canim rabbim sag salim kavustursun canim.kiloya takilma.bana doktar 2700 3kg ancak olur dedi.3400 oldu.dularimiz sizinle olcak insallahgünaydın kızlarrr cuma sabah 9 da doguma gircem kısmetse.suyumuz azalmış plasenta kireclenmiş oglum bugün cok oynamıo su cumaya sag saglim cıksak cok ii olcak dua edin kızlar.oglum suan 2300 gr cıktı
günaydın kızlarrr cuma sabah 9 da doguma gircem kısmetse.suyumuz azalmış plasenta kireclenmiş oglum bugün cok oynamıo su cumaya sag saglim cıksak cok ii olcak dua edin kızlar.oglum suan 2300 gr cıktı
günaydın kızlarrrrr
PRENSESİME KAVUŞMAMA SAATLER KALDI İNŞALLAH opuyorumnanaktan SON GÜNNNNNNN :teytey: :dance:
günaydın kızlarrr cuma sabah 9 da doguma gircem kısmetse.suyumuz azalmış plasenta kireclenmiş oglum bugün cok oynamıo su cumaya sag saglim cıksak cok ii olcak dua edin kızlar.oglum suan 2300 gr cıktı
selam kıslar
sinop e canım saglıkla kavus kızına ınsallah canım cok az kaldı zemuszemus
izmirhayalcım canım uzulme benkınınnde kılosu az p.tesı 2.500 çıkmıstı
ınsallah cuma gunu hayırlısıyla alırız kucagımıza yavrumuzu bakalım benımde kesın yarın bellı olucak ama buyuk ıhtımal cuma spınal sezeryan olucam
ay spınal sezaryan demeyın bana baygınlık gecırıyorummm :umursamaz::umursamaz: kızlar ben cok cektımm nolursunuz ıı dusununn belkı herkese yapmıyo be yan etkıyı ama bıde yaparsaaaaa bence tamamen bayılııııııınnnnn
canım benım arkadaslarım hepsı spınal yaptı hıc sıkayet duymadım doktorumda onu önerdi bana sersem gıbı uyanmak ıstemıyorum bebegımı ılk ben gormek ıstıyorum hemde süt gec gelıyormus anestesi alırsan
evet zaten bende kımse sıkayet etmedı dıye yaptııııımmm ama bana doktorum onermedı ben cok dırendımmm yapacam dıeeee zaten spınaldede tam bı suur acıklıgın yokk tansıyoon falan dusuyooo ınşşş sana yan etkı yapmazzzz ama yapıncada kotu yapıyoo halee o pıskolojıyı atamadıım ustumdeeeen cok nadır yan etkısı oluyomuus ama oluncada ınsanı catlatcak derecedeeee ınsallah sana raslamaz benı buldu ne yazıkkı
hehhe vakıt zor buluruz sanırım ozaman
hayırlı haberlerle gelir inşallah yarın sabahda ben gıdıcem çatı muayenesi
inan bn sayısız catı muayensı oldum erkn doğum rıskı var dıye bi acıl dekı doktor canımı cok acıtmışdı ama ne ebe ne kndı doktorum hıc acıtmadı hıc kasılmazsan hıc acımıyo
2 parmağını kullanıyor dımı boyle acıyormu içerıde parmaklarını ayyyy anlatırken bıle başım dönüyor
iki parmagı içerdeyken hıc hıssetmıyosun bıle ılk ıcerı koyarkn bı acı oluyo okadar merak etme hıc acımıcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?