off bende şu çatı muayenesine takmıs durumdayım persembe yapıcak acayıp streslıyım
kız delirme, niye korktun sen bu işten :) hiiiç bişicik olmuyo ki alttan muayenede
doktorun sadece iki parmağını sokacak, canın manın yanmıyor sıkma kendini :)
kız delirme, niye korktun sen bu işten :) hiiiç bişicik olmuyo ki alttan muayenede
doktorun sadece iki parmağını sokacak, canın manın yanmıyor sıkma kendini :)
slm melisimselam kıslar nabersiniz
benim karnım çok agrıyor
valla soırma canımya bende kaşlarımı aldırırken aglıyorum resmen felaket acıyor
agdaya dayanamıyom valla vuruyom jiletibilmiyorumkismile
:) hemen duşa girersin melisim dr sormuştum su vs gelirse panik olma duşa girebilirsin dedi..gerçi insanın o anda eli ayagına dolanır akannehirvalla oyle yakalanmaktan acayıp tırsıyom he doktorumda erkek bıdeeyvahedigeldismile
ay ne guzel en guzelı normelı beklemekkknormal dogum yapan annelrın karsınsında egılıyom valla kızlarrr
slm melisim
karnının üst kısmımıbenim göğüs altı kemiklerim sanki iyice sıkıştırıyo artık bebek
Ben kendimi doğruyorum ya göremediğim içinkanıyor sonra ödüm kopuyor
:) hemen duşa girersin melisim dr sormuştum su vs gelirse panik olma duşa girebilirsin dedi..gerçi insanın o anda eli ayagına dolanır akannehir
Hoşgeldin mervam nasılsın daha iyisindir inşallahh bebe nasıll :)
ne olur ne olmaz dıye 2 gunde bır aldırıyorum artık eşimedelikafadulden
Hadi bye bye cnm
Bende öyle cnm
Doğru diyosun canım elimizden geldiği kadr artık
Bilmiyorumki canım ağrıları ama artık sona yaklaştık dr da sorsan agrılar normal söylücektir.ben artık bişi demiyorum dr sordugum herseye normal dio :sm_confused::dilcikar:
:)ben güvenemem eşime doğrar beni:smiley-cool:
Aynen canım geçen muaynede ş,ikayetin varmı dedi :) dedim herzamanki şeyler sıkıldım tek tek söylemekten yarı doktor olduk zaten boşverrrr kaydirigubbakcemile3yaaa sorma bizim doktorda öle çok sinir oluyorum şu ana kadar ne sorduysam hepsi normal :/ hiç anormal bişi olmadı kaydirigubbakcemile3 bişi sormak bile gelmiyor içimden bu yüzden boshayallersmile
benden guzel alıyor vallahı bı tane bıle bırakmıyorkaydirigubbakcemile3
Doğum olcak hala isim koyamadık oğlana çıldırmak üzereyim bi düşünemediğim bu kalmıştı :)))
biz 3.ayda koyduk hemen degıstırmedıkde bı daha
biz 3.ayda koyduk hemen degıstırmedıkde bı daha
Merhaba hanımlar, 2010 nisan annesiyim bebeğim şu anda 5 aylık bende sizler gibi hamile kaldığım andan itibaren birçok konu hakkında araştırma yaptım şimdi tüm aradıklarımı, oğlumla olan hayatımızı anlattığım gokalpileseyrialem adlı bloğuma yazıyorum. Hamilelik,doğum,ihtiyaç listesi,gaz sancısı,Eminönü rehberi ve birçok konuda aradıklarınızı bloğumuzda bulabilir hatta izleyici olup merak ettikleriniz varsa sorabilirsiniz.Hepinizi bekliyoruz…Sevgilerkaydirigubbakcemile5
hayırlı olsun ismi inşallahh :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?