2010 Ekim Anneleri

heyecan dorukta herseyın hayırlısı işallah...ayy bızde bı doğum yapabılsek allahın ıznıyle

selam kızlar,nasılsınız? dün randevum vardı kızımı gördük yine iyiymiş ama hala bir tık yok,doktor bekleyelim dedi 17 ekimde günüm doluyor,18 inde bir dahaki randevumuz,eğer o zamana kadar birşey olmazsa bekletmeyelim dedi...

canım bende gecelik götürdüm 3 tane 2 pijama götürdüm inanki geceliği 2 saat giydim sonra pijama giydim

benımde cumartesı doluyo gunum doktor bı kac gun daha beklerız dedı ona göre baslatırız dedı hakkımızda hayılısı işallah.doğumların %5 i zamaını doldururmuş ya oyuzde 5 bız oluyoruz galıba..

hayırlısıyla kurtulursunuz inş cnm

kızlar varya catılarım öle acıyokı gece yatarkn kalkerken artık ne yapcm sasırdım ayatda olduğumda hıc agrmıyo ama he oturıyım yatıyım cok fena kafasını yerlestrmış herhalde ondan bide asağı doğru baskı oluyo oldugunda yırtılır gıbı acıyo su 2 gundur...sizde varmı böle seyler cuma gunu kntrol var bakalım ne durumdaym...:lepi:hihoyyyt

benımde karnım acayıp baskı yapıyor artık nefes alamıyorum kaplumbaga gıbı dönüyorum yatakta:roflol:

benim 7 .ci aydan beriöyleydi dr ayakata faz kalmıcan dedi bide dik oturmucan dedi dogurdumda 15 günn önece oh dedim

galiba öyle olucaz.:)) ama ben bu zamana kalabileceğimi hiç düşünmüyordum,özellikle başından beri düşük tehdidi ile zor zamanlar geçirdikten sonra-5 aylık oluncaya kadar hep kanama hep lekelenme ile geçti hamileliğim- hayırlısı olsun bakalım,normal doğum istiyorum ama o zamana kadar olmazsa doktor çok beklemek iyi değil dedi ,bebek kakasını filan yiyebiliyormuş Allah korusun,hem suni sancıyı da çok önermiyor zaten 3-4 cm açıklık oluşmuşsa devamının da gelmesi gerekir,gelmiyorsa normal bir durum değildir suni sancı bebeğin kalp atışlarını tehlikeye atıyor ben pek uygulamıyorum dedi..bilmem nasıl olacak doğum? çok merka ediyorum hayırlısıyla hepimiz kurtuluruz inşallah

inşallah canım aynn bnde dusuk tehlıkesı erkn doğum rıskı bu zamna geldık masallah
9 ay 15 gunu gecıktırmıyorlar en fazla ama yurtdısında 42.haftaya kadar gıdende var .bnde cumagunu dicem pazartesı en gec alalım dıye kaldıkca korkuyo ınsan ama allah herseyın hayırlısını versın..bizimde sonumuz sezeryan gıbı gozukuyo ama allah bılır doğrusunu tabı

dudu insallah doğurmuştur allah ikisinide hayırlısıyla kurtarsın inşallah.
bende temizlik yaptım kendimi felaket zorladım insallah faydası olur. ay dün doktor birde şey dediiiiiii,sık cinsel ilişki de doğumu cabuklaştırırmış yani cinsel ilişkide bulunun dedi. ama ben korkuyorum ogluma birşey olur diye eşimde öyle o yüzden kac aydır arkadaş gibiyiz :)

izmirhayal demek cuma günü kavusacaksınız nasipse canım. allah yardımcınız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…