2010 Ekim Anneleri

elimden geleni yapıyorum ama demek ki yeterli gelmiyor ades..neyse kızlar öpüyorum sizi..dududan haber alınca paylaşırım sizle...

canım amin, inşallah herşey iyi geçecek ve sağlıkla döneceğiz evlerimize :Saruboceq:

epiduralde lavman yapıyorlarmı..

bende çok soru soruyorum ama, sizlderden öğreniyorum işte.. galiba aranızda en son sırada ben varım
şafak 14

benim dr um yapılmıyor artık dedi, onlar eski metotlar vs dedi, ben de çokk sevindim tabi

benim doğum yapacağım hastane özel hast. alıyorlar diye biliyorum ama dr a bağlı, benim dr istemiyor yaaaa :umursamaz: çok ciddiyetsiz buluyormuş, ciddi bir iş yapıyoruz orada dedi biz sorunca, eşim çok istiyordu ama maalesef kapıda bekleyecek beni hoca istemedi girmesini, ne yapalım artık bebek sağlıkla gelsin de o yeter de artar, heyecanımı bir şekilde dizginleyeceğim artıkkk bilmiyorumkismile

tamam ritacım görüşürüz sağol canım. bende dududan haber varmı diye gelip bakıyorum hep.

kızlar bebegım sarılık oldu 16.8 cıktı degerı bu sabah yatırdılar hastaneye hemen odaya aldılar benı de süt sagdım bıraz bıraktık evımız hastaneye uzak eve gıdın dedıler esınız sız sut sagdıkca getırsın ama evdekı pompam hastanedekı kadar ıyı degıl goguslerım cok acıyor ama olsun ... Eve geldım ama aklım fıkrım hastanede bebegımde bıseyler yıyıp hastaneye gıdıcem burda kalmak ıstıyorum dıycem sagıp taze taze hemen verıcem bebegıme bıran once gecer ıns bu sorunu yasayan var mı aranızda cok korkuyorummmm

bugün kimse yok ya yoksa kızlar hepiniz doğurdu benmi kaldım doğuramayaneyvahedigeldismile

canım geçmiş olsun, inşallah çabuk atlatır. pek bilgim yok sarılık hakkında.

tekrar geçmiş olsun.

melisesra senin karnında yine zorluyomuş gibi sertlik ve ağrı varmı. bugün kociş beni çok üzdü akşama kadar ağlamaktanmıdır nedir karnım taş gibi ve ağrıyo biraz

Kızlar merhaba, perşembe günkü kontrolde doktorum biran önce bebeği almak istedi plesantal yetmezlikten, akşamına gel alalım dedi, ben de cuma günü yapalım dedim ve öyle de oldu..

2640 gr, 49 cm, gayet sağlıklı bir bebek..

Epidural sezaryan ile doğum yaptım, hiç korkulacak birşey yok, çok da rahat içiniz rahat olsun..çünkü biliyorsunuz ki bu işlemin sonunda yavrunuza kavuşacaksınız, öpüp koklayacaksınız..

Şimdi benim gitmem gerekiyor, sonra yine yazarım, allah hepinize bu mutluluğu yaşatsın...

melisesra senin karnında yine zorluyomuş gibi sertlik ve ağrı varmı. bugün kociş beni çok üzdü akşama kadar ağlamaktanmıdır nedir karnım taş gibi ve ağrıyo biraz

canım benımde karnım agrıyor kac gundur ve semsert bazen oakdar gerılıyorkı yerlerı kalmadı ya sanırım ondan oluyor sıgmıyolar artık içerikaydirigubbakcemile3

gözünaydın canım
Allah analı babalı buyutsun darısı basımıza ınsallah

tatlımmaşallah size...Allah bağışlasın........

tatloım geçmiş olsun bol bol emzireceksin en büyük ilaç....

kızlar dudu hala bekleme de...yarına kadar beklicekler...nişanı da gelmiş...yarına kadar doğurmassa artık yarın suni sancı verceklermiş...

kızlar dudu hala bekleme de...yarına kadar beklicekler...nişanı da gelmiş...yarına kadar doğurmassa artık yarın suni sancı verceklermiş...

Allahım hayırlısıyla kendi sancısıyla kurtarır inşallah:Saruboceq: suni sancı daha zormuş çünkü

kızlar mrb bende doğurmadım hala ehe he 38 haftamızda bitti dudu yazık dünden beri bekliyo sanırım yazık Allah bir avazda hemen kurtarsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…