ecrinece tebrik ederim canım normal normal dedin cıgırıa cıgıra dogurcam dedin dogurdun sonunda.cok hamarat olucak senin kız.allah bagıslasın.ya pazar günü benimde kanlı akıntı geldi nişan sandım.2 gündür bekliyom sancı mancı yok.kasılmalarım düzenli değil.bugün beklemeyi bıraktım artık.senin nişan nasıldı bi tarif etsene bana cokmuydu.
doğum yapan arkadaşlar yeni forum ne?konu başlığı?
crazy gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün
nasılsın durumun nasıl
2010 ekim bebekleri büyürken diye bi topik var ama biz daha oraya terfi edemedik laelaelaelaelaekaydirigubbakcemile3
johnybravo ve crazyperi sizede hayırlı ugurlu olsun aldınız kızlarınızı kucaklarınıza..geçmiş olsun aynı zamanda
saol canım seninde gözünaydın...iyi sayılırım bu sefer çok gaz sancılarım oldu ama şimdi iyiyim evdeyiz...siz nasılsınız...?
teşekkürler canım bulamadım ama arayınca çıkmadı..
epıduraaal sezaryanmı oldun cannıım
bana normal doğum demeyin
cnm akşam 10 da sancıları not etmeye başladı şiddeti ve sıklığı 15 dakkada bir hatta 10 dakka bire çıktı. zaten annemi arayıp duruodum oda bekleyin gidelim diodu. onlar geldi. 11 de hastanedeydik. 2 cm açıklık vardı. ilk başlar fena değildi aa bu kadarsa ne var falan diodum. hatta babamlara espiri falan yapıp duruodum sanclar sıklaşıp şiddeti artııkça epidural istemeye başladımama gece olduğu için epidurali yapan doktor gelmiyormuş öyle dediler. ve ben 6 ya kdr sancı çektim hüngür hüngür eşim annem başımda hep dua ettiler annem tesbik çekti. en son hemşire geldi muayene etti 6 cm dedi. yalvarıom kıza nolur diom doktoru çağır. yazık doktor gelsede bişe yapamaz oda beklicek dio olsun diom burda olsun hehe ay çok gülüom şimdi hallerime. bi ara sezeryan olsadım demişim. ikinci yok diomuşum çok komik yaa annem dio kızım çok iyisin açılmaların hızlı die ebede dio buraya gelip akşama kdr sancı çekenler var çok iyiisn dio. sonunda 5 te açılma 8 cm yi bulunca doktoru aradılar geldi. beni doğum haneye aldılar. ben hala ağlıom tabi. doktor sancı gelince ıkın dio. allahım ıkınıom çişim akıo haha çişim akıo diom doktor önemli değil çişin kakn neyin varsa çıkar dio gülüo sona bi daha denedim yok diom olmuo gene ağlıom. bu böle işte karamsar hep falan dedi. annem de vardı. öyle falan dedi. 3-4 ıkınışta çıkardım çocuğu ama karnım parçalanıo sandım. ve bebeğimi gördüğümde çok güseldi. gözlerimi ondan alamadım. o halde bile bide plesantayı çıkarıken bakm bakim diom doktor bak bu işte die gösterdi. ay diğer msja yazim kalanı yoruldum
cnm akşam 10 da sancıları not etmeye başladı şiddeti ve sıklığı 15 dakkada bir hatta 10 dakka bire çıktı. zaten annemi arayıp duruodum oda bekleyin gidelim diodu. onlar geldi. 11 de hastanedeydik. 2 cm açıklık vardı. ilk başlar fena değildi aa bu kadarsa ne var falan diodum. hatta babamlara espiri falan yapıp duruodum sanclar sıklaşıp şiddeti artııkça epidural istemeye başladımama gece olduğu için epidurali yapan doktor gelmiyormuş öyle dediler. ve ben 6 ya kdr sancı çektim hüngür hüngür eşim annem başımda hep dua ettiler annem tesbik çekti. en son hemşire geldi muayene etti 6 cm dedi. yalvarıom kıza nolur diom doktoru çağır. yazık doktor gelsede bişe yapamaz oda beklicek dio olsun diom burda olsun hehe ay çok gülüom şimdi hallerime. bi ara sezeryan olsadım demişim. ikinci yok diomuşum çok komik yaa annem dio kızım çok iyisin açılmaların hızlı die ebede dio buraya gelip akşama kdr sancı çekenler var çok iyiisn dio. sonunda 5 te açılma 8 cm yi bulunca doktoru aradılar geldi. beni doğum haneye aldılar. ben hala ağlıom tabi. doktor sancı gelince ıkın dio. allahım ıkınıom çişim akıo haha çişim akıo diom doktor önemli değil çişin kakn neyin varsa çıkar dio gülüo sona bi daha denedim yok diom olmuo gene ağlıom. bu böle işte karamsar hep falan dedi. annem de vardı. öyle falan dedi. 3-4 ıkınışta çıkardım çocuğu ama karnım parçalanıo sandım. ve bebeğimi gördüğümde çok güseldi. gözlerimi ondan alamadım. o halde bile bide plesantayı çıkarıken bakm bakim diom doktor bak bu işte die gösterdi. ay diğer msja yazim kalanı yoruldum
delikafadulden delikafadulden delikafadulden
epıduraaal sezaryanmı oldun cannıım
kız korkma o kadar. biz pırt die doğurcaz ki. pırt die inşallah :hooray:
inşallah canım birbirimize dua edelim:teselli:dimi anlamıcaz bile nasıl oldu diye bir bakıcaz yavrumuz kucağımızda opuyorumnanaktan
sende dogum yaptin demek masallah canim rabbim anali babali etsin.ismide suedaspinal oldum bu sefer canım
tskler canim darisi senin basina insallahh kazasiz saglicakla kavuss melegine.inşallah canım birbirimize dua edelim:teselli:
maşallah pek dadluuuuuuuuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?