hayırlı uğurlu olsun allah analı babalı buyutsun darısı bızım basımıza işallah doğum yapan gıdıyo cok az kısı kaldık ...doğumun nasıl gectı hıc dıkışın varmı?bnde normal için beklıyom
ben dark dilek bir kAÇ KİŞİ DAHA VAR DOĞM YAPMAYAN SANIRIM...gerisi doğurdu....
maşallah ya ne güzel darısı başımızaçok teşekkürler canım darısı doğurmayan herkesin başına doğumum çok iyi geçti allahıma bin şükür gece boyunca evde çektim sancımı 5 dakkada bire inince gittik 8 cm açılmışım doktorumu aradılar hemen ve 15 dakkada doğumhaneye alındım 3 ana ıkınmada olay bitti tabi aradaki sancılar hariç, ama dedikleri gibi unutulup gidiyo bebişi görünce herşey bitiyo, dikişim var evet ama kaç tane olduğunu bilmiyorum doktora sorduğumda plastik dikiş attım hiç iz kalmayacak korkma dedi bende uzatmadım daha, ilk zaman zor oldu oturup kalkma malum hemoroit de vardı iyice hortlamıştı ama 1 haftada toparlanıyo insan
öyle işte darısı başınıza kızlar bebişim uyandı ben kaçar :)
bende duşa gircem şunuda yapiim bunuda yapiim derken bu saate geldik :S aynen belim kopuoooo :çok üzgünüm:slm kızlar .ufff bittim yaaaamafoldumben yemek yapayım dedim sırtım belim koptu artık iyice yorgunluk halsizlik işler yoruyorrkoca gün ev süpür yemek yap yoruldumm..yemek yemem lazım yemege halim kalmadı az koltukta oturayım dedim ((duşa giremedim daha
of sorma anam olsa yanımda böle olmazdı :S ama yarınki kontrolden sonra çağırcam gelsin :çok üzgünüm:senağlama senağlama gurbetim zorlukları işte ailem yanımda olsaydı böylemi olurdu
kızlar ben yemek yapıyım gelcem bn gelene kadar doğurmayın
maşallah ya ne güzel darısı başımıza
bende duşa gircem şunuda yapiim bunuda yapiim derken bu saate geldik :S aynen belim kopuoooo :çok üzgünüm:
of sorma anam olsa yanımda böle olmazdı :S ama yarınki kontrolden sonra çağırcam gelsin :çok üzgünüm:
doğuralım yaaa nolur nolurrrrrrr sırnaşık şey
maşallah ya ne güzel darısı başımıza
bende duşa gircem şunuda yapiim bunuda yapiim derken bu saate geldik :S aynen belim kopuoooo :çok üzgünüm:
of sorma anam olsa yanımda böle olmazdı :S ama yarınki kontrolden sonra çağırcam gelsin :çok üzgünüm:
doğuralım yaaa nolur nolurrrrrrr sırnaşık şey
ne güzel gelıcekmiş annen dogumda yanına benimkiler gelmiyorr...halam kalıcak hastanede yanıma evdede bir kaç gün kalır ben iyileşene kadar sonra oda gidicek bursayasenağlama sonra elti görümcelere kalıcam
ne güzel gelıcekmiş annen dogumda yanına benimkiler gelmiyorr...halam kalıcak hastanede yanıma evdede bir kaç gün kalır ben iyileşene kadar sonra oda gidicek bursayasenağlama sonra elti görümcelere kalıcam
sen yine iyimişsin canım benim iki annemde çalışıyo iyi ihtimal alabilirlerse bir hafta izin sonra yapayalnız olacama.s aman olsun ya sağlıklı olsunda bebişlerimiz iki günde alışırız bakımına
canm benm neden gelemio ki... kız gel benim annem ikimizede bakar :teselli:
of ya benm annemde tabiki çok uzun kalamıcak. bayrama gider herhalde. sonra tekrar gelebilir mi bilmiom ama zaten işe başlayınca bebeğime kaynanam bakcak bende şimdiden bunu düşünüommm :S benim ne eltim var ne görümcemmm :S sadece kaynanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmsenağlama
sen yine iyimişsin canım benim iki annemde çalışıyo iyi ihtimal alabilirlerse bir hafta izin sonra yapayalnız olacama.s aman olsun ya sağlıklı olsunda bebişlerimiz iki günde alışırız bakımına
selam kıslar nabersiniz
benim karnım çok agrıyor
kızlar doğum kapıda hepimizin ağdayamı gittiniz siz ne yaptınız göbeklerden
kasıklarınmı yoksa karnının üst taraflarımı canım
amin aynen öle canım.Aslında bizim tek yardımcımız allahh..Rabbim kolaylığını vericektir diye diye inanıyorum..Allahım güç kuvvet versinde bizlere allhın izniyle tek başımızada bakarız
kızlar doğum kapıda hepimizin ağdayamı gittiniz siz ne yaptınız göbeklerden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?