iyi aksamlar kızlar konu kilo sanırım
bende ameliyatta 7 kilo verdim sonrasında izleyen haftada 3 kilo da terlerken gitmiş 10 verdim Allahın izni ile kaldı 7 :) cunku ben 63 le baslamıs yukselen bir grafikle 80 e ulaşmıştım :) suan 70 im Allahıma sükür :)
feyza ben eda
canım maşallahh kızınaa çok tatlıııııııııııııııı annesii
balsurat sezeryandan ben çok korkuyordum spinal oldum ve diyorum ki yine doğursam sezeryan yaparım şükür zor bişi yok
kızlar ben geldim hala doğuramadım doğurmaya da daha niyetim yok gibi :)))
üff bir sürü bekledik doktor cok yoğundu..
nst de hersey normal cıktı sancı mancı yok kalp atısları harikaymış
neyse... usg baktı suyum azalmış günde 3litre su içersen doktorunu bekler belki bebişin dedi,3500kg olmuş
kafası kanaala girmemiş ama cok güzel yerdeymiş. kendi doktorum zaten oraya not almış, cok güzel normal doğurabilir diye. merdiven in cık,yürü dedi. bende ev temizlemekten evim eskisi dedim güldü kaydirigubbakcemile3 1 hafta gec yada erken olabilir beklicez dedi. kasılmaların oldugun da gel alttan bakarız acılma var mı diye dedi. hergün 3litre su icecekmişim,3güne bide nst giricekmişim kalp atıslarında bi sorun olmazsa beklicekmişiz.
neyse... usg baktı suyum azalmış günde 3litre su içersen doktorunu bekler belki bebişin dedi,3500kg olmuş
kafası kanaala girmemiş ama cok güzel yerdeymiş. kendi doktorum zaten oraya not almış, cok güzel normal doğurabilir diye. merdiven in cık,yürü dedi. bende ev temizlemekten evim eskisi dedim güldü kaydirigubbakcemile3 1 hafta gec yada erken olabilir beklicez dedi. kasılmaların oldugun da gel alttan bakarız acılma var mı diye dedi. hergün 3litre su icecekmişim,3güne bide nst giricekmişim kalp atıslarında bi sorun olmazsa beklicekmişiz.
slm kızlar. topic bomboş herkes bebişiyle ilgileniyor galiba. hbr veremedim int e giremediğim için, oğluşum 7 ekim de dünyayagözlerini açtı. annelik bambaşkaymış....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?