2010 Ekim Anneleri

seninkininde eli kulagindadir annesi yarin yada öbür gün kapioni calar:)))

kizlar isin kötüsü hamislikde 16 kilo aldim.ve sadece 3 kilosu gitmis yav bir haftada

:)) anaa neden o kadar az gittiki zaten bebe 3 kilo plesanta su 3 6-7 kilo gidiyor diolardı :)) bende 17.kilo aldım bakalım nasıl gider kilolar...az önce komşu kilo almamışsın dedi kaydirigubbakcemile3dedim aldım aldım göstermiyor demek :)

ecrinn masallah canim kurtuldunuz ya okurken karnima agri girdi yeniden
gerci daha karin agrim gecmedi de:))
bir haftalik olduk teyzeleri bizde.dogdu dogcak derken.masallah demeyi unutmayin melegimden kizlar

maşallah Allah analı babalı büyütsün gözün aydın cimcime çok güzel opuyorumnanaktan

kizlar isin kötüsü hamislikde 16 kilo aldim.ve sadece 3 kilosu gitmis yav bir haftada

bebişin çok tatlı canım maaşallahh :) ayy ben de a verdim diyordum 17 kilo almıştım 7si gitmiş e zaten bebk 3700dü :)bayanssulusmile

kız korkma o kadar. biz pırt die doğurcaz ki. pırt die inşallah :hooray:

:))) inşallah canım ama ben normal istemiyorum allh izin ederse sezeryn :1rolleyes: az önce komşu ile konuştum belden uyuşmalı olmuş sezerynı 1. çocukta sorun olmamış..2. çocukta uyuşma sorunu olmuş acıyı hissetmiş uyutmuşlar sonra :)dr da benim dr :)bunu duyduktan sonra tamamen uyumaya karar verdim sempatiksalakcinni

feyza maşallahh sübhanallahhh ayyy yavrum suyata bakkk çok tatlııı allahım korusun herkezin yavrusunu

bende 11 kiloyla doğuma gittim 8 kilo gitti 3 kilom kaldi 3 gündürde tartılmadim belki daha azdir..

inşallah canım yaa

hayırlısı olsun canım

iyi aksamlar kızlar konu kilo sanırım
bende ameliyatta 7 kilo verdim sonrasında izleyen haftada 3 kilo da terlerken gitmiş 10 verdim Allahın izni ile kaldı 7 :) cunku ben 63 le baslamıs yukselen bir grafikle 80 e ulaşmıştım :) suan 70 im Allahıma sükür :)

balsurat sezeryandan ben çok korkuyordum spinal oldum ve diyorum ki yine doğursam sezeryan yaparım şükür zor bişi yok

ecrinn masallah canim kurtuldunuz ya okurken karnima agri girdi yeniden
gerci daha karin agrim gecmedi de:))
bir haftalik olduk teyzeleri bizde.dogdu dogcak derken.masallah demeyi unutmayin melegimden kizlar

feyza ben eda
canım maşallahh kızınaa çok tatlıııııııııııııııı annesii

evet ya bebek güya 3400 dogdu suyu nerde.plesantanin agirligi birde sislik
bende sastim kaldim.garanti 10 kilosu gitmis olarak bekledim ama 3 olunca dedim kesin tarti bozuk:)))

maşallah Allah analı babalı büyütsün gözün aydın cimcime çok güzel opuyorumnanaktan
cok tskler canim
bebişin çok tatlı canım maaşallahh :) ayy ben de a verdim diyordum 17 kilo almıştım 7si gitmiş e zaten bebk 3700dü :)bayanssulusmile
yine iyi gitmis bana nazaran.:))
anam dün aglama kirizine girdim.elbiseler olmuyor.olmuyor gögüs kisimlarini kavusmuyor:))

feyza maşallahh sübhanallahhh ayyy yavrum suyata bakkk çok tatlııı allahım korusun herkezin yavrusunu
tskler canim yavruna saglicakla kavus insallahhh

balsurat sezeryandan ben çok korkuyordum spinal oldum ve diyorum ki yine doğursam sezeryan yaparım şükür zor bişi yok

Ne güzel canım rahat geçmiş sezeryanının..
genel anestezi olunca ağrılar hissediliyor o yüzden endişeliyim

KIZLARRR hihoyyytKoşuşturmacadan .uykusuz gecelerden kiloların hepsi akıp gidicek bizden:)

abovv ben kilo işini abarttım herhalde 20 kilo aldım dahada kızın geleceği yokkaydirigubbakcemile3 bundan sonra çok bişey yemeyeyim bari gerçi iştah yerindede sürekli karnım acıkıyosempatiksalakcinni

kızlar ben geldim hala doğuramadım doğurmaya da daha niyetim yok gibi :)))
üff bir sürü bekledik doktor cok yoğundu..
nst de hersey normal cıktı sancı mancı yok kalp atısları harikaymış
neyse... usg baktı suyum azalmış günde 3litre su içersen doktorunu bekler belki bebişin dedi,3500kg olmuş
kafası kanaala girmemiş ama cok güzel yerdeymiş. kendi doktorum zaten oraya not almış, cok güzel normal doğurabilir diye. merdiven in cık,yürü dedi. bende ev temizlemekten evim eskisi dedim güldü kaydirigubbakcemile3 1 hafta gec yada erken olabilir beklicez dedi. kasılmaların oldugun da gel alttan bakarız acılma var mı diye dedi. hergün 3litre su icecekmişim,3güne bide nst giricekmişim kalp atıslarında bi sorun olmazsa beklicekmişiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…