seninkininde eli kulagindadir annesi yarin yada öbür gün kapioni calar:)))benimde yarın 39. haftam doluyo. 40a başlıozzzz :S
seninkininde eli kulagindadir annesi yarin yada öbür gün kapioni calar:)))
kizlar isin kötüsü hamislikde 16 kilo aldim.ve sadece 3 kilosu gitmis yav bir haftada
seninkininde eli kulagindadir annesi yarin yada öbür gün kapioni calar:)))
kizlar isin kötüsü hamislikde 16 kilo aldim.ve sadece 3 kilosu gitmis yav bir haftada
kız korkma o kadar. biz pırt die doğurcaz ki. pırt die inşallah :hooray:
inşallah canım yaaseninkininde eli kulagindadir annesi yarin yada öbür gün kapioni calar:)))
:))) inşallah canım ama ben normal istemiyorum allh izin ederse sezeryn :1rolleyes: az önce komşu ile konuştum belden uyuşmalı olmuş sezerynı 1. çocukta sorun olmamış..2. çocukta uyuşma sorunu olmuş acıyı hissetmiş uyutmuşlar sonra :)dr da benim dr :)bunu duyduktan sonra tamamen uyumaya karar verdim sempatiksalakcinni
bende 11 kiloyla doğuma gittim 8 kilo gitti 3 kilom kaldi 3 gündürde tartılmadim belki daha azdir..
evet ya bebek güya 3400 dogdu suyu nerde.plesantanin agirligi birde sislik:)) anaa neden o kadar az gittiki zaten bebe 3 kilo plesanta su 3 6-7 kilo gidiyor diolardı :)) bende 17.kilo aldım bakalım nasıl gider kilolar...az önce komşu kilo almamışsın dedi kaydirigubbakcemile3dedim aldım aldım göstermiyor demek :)
cok tskler canimmaşallah Allah analı babalı büyütsün gözün aydın cimcime çok güzel opuyorumnanaktan
yine iyi gitmis bana nazaran.:))bebişin çok tatlı canım maaşallahh :) ayy ben de a verdim diyordum 17 kilo almıştım 7si gitmiş e zaten bebk 3700dü :)bayanssulusmile
tskler canim yavruna saglicakla kavus insallahhhfeyza maşallahh sübhanallahhh ayyy yavrum suyata bakkk çok tatlııı allahım korusun herkezin yavrusunu
balsurat sezeryandan ben çok korkuyordum spinal oldum ve diyorum ki yine doğursam sezeryan yaparım şükür zor bişi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?