2010 Ekim Anneleri

melisss naber canım :) seninle aynı gittik hep, sanırım sen cuma gireceksin sezeryana, şimdiden iyi doğumlar güzelim, inşallah herşey gönlünegöre olur sağlıkla...

iyiyim canım çok şükür sen nasılsın
doktorum değişmezse cuma hehehe:roflol:
yarın şu çatıyı hayırlısıyla bı atlatsam sezeryan ıstıyom benya normal zor yaparım ben tırsakkaydirigubbakcemile3
hepımıze hayırlı dogumlar olsun canımm ne guzel sende sabah kavusacaksın prensesıneee amin canım benımmm rabbım korusun kuzuları opuyorumnanaktan

allah kızmet ederse bende epidural anestezi olucam..
bişiy sorucam biraz garip olucak ama.. hani orası uyuşuyoya diş çekirlir gibi bişeymi.. hani bişeyler hissediyon bi zorlanma oluyo ama ağrı yok öyle bişiymi...

oyy sonda var dimi bide arkdasım bana bızım doktor takmıyor demıstı ay ınsallah takmazeyvahedigeldismile
önünde tahta var dimi görmedın bırseykaydirigubbakcemile3

epiduralde lavman yapıyorlarmı..

bende çok soru soruyorum ama, sizlderden öğreniyorum işte.. galiba aranızda en son sırada ben varım
şafak 14

bende çok soru soruyorum ama, sizlderden öğreniyorum işte.. galiba aranızda en son sırada ben varım
şafak 14

canım sezeryanda sanırım lavman yapılmıyor normal dogumda yapılıyor dıye bılıyorum
ama ben gece 12 den sonra bırsey yemıcem n eolur ne olmaz

oyy sonda var dimi bide arkdasım bana bızım doktor takmıyor demıstı ay ınsallah takmazeyvahedigeldismile
önünde tahta var dimi görmedın bırseykaydirigubbakcemile3

kocişleride alıyorlar galiba.. benimkisi hayatta girmez içeri.. dayanamaz..
ben dışarda belkerim seni diyo.. halbuki gelsede görse biz ne zahmatler yaşıyoz, onlara sadece bebişleri oyun aracı gibi gerecekler.. ağladıklarında vericekler bizim kucağımıza

canım sanmıyorum eşlerı ıcerı aldıklarını

şafak 14

eğer son dk sezeryana kalmazsan,lavman yapabilir ama gün veripte gidersen saat 12den sonra bişey yemediğin için lavman yapmıyo.ilk dogumda ben yemek yiyip gitmiştim lavman yapmıslardı ama 2.cide saat 12den sonra yemediğim için yapmadılar

allah kızmet ederse bende epidural anestezi olucam..
bişiy sorucam biraz garip olucak ama.. hani orası uyuşuyoya diş çekirlir gibi bişeymi.. hani bişeyler hissediyon bi zorlanma oluyo ama ağrı yok öyle bişiymi...

evt hissediyon ama acı yok

sondayı uyuştuktan sora ameliyathanede taktırın çok iğrenç ya acı tabiki yok ama bacakları karnına kadar çek önünde kocman bez var zaten bişe görmüyon kim var kim yok amaaaan ama oda 15.20 sn falan sürüyo

1tane resim ekleyebildim albümüme makinadan galiba boyutları fazla olduğu için yüklenmedi hiçbiri sadece telefonla çekileni ekleyebildim ondada gözü kapalı

selam kızlar...bizim kızla konuştum az önce hala doğurmamış..bekliyolarmış...sancı çok azmış...

benimkisi tüp bebiş olduğundan sezeryan olması garanti yani..
inşlh yapmazlar..

özel hastanelerde epidural doğuma kocişleri alıyorlarmış.. benim gittiğim hastanede de alıyorlarmı ama benim kociş korkar girmez

kızcağız dünden beri helak oldu ya. sancısı olsa da hayırlısıyla kurtulsa bi.

benımkıde tüp bebek canım ama doktorum yarın çatı muayenesı yapıcak eger musaıtse yapabılırsın dedi

aldım adescim..verdim hatta bakalım şimdilik pek işe yaramış gibi görünmüyor ama bekliyorum tatlım...bizim ki hala sancılı...akşama şu nurse harveyi getircek eşim bakalım o napcak?*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…