2010 Ekim Anneleri

cnm akşam 10 da sancıları not etmeye başladı şiddeti ve sıklığı 15 dakkada bir hatta 10 dakka bire çıktı. zaten annemi arayıp duruodum oda bekleyin gidelim diodu. onlar geldi. 11 de hastanedeydik. 2 cm açıklık vardı. ilk başlar fena değildi aa bu kadarsa ne var falan diodum. hatta babamlara espiri falan yapıp duruodum sanclar sıklaşıp şiddeti artııkça epidural istemeye başladım ama gece olduğu için epidurali yapan doktor gelmiyormuş öyle dediler. ve ben 6 ya kdr sancı çektim hüngür hüngür eşim annem başımda hep dua ettiler annem tesbik çekti. en son hemşire geldi muayene etti 6 cm dedi. yalvarıom kıza nolur diom doktoru çağır. yazık doktor gelsede bişe yapamaz oda beklicek dio olsun diom burda olsun hehe ay çok gülüom şimdi hallerime. bi ara sezeryan olsadım demişim. ikinci yok diomuşum çok komik yaa annem dio kızım çok iyisin açılmaların hızlı die ebede dio buraya gelip akşama kdr sancı çekenler var çok iyiisn dio. sonunda 5 te açılma 8 cm yi bulunca doktoru aradılar geldi. beni doğum haneye aldılar. ben hala ağlıom tabi. doktor sancı gelince ıkın dio. allahım ıkınıom çişim akıo haha çişim akıo diom doktor önemli değil çişin kakn neyin varsa çıkar dio gülüo sona bi daha denedim yok diom olmuo gene ağlıom. bu böle işte karamsar hep falan dedi. annem de vardı. öyle falan dedi. 3-4 ıkınışta çıkardım çocuğu ama karnım parçalanıo sandım. ve bebeğimi gördüğümde çok güseldi. gözlerimi ondan alamadım. o halde bile bide plesantayı çıkarıken bakm bakim diom doktor bak bu işte die gösterdi. ay diğer msja yazim kalanı yoruldum

çok şükür atlatmışsn. bebişine sağsalim kavuşmuşsun darısı başımıza inşallah

ecrin gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün inşallah
darısı bekleyenlerin başına hayırlısıyla artık bekleyen kimse kalmasın herkes meleğine kavuşsun

hamile halimi içimdeki kıpraşmalarını onu hep içimde hissettiğim günleri özlücem die üzülüyodum
yokmuş öle bişe aklıma bile gelmiyo

ecrinece tebrik ederim canım normal normal dedin cıgırıa cıgıra dogurcam dedin dogurdun sonunda.cok hamarat olucak senin kız.allah bagıslasın.ya pazar günü benimde kanlı akıntı geldi nişan sandım.2 gündür bekliyom sancı mancı yok.kasılmalarım düzenli değil.bugün beklemeyi bıraktım artık.senin nişan nasıldı bi tarif etsene bana cokmuydu.

johnybravo ve crazyperi sizede hayırlı ugurlu olsun aldınız kızlarınızı kucaklarınıza..geçmiş olsun aynı zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…