her saat bası meyve suyu iciyorum. zaten wcden cıkamıyorum herhalde artık wcde yatarım :)))))
sezeryanda gecelıkmı rahat oluyor pıjama takımımı acaba
canımm gecelik daha raat oluo ama allttanda üşütmemek için sen yine kalınca bir pijama takımı şart
hersey bızım pıtırcıklar ıcın bol su ıcmesende tuvaletden cıkamıyoz gercekten.belkı bgn gelır senın pıtırcık...bnde dun cok temızlık yaptım kısmet vardr bundad bır hayır.
şimdi gidiyom bn kızlar yuruyus yapcam allaha emanet olun...
ayrıca dılekten daha hbr yok dogurmayamı gıttın acaba:teytey:
evt melis spinal oldum doğum esnası harika bilinç açık çok iyiydi hiç bişe anlamadım doktor gelmiş kesmiş doktorun sesininmi duyuyorum dedim şarkı sölüyodu hemşire kızın doğuyo dedi neey dedim
boğuk bi ağlama sesi viyaklama duyduktan sora bu kadar şey içinmi ben okadar stres yaptım dedim
kişiden kişiye değişir cesaretli ol yeter
sorasıda iyiydi ilk gün yürüdüm gayet güzel doktor dedi hatta çok gezme nazar değer ben seni yarın görürüm dedi oda gördü bende 2.gün ağrın başlıyo ama iğne falan geçiyo hemen
tek sıkıntı gaz hemen çıkarırsan ne ala kakanıda yaparsan senden rahatı yok
vayy ne guzel yaa bızımkılerın altın takıcanı bıle zannetmıyorum ıkı örgüyle iş bitti onlar için aman gelmesınde zaten ıstemıyorumaaayyy benim kaynanam resmen melek oldu torununu kucağına alınca bana nasıl baktığını anlatamam ilgiden bunaldım desem yalan değil bilezik almış puhaha dedeside künye almış :)) şaşırdıııım
kızlar ben geldimmmmmm, son hazırlıkları yapıyorum, kameraları falan ayarladım yarının yıldızı için opuyorumnanaktan
doktorumda bana spinali tavsıye etti annemde korkuyor omırılıge ıgne yapılıyor dıye ama ben genel ıstemıyorum sersem gıbı uyanıyorsun sütünde gec gelıyormus sanırım ozaman
ay ınsallah doktorum ertelemezde cuma gunu dogururumya
bıde bazıları dıyorkı uyusma olmuyormus cok fazla hıssedıyormussun dogrumu acabaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?