aynen bizde erkenden verdik ismini hiç değiştirmedik 'EYLÜL':lepi:
çok severım eylul ısmını adıyla yasasın canım[/QUO
amin hepimizin bebişleri inşallah!!!
hoşgeldin ece...dudu hastane de...normal bekliyor şimdi..
bana normal doğum demeyin
hiç sorma canm yaa. herşeyi lafta yapıolarr. ama şunu anlamıyorum : bi sorun olduğunda eşim idare et dio. iide neden hep ben idare ediommm :Sdududan haber yok herhalde daha, allah yardımcısı olsuuun
of kızlar bugün yine kayınvalidem geliyor. of içim sıkılıyor ya.
dilek senin işin zor, allah yardımcın olsun, inşallah çok sıkılmazsın doğumdan sonraher gün gelseler ben dayanamazdım, allahtan aralıklı ve sadece akşamları geliyorlar. o bile beni çok geriyor.
ay yok dicem artık, haftada bir gün gelsinler bebek sevmeye. yardıma falan gelmiyorlar, sadece sevmeye geliyorlar. onu da haftada bir görsünler napiim. benim sinirlerim zaten zayıf, gecem gündüzüm karışmış, bi de onlara canımı sıkamıcam. allahım ne zor iş insanları idare etmek.
hiç sorma bizde çok zor verdik ismi. aslında benm aklımda olan isimler vardı eşim hemen tamam demedi. biraz düşünelim deyip durdu ama sonunda yine benim dediğim oldun canım...Doğum olcak hala isim koyamadık oğlana çıldırmak üzereyim bi düşünemediğim bu kalmıştı :)))
of ya bizde bi kaç kişi daha doğuramadık :Sselam kızlar..
bi kaç gündür pek bakamadım buraya..
var mı doğum yapan?
ben şimdi nstden geldim..
hala bi gelişme yok..
iyice sabırsızlanmaya başladım..
hadi yaa allahım yardımcısı olsun. inşallah bi avazda kurtulur :Saruboceq:kızlar dududan haber vereyim dedim..hala hastane de nts ye bağlı...sancı ları var ama çok az...bekliyolarmış...
selam haberler varmı. ben kızı kaynanama bırakıp eve kaçtım
bana normal doğum demeyin
kız nasılsın bebiş nasıl???
doğum çok mu zordu noldu anlat bakiiiim merak ettim
hiç sorma canm yaa. herşeyi lafta yapıolarr. ama şunu anlamıyorum : bi sorun olduğunda eşim idare et dio. iide neden hep ben idare ediommm :S
hiç sorma bizde çok zor verdik ismi. aslında benm aklımda olan isimler vardı eşim hemen tamam demedi. biraz düşünelim deyip durdu ama sonunda yine benim dediğim oldun canım...
of ya bizde bi kaç kişi daha doğuramadık :S
hadi yaa allahım yardımcısı olsun. inşallah bi avazda kurtulur :Saruboceq:
allah iyiliğini versin.. ben hala doğuramadım haber budarkta dr.a gitcekti noldu acaba ???
herkes doğursun ben öyle anlatayımama sağlık durumumuz herşeyimiz. iyi normal doğum gibisi yok.9 bugun normal insan gibiyim sanki dün doğuran ben dğeildim.
halamı. benim yöntemleri dene
dilek sen ne yaptın geçen gün ikimizinde ağrı vardı ama benim geçti dün gene ağrıdı biraz ama gene geçti bugün de nst ye girdim dok istemişti ama sancı falan yok daha olmaz bişi dedi
Selam kızlar sonunda doğurdum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?