem yemek yencek çay içilcek yine beraber olcaz hep. tamam bebeğime iyi baksın gerisi önemli değil ama çenesini tutsa inatlaşmasa tam olcak. bugüne kadar sustum ya bundan sonra susabilir miyim bilmiommm ???
bak yine bunalıma girdim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa senağlama

Aslında bizim tek yardımcımız allahh..Rabbim kolaylığını vericektir diye diye inanıyorum..Allahım güç kuvvet versinde bizlere allhın izniyle tek başımızada bakarız

neyse duşa giriim artık yoksa kalcak kaydirigubbakcemile
belki su rahatlatırrrrrr boshayallersmile

Aslında bizim tek yardımcımız allahh..Rabbim kolaylığını vericektir diye diye inanıyorum..Allahım güç kuvvet versinde bizlere allhın izniyle tek başımızada bakarız
amin aynen öle canım.
kızlar doğum kapıda hepimizin ağdayamı gittiniz siz ne yaptınız göbeklerden

ben hamilelikten önce ağda yapıodum kendim ama hamile olunca canm çok yandı alamadım. bi kaç defa ağdacıya gittim. sonra taşındığım için uygun bi yer bulana kadar jiletle aldım malesef :S en sonundada bu böle olmaz die bi yer buldum temiz burda. 20 gün önce ağda yaptırmıştım allahtan kıllarım azdır ve yavaş büyür ama ben yinede dün ne olur ne olmaz die çıkanları aldırmaya gittim. az çıktığı için kuaför para bile almadı ama ben yinede rahatladım. heran ne olacağı belli olmaz :S
ama yinede bu durumu takıntı yapmayın. olduğu kadar. sonuçta buda vücüdumuzun bi organı ve herkesin orasında tüy çıkıo bunuda herkes bilioooooon :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…