2010 Ekim Anneleri

dududan haber yok herhalde daha, allah yardımcısı olsuuun

of kızlar bugün yine kayınvalidem geliyor. of içim sıkılıyor ya.

dilek senin işin zor, allah yardımcın olsun, inşallah çok sıkılmazsın doğumdan sonra her gün gelseler ben dayanamazdım, allahtan aralıklı ve sadece akşamları geliyorlar. o bile beni çok geriyor.

ay yok dicem artık, haftada bir gün gelsinler bebek sevmeye. yardıma falan gelmiyorlar, sadece sevmeye geliyorlar. onu da haftada bir görsünler napiim. benim sinirlerim zaten zayıf, gecem gündüzüm karışmış, bi de onlara canımı sıkamıcam. allahım ne zor iş insanları idare etmek.

off bende şu çatı muayenesine takmıs durumdayım persembe yapıcak acayıp streslıyım

kız delirme, niye korktun sen bu işten :) hiiiç bişicik olmuyo ki alttan muayenede

doktorun sadece iki parmağını sokacak, canın manın yanmıyor sıkma kendini :)

kız delirme, niye korktun sen bu işten :) hiiiç bişicik olmuyo ki alttan muayenede

bana yapmadılar hiç ya niyeyse gerçi korkmuyorumda bundan korkarsak doğumda napıcazki :sinifsinif:kaydirigubbakcemile3

ay canım ınsallah acımaz yaptırabılırım
ya dun doktora gırdım kıs muayene oluyordu ciyak ciyak bagırıyordu acayip tırstım bilmiyorumkismile

selam kıslar nabersiniz
benim karnım çok agrıyor
slm melisim
karnının üst kısmımı benim göğüs altı kemiklerim sanki iyice sıkıştırıyo artık bebek

valla soırma canımya bende kaşlarımı aldırırken aglıyorum resmen felaket acıyor
agdaya dayanamıyom valla vuruyom jiletibilmiyorumkismile

Ben kendimi doğruyorum ya göremediğim için kanıyor sonra ödüm kopuyor

valla oyle yakalanmaktan acayıp tırsıyom he doktorumda erkek bıdeeyvahedigeldismile
:) hemen duşa girersin melisim dr sormuştum su vs gelirse panik olma duşa girebilirsin dedi..gerçi insanın o anda eli ayagına dolanır akannehir
ay ne guzel en guzelı normelı beklemekkknormal dogum yapan annelrın karsınsında egılıyom valla kızlarrr

Hoşgeldin mervam nasılsın daha iyisindir inşallahh bebe nasıll :)

slm melisim
karnının üst kısmımı benim göğüs altı kemiklerim sanki iyice sıkıştırıyo artık bebek

Ben kendimi doğruyorum ya göremediğim için kanıyor sonra ödüm kopuyor

üst alt heryer agrıyor artık sıgmıyolar yaa tospişler gelselerde ısırsak artık :roflol:

bende doguruyordum eşim yetıstı ımdadıma saolsun ver ben yapıyım dedi zaten goremıyom ben artık

:) hemen duşa girersin melisim dr sormuştum su vs gelirse panik olma duşa girebilirsin dedi..gerçi insanın o anda eli ayagına dolanır akannehir

Hoşgeldin mervam nasılsın daha iyisindir inşallahh bebe nasıll :)

ne olur ne olmaz dıye 2 gunde bır aldırıyorum artık eşimedelikafadulden

yaaa sorma bizim doktorda öle çok sinir oluyorum şu ana kadar ne sorduysam hepsi normal :/ hiç anormal bişi olmadı kaydirigubbakcemile3 bişi sormak bile gelmiyor içimden bu yüzden boshayallersmile

yaaa sorma bizim doktorda öle çok sinir oluyorum şu ana kadar ne sorduysam hepsi normal :/ hiç anormal bişi olmadı kaydirigubbakcemile3 bişi sormak bile gelmiyor içimden bu yüzden boshayallersmile
Aynen canım geçen muaynede ş,ikayetin varmı dedi :) dedim herzamanki şeyler sıkıldım tek tek söylemekten yarı doktor olduk zaten boşverrrr kaydirigubbakcemile3
benden guzel alıyor vallahı bı tane bıle bırakmıyorkaydirigubbakcemile3

alkisalkisalkis :lepi:aferin

selam kızlar..
bi kaç gündür pek bakamadım buraya..

var mı doğum yapan?
ben şimdi nstden geldim..
hala bi gelişme yok..
iyice sabırsızlanmaya başladım..

bulamadım bloğu bulabilen var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…