2010 Ekim Anneleri

her saat bası meyve suyu iciyorum. zaten wcden cıkamıyorum herhalde artık wcde yatarım :)))))

her saat bası meyve suyu iciyorum. zaten wcden cıkamıyorum herhalde artık wcde yatarım :)))))

hersey bızım pıtırcıklar ıcın bol su ıcmesende tuvaletden cıkamıyoz gercekten.belkı bgn gelır senın pıtırcık...bnde dun cok temızlık yaptım kısmet vardr bundad bır hayır.

şimdi gidiyom bn kızlar yuruyus yapcam allaha emanet olun...
ayrıca dılekten daha hbr yok dogurmayamı gıttın acaba:teytey:

tamam canım görüşürüz dikkat et kendine :)
evet dilekten haber yok. insallah dogurmştur

cidden ya dilek buraların bekçisiydi ..doğuruyo mu acaba..hadi Alllah yardım etsin..hepimize..

selam hatunlar

ben 1 pijama 2gecelik almıştım pijamayı son gece sabaha karşı giymek zorunda kaldım kanamam çok olmuş mecbur giydim
kesinlikle gecelik altıma tayt giyiyodum wc ye giderken bile çıkarttırıyodum otururken nasıl indirip kaldırcan pijamanın altını zaten çıkınca hemşireler saat başı geliyolar kanamaya bakıyolar 3 defa değiştiler benimkini pike nin altında geceliği sadece üst gibi giydim ilk gün alt taraf kocaman bez hehe pijama giymek zor zaten 4 saat belden aşağısını hissetmiyosun hemşirelere eziyet ıııyykk valla işleri zor ama utanma duygusu denen şey kesinlikle hissedilmiyo

kızlar benim bebişim sarılık oldu,değer 19 çıktı,2 gündür kan alınıyo,damla damla,içim gidiyo walla,yarın yine bakılcak,yükselme varsa hastaneye yatcak,ama dr pek yatırma taraftarı değil,enfeksiyon kapabilir diye,bol emzirmeye çalışıyorum ama geçmedi bi türlü,bi tavsiyeniz var mı??

şimdiden kayısı suyu içmeye başlayın sütünüz hemen ve bol gelsin
2gündür içmiyorum memişlerim püüff die sündü (( şimdi tekrar başladım bakalım nolacak şişerse demekki memeyi bırakana kadar kayısıya devam

evt melis spinal oldum doğum esnası harika bilinç açık çok iyiydi hiç bişe anlamadım doktor gelmiş kesmiş doktorun sesininmi duyuyorum dedim şarkı sölüyodu hemşire kızın doğuyo dedi neey dedim
boğuk bi ağlama sesi viyaklama duyduktan sora bu kadar şey içinmi ben okadar stres yaptım dedim

kişiden kişiye değişir cesaretli ol yeter
sorasıda iyiydi ilk gün yürüdüm gayet güzel doktor dedi hatta çok gezme nazar değer ben seni yarın görürüm dedi oda gördü bende 2.gün ağrın başlıyo ama iğne falan geçiyo hemen
tek sıkıntı gaz hemen çıkarırsan ne ala kakanıda yaparsan senden rahatı yok

aaayyy benim kaynanam resmen melek oldu torununu kucağına alınca bana nasıl baktığını anlatamam ilgiden bunaldım desem yalan değil bilezik almış puhaha dedeside künye almış :)) şaşırdıııım

doktorumda bana spinali tavsıye etti annemde korkuyor omırılıge ıgne yapılıyor dıye ama ben genel ıstemıyorum sersem gıbı uyanıyorsun sütünde gec gelıyormus sanırım ozaman
ay ınsallah doktorum ertelemezde cuma gunu dogururumya
bıde bazıları dıyorkı uyusma olmuyormus cok fazla hıssedıyormussun dogrumu acabaya

vayy ne guzel yaa bızımkılerın altın takıcanı bıle zannetmıyorum ıkı örgüyle iş bitti onlar için aman gelmesınde zaten ıstemıyorum

kızlar ben geldimmmmmm, son hazırlıkları yapıyorum, kameraları falan ayarladım yarının yıldızı için opuyorumnanaktan

melisss naber canım :) seninle aynı gittik hep, sanırım sen cuma gireceksin sezeryana, şimdiden iyi doğumlar güzelim, inşallah herşey gönlünegöre olur sağlıkla...

uyuşmadan kesmezler merak etme iğne 2 tane yapıyolar ikinciden sora hzılı bi şekilde yatırıyolar sora hemşire pamukla ilaç sürüyo sürekli soruyo sürerken ne hissediyosun die soğuklukmu sıcaklıkmı die hafif bi sıcak hatta oda değil sadece bişeyin dokunduğunu hissediyorum dedim göğsümün altına sürdü heh soğuk dedim orası uyuşmaz oyüzden tamam dedi ıykk orayada döktüklerini hissettim totoma doğru heheee hissetme duygusu var ama kesinlikle acı yok kestiğini hissetmedim gerçi sadece sallanıyon

heeee sakın unutma sondayı uyuştuktan sora taktır aman aman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…