2010 Ekim Anneleri

günaydın kızlarrr cuma sabah 9 da doguma gircem kısmetse.suyumuz azalmış plasenta kireclenmiş oglum bugün cok oynamıo su cumaya sag saglim cıksak cok ii olcak dua edin kızlar.oglum suan 2300 gr cıktı
canim rabbim sag salim kavustursun canim.kiloya takilma.bana doktar 2700 3kg ancak olur dedi.3400 oldu.dularimiz sizinle olcak insallah

günaydın kızlarrr cuma sabah 9 da doguma gircem kısmetse.suyumuz azalmış plasenta kireclenmiş oglum bugün cok oynamıo su cumaya sag saglim cıksak cok ii olcak dua edin kızlar.oglum suan 2300 gr cıktı

nıye cumayı beklıyolar hemen alsınlar madem oynaması azalmıışş atlatırsın canım allahın ıznıyle ınşşşşş

günaydın kızlarrrrr

PRENSESİME KAVUŞMAMA SAATLER KALDI İNŞALLAH opuyorumnanaktan SON GÜNNNNNNN :teytey: :dance:

selam kıslar
sinop e canım saglıkla kavus kızına ınsallah canım cok az kaldı zemuszemus

izmirhayalcım canım uzulme benkınınnde kılosu az p.tesı 2.500 çıkmıstı
ınsallah cuma gunu hayırlısıyla alırız kucagımıza yavrumuzu bakalım benımde kesın yarın bellı olucak ama buyuk ıhtımal cuma spınal sezeryan olucam

ay spınal sezaryan demeyın bana baygınlık gecırıyorummm :umursamaz::umursamaz: kızlar ben cok cektımm nolursunuz ıı dusununn belkı herkese yapmıyo be yan etkıyı ama bıde yaparsaaaaa bence tamamen bayılııııııınnnnn

canım benım arkadaslarım hepsı spınal yaptı hıc sıkayet duymadım doktorumda onu önerdi bana sersem gıbı uyanmak ıstemıyorum bebegımı ılk ben gormek ıstıyorum hemde süt gec gelıyormus anestesi alırsan

ay dudu hala doğurmamış, canım ya inşallah kolayca doğurur, baya beklediler

evet zaten bende kımse sıkayet etmedı dıye yaptııııımmm ama bana doktorum onermedı ben cok dırendımmm yapacam dıeeee zaten spınaldede tam bı suur acıklıgın yokk tansıyoon falan dusuyooo ınşşş sana yan etkı yapmazzzz ama yapıncada kotu yapıyoo halee o pıskolojıyı atamadıım ustumdeeeen cok nadır yan etkısı oluyomuus ama oluncada ınsanı catlatcak derecedeeee ınsallah sana raslamaz benı buldu ne yazıkkı

geçmiş olsun Allahım hayırlı dogum nasıp etsın hepımıze ınsallah yarın bır daha konusucam bakalım doktorum ne dıcek

canım sağlık olsun cuma gunu sag salım allahın ıznıyle kavusursun bebeğine dualarımız senınle allaha emanet ola.s.

dudu ne gussel ağrıyı hıssetmıyomuş masallah ama cok gec acılıyor yorgun düşmezmı yemekde yıyemıyo yaw 24 saat oldu herhalde bıran önce acılırda doğurur işallah...

ewet kımseler kalmadı hele ızde doğuralımda gelmeyız artık
bgn dilek kontrole gtcektı ne yaptı acaba

hehhe vakıt zor buluruz sanırım ozaman

hayırlı haberlerle gelir inşallah yarın sabahda ben gıdıcem çatı muayenesi

hakket kıuzlar zor vakıt bulunuyoo bak gorurusunuz bıraaz ortaya cıksınlarr daha konusulack seyler cok olur

hehhe vakıt zor buluruz sanırım ozaman

hayırlı haberlerle gelir inşallah yarın sabahda ben gıdıcem çatı muayenesi

inan bn sayısız catı muayensı oldum erkn doğum rıskı var dıye bi acıl dekı doktor canımı cok acıtmışdı ama ne ebe ne kndı doktorum hıc acıtmadı hıc kasılmazsan hıc acımıyo

inan bn sayısız catı muayensı oldum erkn doğum rıskı var dıye bi acıl dekı doktor canımı cok acıtmışdı ama ne ebe ne kndı doktorum hıc acıtmadı hıc kasılmazsan hıc acımıyo

ben kendımı kesın kasarım ılk defa yapptırıcam doktorum erkek bide:sinifsinif:

2 parmağını kullanıyor dımı boyle acıyormu içerıde parmaklarını ayyyy anlatırken bıle başım dönüyor

tesekkür ederim kızlar cumaya kadar bekleyebiliriz dedi doktor.ordan cıktık hastaneyi gezdik iyi güzel hastahane pijama getime hiç dedi gecelik bitane almıştım birazdan bir tane daha almaya gitcem:) carsaf koymustum cantaya hiç getirme dedi burda rezil olmasın carsafın zaten sık sık değiştircekler dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…