tesekkür ederim kızlar cumaya kadar bekleyebiliriz dedi doktor.ordan cıktık hastaneyi gezdik iyi güzel hastahane pijama getime hiç dedi gecelik bitane almıştım birazdan bir tane daha almaya gitcem:) carsaf koymustum cantaya hiç getirme dedi burda rezil olmasın carsafın zaten sık sık değiştircekler dedi
tesekkür ederim kızlar cumaya kadar bekleyebiliriz dedi doktor.ordan cıktık hastaneyi gezdik iyi güzel hastahane pijama getime hiç dedi gecelik bitane almıştım birazdan bir tane daha almaya gitcem:) carsaf koymustum cantaya hiç getirme dedi burda rezil olmasın carsafın zaten sık sık değiştircekler dedi
selam kızlar,nasılsınız? dün randevum vardı kızımı gördük yine iyiymiş ama hala bir tık yok,doktor bekleyelim dedi 17 ekimde günüm doluyor,18 inde bir dahaki randevumuz,eğer o zamana kadar birşey olmazsa bekletmeyelim dedi...
sezeryanda gecelıkmı rahat oluyor pıjama takımımı acaba
pijama ama bol alın biraz.2 sezeryanımda pijama rahat oldu
kızlar varya catılarım öle acıyokı gece yatarkn kalkerken artık ne yapcm sasırdım ayatda olduğumda hıc agrmıyo ama he oturıyım yatıyım cok fena kafasını yerlestrmış herhalde ondan bide asağı doğru baskı oluyo oldugunda yırtılır gıbı acıyo su 2 gundur...sizde varmı böle seyler cuma gunu kntrol var bakalım ne durumdaym...:lepi:hihoyyyt
kızlar varya catılarım öle acıyokı gece yatarkn kalkerken artık ne yapcm sasırdım ayatda olduğumda hıc agrmıyo ama he oturıyım yatıyım cok fena kafasını yerlestrmış herhalde ondan bide asağı doğru baskı oluyo oldugunda yırtılır gıbı acıyo su 2 gundur...sizde varmı böle seyler cuma gunu kntrol var bakalım ne durumdaym...:lepi:hihoyyyt
benımde cumartesı doluyo gunum doktor bı kac gun daha beklerız dedı ona göre baslatırız dedı hakkımızda hayılısı işallah.doğumların %5 i zamaını doldururmuş ya oyuzde 5 bız oluyoruz galıba..
hayır cnm dikiş cok asagıda kalıyo zaten ama iç çamasır nene donu gibi olsun benden tavsiyedikişli olucaz pijama rahat olurmuki
hayır cnm dikiş cok asagıda kalıyo zaten ama iç çamasır nene donu gibi olsun benden tavsiye
heheh oyle aldım valla zaten:roflol:
galiba öyle olucaz.:)) ama ben bu zamana kalabileceğimi hiç düşünmüyordum,özellikle başından beri düşük tehdidi ile zor zamanlar geçirdikten sonra-5 aylık oluncaya kadar hep kanama hep lekelenme ile geçti hamileliğim- hayırlısı olsun bakalım,normal doğum istiyorum ama o zamana kadar olmazsa doktor çok beklemek iyi değil dedi ,bebek kakasını filan yiyebiliyormuş Allah korusun,hem suni sancıyı da çok önermiyor zaten 3-4 cm açıklık oluşmuşsa devamının da gelmesi gerekir,gelmiyorsa normal bir durum değildir suni sancı bebeğin kalp atışlarını tehlikeye atıyor ben pek uygulamıyorum dedi..bilmem nasıl olacak doğum? çok merka ediyorum hayırlısıyla hepimiz kurtuluruz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?