2010 Ekim Anneleri

selcancım hayırlı olsun canım nasıl oldun ?vermeden göğsünü anne sütüyle ıslat şimdilik bende yara olmadı lasonih de kullanıyorum arada ama

gönülçelen ağrı derken dikiş yerinde mi var antibiyotik yapmaz canım bizimde yarın ilk muayenemiz var benim de kontrolüm tabi ki:)

ya offf okuyan yok mu???

ticker deiştirme zamanım geldi sanırım.2 sinde bebişime kavuştum fırsatım olmadı foruma bakmaya.sarılık durumları falan bayağı ilerlemiş sayfalar.

canım sağlıklı olsunlarda bekleriz vardır bundada bır hayır 3500 olmuş masallah sağ salim kucağımıza alırız işallah bnde daha doğurmadım eşimle akşam saatlerce yürüdük yarında en az 2 saat yurucem eger gucum olursa.

dudunun bayağı uzun sürmüş anck gece doğurur herhalde hayırlısıyla işallah.

ecrin canım ağlaya ağlaya cektın demekkı ne zor ya bnde uzuldum senın agladığını söleyince hiç bi doğum kolay değil gercekten

allah hepimize kolay doğumlar nasıb ederr ,işallah.

dilek bndede öle akıntı var doktorda akıntın var sadece demişdi çok şükürki suyu değilmiş...

kızlar kılo durumlarınız nasıl dogum yapan aradaşlar....ben 18 kılo almıştım...11 gitmiş 7 kılo fazlam var şuanda..bu yogunlukda kalan kıloyuda vermek zor olmayacak sanırım.....

ya offf okuyan yok mu???

merhaba canım bende kullandım fitil.gece kullanmıştım sabah kalktığımda pijamama kadar ıslaktı ve beyaz tortular vardı.ama fitil içerde dağıldıktan sonra fazlasını dışarı atıo. bi kez oldu benim beyaz akıntı...
sonra normal akıntım devam etti anlıcan fitilde fayda etmedi:/

dilekcim suyun gelse anlarsın herhalde, bildiğin su gibi bişey.

yumurta akı gibi geliosa o senin kendi akıntın olabilir, suyun öyle kıvamlı değil.

kızlar kılo durumlarınız nasıl dogum yapan aradaşlar....ben 18 kılo almıştım...11 gitmiş 7 kılo fazlam var şuanda..bu yogunlukda kalan kıloyuda vermek zor olmayacak sanırım.....

ben hastaneye gitmeden önce tartılmıştım, toplamda 13 kilo almışım.

doğumda 5 kg gitti
şimdi 4-5 kilom kaldı, vermediğim.

günaydın kızlarrrrrrrrrrr a.s.
benimde fındık bugun de gelmedi :)) heheheh
dudu ne yaptı acaba ?

günaydın canlarım...
dark seni duydum hemen geldim..bizim kız doğurmamış daha...açıklığı az...hala 4 cm..nts de 80 gösteriyomuş sancılar ama sancıları da hissetmiyormuş..sanırım kolay doğurcak allahın izniyle..

bu arada bende 8 kilo almıştım...60la hamile kaldım...68le doğuma gittim şimdi 58 kiloyum..ama bu lohusalıktan dolayı alıyorum galiba..habire süt olsun diye yediriyorlar...

günaydın kızlarrrrr

PRENSESİME KAVUŞMAMA SAATLER KALDI İNŞALLAH opuyorumnanaktan SON GÜNNNNNNN :teytey: :dance:

günaydın kızlarrr cuma sabah 9 da doguma gircem kısmetse.suyumuz azalmış plasenta kireclenmiş oglum bugün cok oynamıo su cumaya sag saglim cıksak cok ii olcak dua edin kızlar.oglum suan 2300 gr cıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…