kızlar bişe sorcam bu amniotik sıvı yani suyum geldi derler ya o su nasıl bişi. bende enfeksiyon vardı akıntım vardı die dr. fitil vermişti 2.sini dün kullandım bugün hep ayaktaydım veeeeeeee yumurtanın akı olur ya pişmemiş hali ona benzer bi akıntı olmaya başladı bende. acaba fitilden dolayı mikroplarımı atıo vücut yoksa suyum mu sızıo ??? cuma günü drum akıntım var diince muayene etmişti acaba suyun mu sızıo die hayır demişti ama şimdi farklı bi akıntı var !!!benneyaptımki
kızlar ben geldim hala doğuramadım doğurmaya da daha niyetim yok gibi :)))
üff bir sürü bekledik doktor cok yoğundu..
nst de hersey normal cıktı sancı mancı yok kalp atısları harikaymış
neyse... usg baktı suyum azalmış günde 3litre su içersen doktorunu bekler belki bebişin dedi,3500kg olmuş
kafası kanaala girmemiş ama cok güzel yerdeymiş. kendi doktorum zaten oraya not almış, cok güzel normal doğurabilir diye. merdiven in cık,yürü dedi. bende ev temizlemekten evim eskisi dedim güldü kaydirigubbakcemile3 1 hafta gec yada erken olabilir beklicez dedi. kasılmaların oldugun da gel alttan bakarız acılma var mı diye dedi. hergün 3litre su icecekmişim,3güne bide nst giricekmişim kalp atıslarında bi sorun olmazsa beklicekmişiz.
ya offf okuyan yok mu???
kızlar kılo durumlarınız nasıl dogum yapan aradaşlar....ben 18 kılo almıştım...11 gitmiş 7 kılo fazlam var şuanda..bu yogunlukda kalan kıloyuda vermek zor olmayacak sanırım.....
günaydın kızlarrr cuma sabah 9 da doguma gircem kısmetse.suyumuz azalmış plasenta kireclenmiş oglum bugün cok oynamıo su cumaya sag saglim cıksak cok ii olcak dua edin kızlar.oglum suan 2300 gr cıktı[/Q
günaydın kızlar...
canım ya merak etme sağsalim kurtulursunuz inşallah...Allah yardım etsin...
ay canim kendi halim aklima geldi hadi kazasiz kurtul insallahhhhha.s.günaydın kızlarrrrr
PRENSESİME KAVUŞMAMA SAATLER KALDI İNŞALLAH opuyorumnanaktan SON GÜNNNNNNN :teytey: :dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?