2010 Ekim Anneleri

kızlar dududan haber vereyim dedim..hala hastane de nts ye bağlı...sancı ları var ama çok az...bekliyolarmış...

hiç sorma canm yaa. herşeyi lafta yapıolarr. ama şunu anlamıyorum : bi sorun olduğunda eşim idare et dio. iide neden hep ben idare ediommm :S
Doğum olcak hala isim koyamadık oğlana çıldırmak üzereyim bi düşünemediğim bu kalmıştı :)))
hiç sorma bizde çok zor verdik ismi. aslında benm aklımda olan isimler vardı eşim hemen tamam demedi. biraz düşünelim deyip durdu ama sonunda yine benim dediğim oldun canım...
selam kızlar..
bi kaç gündür pek bakamadım buraya..

var mı doğum yapan?
ben şimdi nstden geldim..
hala bi gelişme yok..
iyice sabırsızlanmaya başladım..
of ya bizde bi kaç kişi daha doğuramadık :S
kızlar dududan haber vereyim dedim..hala hastane de nts ye bağlı...sancı ları var ama çok az...bekliyolarmış...
hadi yaa allahım yardımcısı olsun. inşallah bi avazda kurtulur :Saruboceq:
selam haberler varmı. ben kızı kaynanama bırakıp eve kaçtım

allah iyiliğini versin.. ben hala doğuramadım haber bu darkta dr.a gitcekti noldu acaba ???

kız nasılsın bebiş nasıl???

doğum çok mu zordu noldu anlat bakiiiim merak ettim

herkes doğursun ben öyle anlatayım ama sağlık durumumuz herşeyimiz. iyi normal doğum gibisi yok.9 bugun normal insan gibiyim sanki dün doğuran ben dğeildim.

halamı. benim yöntemleri dene

herkes doğursun ben öyle anlatayım ama sağlık durumumuz herşeyimiz. iyi normal doğum gibisi yok.9 bugun normal insan gibiyim sanki dün doğuran ben dğeildim.

halamı. benim yöntemleri dene

en azından akşam sancım azaldı dedikten sonra noldu onu söle. ne zaman gittin hastaneye kaç cm açıklık vardı ??? hadi ya merak edioz. zaten yeteri kadar korkuoz merak etme daha fazla korkamam herhalde ohaoldumsmile

aman hiç sorma bugün daha yeni oturdum. inşallah işe yarar. yarın kontrolüm var bakalım ne dicek ??? hiç umudum yok ya neyse :1no2:

dilek sen ne yaptın geçen gün ikimizinde ağrı vardı ama benim geçti dün gene ağrıdı biraz ama gene geçti bugün de nst ye girdim dok istemişti ama sancı falan yok daha olmaz bişi dedi

dilek sen ne yaptın geçen gün ikimizinde ağrı vardı ama benim geçti dün gene ağrıdı biraz ama gene geçti bugün de nst ye girdim dok istemişti ama sancı falan yok daha olmaz bişi dedi

hiç sorma bendede aynı. o gün oldu geçti. bida tık yok:umursamaz:

benmde yarın kontrolüm var bakalım nolcak???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…