ya nerdesiniz niye kimse bir sey yazmiyor.bir ben mi kaldım buralarda..dilek gitti bana bıraktı yerini.:gitme:
kızlar dudu hala bekleme de...yarına kadar beklicekler...nişanı da gelmiş...yarına kadar doğurmassa artık yarın suni sancı verceklermiş...
kızlar dün gece 9,9 şiddetinde bir buçuk iki dakikaya yakın bi sancım oldu bayılcam sandım ama sadece sol tarafımda belim karnım ve kasığıma doğru inen bi sancı tamam dedim gelio bizim kız ama sadece bi defa oldu bekledim devamı gelecekmi die gelmedi.çok berbat bişeydi bacaklarım titredi başımda döndü o kadar şiddetliydi ki tansiyonumu düşürdü sanırım.ne olduğunu anlıyamadım şu yalancı doğum sancısı dedikleri şeyimi yaşadım acep:uhm:
ay deprem olmus sandım o ne öyle nasıl ölçtün 9.9 u ? nasıl bir değer o anlamadım? gecmiş olsun
selam kızlar,nasılsınız?canım sen dogumdan sonraki kanamayı mı diyosun?benim 1 hafta sürdü bitti,kötü mü acaba?selam kızlar
büyürken topiğine yazdım ayrıntıyı burayada kısaca yazim
aniden kanamanız kesilirse ve göbeginizde agrı baslarsa ufakta olsa doktora görünün.
Biz bugun kontrolümüz vardı gitmiştik doktor rahimde kan toplanmıs dedi boşaltman laızm bir ilaç verdi sadece 3 gun kullancan dedi.
Aklınızda bulunsun
selam kızlar,nasılsınız?canım sen dogumdan sonraki kanamayı mı diyosun?benim 1 hafta sürdü bitti,kötü mü acaba?
ben de girebildikçe bakıyorum ama sayfalar ilerlemiyo eskisi gibi..evet dr ilk hafta kontrolümde baktı rahim iyi durumdaydı..sende de hafif bi göbiş kaldı di mi?zamanla düzeliyomus,benim ilk günler daha fenaydı,yavas yavas düzeliyo..ben de zamana bıraktım acelem yok :)) ama ameliyat yerime bakamıyom,bi tuhaf geliyo bana,kesiğim de biraz büyük sankibu arada ilk ilacı 3 saat önce aldım bir saat önce kanamam basladı tekrar :) ay sevindim valla bu kalan göbegimde söner hem bir an önce lohusalıgım biter inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?