karnımın üst tarafları canım :gitme:
karnımın üst tarafları canım :gitme:
selam kızlar nekadar yazmasamda hep takip ediorum sizi burdan ne oluyo ne bitiyo die :))
doğuranları takip ediorum okudukça bende oturup ağlıorum çok duygulanıorum valla.bende yaşamak istiorum bu duyguları..benimde normal doğum dedi doktor böle beklemek çok canımı sıkıo artık bir an önce doğurmak istiorum.
bide bi sorum olcak bi kaç gündür sık aralıklarla adet dönemindeki ağrılar gibi karnım ağrıo.neden olduğunu bilemiorum bilgisi olan varmı?
bendede iki gündür oluyoda ondan sordum canım ya bebekler baskı yapıyo ondanmı acaba.dün bende çok korktum ağrıdıda
allah allah neden acaba. benim oğluş bazen ayaklarıyla yukarı zorluyo o zaman karnımın üst tarafı ağrıo ama senin karnın aşağı iniodur ondan ağrıodur. çünkü bana senin karnın aşağı inio dediklerinde karnımın üst tarafları ağrıodu :S
selam kızlar nekadar yazmasamda hep takip ediorum sizi burdan ne oluyo ne bitiyo die :))
doğuranları takip ediorum okudukça bende oturup ağlıorum çok duygulanıorum valla.bende yaşamak istiorum bu duyguları..benimde normal doğum dedi doktor böle beklemek çok canımı sıkıo artık bir an önce doğurmak istiorum.
bide bi sorum olcak bi kaç gündür sık aralıklarla adet dönemindeki ağrılar gibi karnım ağrıo.neden olduğunu bilemiorum bilgisi olan varmı?
hepımızde agrı varsa korkulcak bırsey yok demekkı:roflol:
canım benımde agrıyor ıkı gundur sanırım yerlerı daraldıgı ıcın agrımız oluyor
he valla birbirimizle avunalım bari can sıkıntısı işte kaydirigubbakcemile3
canım bunlar yalancı doğum sancısı yani vücudun doğuma alıştırma yapıo. eğer bu ağrıların düzenli olmaya ve şiddeti artmaya başlarsa gerçek doğum başlamış demektir. bu arada bizde doğsunlar istioz ama kısmet işte. allah sağsalim kavuştursun bebişlerimize inşallah
bende ne olduğunu bilemiorum acaba doğum yaklaştımı die panik yapıorum ağdaya gittim bugün oyüzden biraz daha beklicektim ama ne olur ne olmaz die dayanamadım.canım ilk defa bu kadar yandı.üstelik bu ay hiç çıkmadı gibi bişey.ama çok acıdı bide kastım kendimi.kaşlarımı alırken bile çok acıdı ya hiç böle olmazdı.anlamadım bende :/ son zamanlar diemi ki acaba..
canım bunlar yalancı doğum sancısı yani vücudun doğuma alıştırma yapıo. eğer bu ağrıların düzenli olmaya ve şiddeti artmaya başlarsa gerçek doğum başlamış demektir. bu arada bizde doğsunlar istioz ama kısmet işte. allah sağsalim kavuştursun bebişlerimize inşallah
valla soırma canımya bende kaşlarımı aldırırken aglıyorum resmen felaket acıyor
agdaya dayanamıyom valla vuruyom jiletibilmiyorumkismile
zaten o can acısıyla kim düşünürki tam temizliği napalım aniden sancılanırsak yada suyumuz gelirse alır gideriz kaydirigubbakcemile3
ay ne guzel en guzelı normelı beklemekkknormal dogum yapan annelrın karsınsında egılıyom valla kızlarrr
Hadi bye bye cnmneyse duşa giriim artık yoksa kalcak kaydirigubbakcemile
belki su rahatlatırrrrrr boshayallersmile
selam kıslar nabersiniz
benim karnım çok agrıyor
Bende öyle cnmağdaya götürecek kimsem bile olmadığından:sinifsinif: jiletle aldım acil bişey olursa yine alıp giderim canım ya sen
amin aynen öle canım.
ben hamilelikten önce ağda yapıodum kendim ama hamile olunca canm çok yandı alamadım. bi kaç defa ağdacıya gittim. sonra taşındığım için uygun bi yer bulana kadar jiletle aldım malesef :S en sonundada bu böle olmaz die bi yer buldum temiz burda. 20 gün önce ağda yaptırmıştım allahtan kıllarım azdır ve yavaş büyür ama ben yinede dün ne olur ne olmaz die çıkanları aldırmaya gittim. az çıktığı için kuaför para bile almadı ama ben yinede rahatladım. heran ne olacağı belli olmaz :S
ama yinede bu durumu takıntı yapmayın. olduğu kadar. sonuçta buda vücüdumuzun bi organı ve herkesin orasında tüy çıkıo bunuda herkes bilioooooon :kedi:
ben eşime jiletle aldırıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?