2010 Ekim Anneleri

masallah canim seninde iyi gitmis.bakalim moralim bozulmasin diye 40 g¨n¨m¨z bitesiye tartilmiycam:)
feyza ben eda
canım maşallahh kızınaa çok tatlıııııııııııııııı annesii

tskler canim benimm.yavruna saglicakla kavus sira sendeeeee artik

darkkkkkk duyuyonmu kiz sen daha:))) anam biz evercek olduk kizi:))

neuvesin ogluda pek datli facebookda gördüm.kücük erkek tamda

balsurat sezeryandan ben çok korkuyordum spinal oldum ve diyorum ki yine doğursam sezeryan yaparım şükür zor bişi yok

spinal hangisii oluyoo
bayılıyormuyuzz yok sa ayıkıkmıı oluyoruzz canımm
ağrılarınn nasıldıı doğumdan sonra
bende 2 tane normall yaptımm ve çok korkuyorumm o yüzden bu sezeryan olsun istiyorummm
önerirmisinn canımm

:jeyyar:Doğuramadın olsun canım :) rabbim en hayırlı zamanı bilir bebeğinin geliceği günü .Allahım tez zamanda bi nefeste kurtarsın inşallah

feyzaaaaaaaaaaa ben hüzün yılıı canımm
maşallah kendine geldinn artıkk
bende süreklii burayıı okumayaa başladımm artıkk kasım annelerinee geliyoo
benimde kasımda olur gibiii
sıra bizdeeeeeeeeeee

hay maşallah yeri rahat herhalde beyimizin gelmeye niyeti yok baksana.hayırlısı tatlım sağlıkla

üff sormayın valla kızlar ben gelsin dedikce cocugun gelmeye niyeti yok :))
hayırlısı bakalım hakkımızda..

feyza canım senin kızına da masallahhhhhhhhhhhhh coook tatlıı

gögüsleri sormayın doğumdan sonra büyür diyorlardı ne kadar büyğr diyodum şimdi pamela ya tas çıkarırım :)

canım spinal de belden benim sezeryan çok iyiydi maadsallah sonrasında dikişin bile acımıyo bi gaz çıkarma derdin var o kadar tavsiye ederim yani

darkcım hayırlısı olsun canım ben bekleyemedim sen bekle barii:)alkisalkisalkis

slm kızlar. topic bomboş herkes bebişiyle ilgileniyor galiba. hbr veremedim int e giremediğim için, oğluşum 7 ekim de dünyayagözlerini açtı. annelik bambaşkaymış....

slm kızlar facebookta nerde yazışıyorsunuz ya banada söyleyin bende katılayım size..

slm kızlar. topic bomboş herkes bebişiyle ilgileniyor galiba. hbr veremedim int e giremediğim için, oğluşum 7 ekim de dünyayagözlerini açtı. annelik bambaşkaymış....

canım gözün aydın ALLAH analı bablı büyütsün evet annelik bambaşka çok güzel bi duygu..

slm kızlar :)
darkcım bebiş iyi olsunda bekleriz napalım :S

kızlar bişe sorcam bu amniotik sıvı yani suyum geldi derler ya o su nasıl bişi. bende enfeksiyon vardı akıntım vardı die dr. fitil vermişti 2.sini dün kullandım bugün hep ayaktaydım veeeeeeee yumurtanın akı olur ya pişmemiş hali ona benzer bi akıntı olmaya başladı bende. acaba fitilden dolayı mikroplarımı atıo vücut yoksa suyum mu sızıo ??? cuma günü drum akıntım var diince muayene etmişti acaba suyun mu sızıo die hayır demişti ama şimdi farklı bi akıntı var !!!benneyaptımki

kızlar benimde acımıodu yalnız emzirirken bazen bıcak gibi batıo bir yanı.
Birde gülmekte öksürmekte zorlanıyorum bir iki gündür
antibiyotik vermişlerdi 2 gün gec basladım. o zamana kadar hiç agrım yoktu ne zaman antibiyotige baslaıdm azcık lafını bile etmeye degmez aslında ama meraklandım hiç yokken basladı diye.
Antibiyotik agrı yaparmıymıs ?
yarın muayenem var sorcam inş. Sizden böyle olan var mı?

Dudu dan son haberler..hala hastane de doğurmamış...açıklığı 4cm miş hala...sancısı var ama yine hissetmiyormuş..gerçi 4cmden sonra gissediliyor zaten..doktoru da bu gece nöbetçiymiş şansına..nyse ki suni vermiyormuş doktoru...suni vermezlerse anca sabaha doğurur o...Allah yardım etsin kuzuya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…