2010 Ekim Anneleri

aynıyız canım hadi bakalım kimin bebişi önce gelecek..bende yarın ağdaya gideceğim çok acıyacak ama....

bu arada süt sağma pompam geldi..bir de emzirme atleti spariş vermiştim ikiside hoş...güle güle kullanalım oğluşumla...

ya nerdesiniz niye kimse bir sey yazmiyor.bir ben mi kaldım buralarda..dilek gitti bana bıraktı yerini.:gitme:

selam kızlar
büyürken topiğine yazdım ayrıntıyı burayada kısaca yazim

aniden kanamanız kesilirse ve göbeginizde agrı baslarsa ufakta olsa doktora görünün.
Biz bugun kontrolümüz vardı gitmiştik doktor rahimde kan toplanmıs dedi boşaltman laızm bir ilaç verdi sadece 3 gun kullancan dedi.

Aklınızda bulunsun

kızlar dün gece 9,9 şiddetinde bir buçuk iki dakikaya yakın bi sancım oldu bayılcam sandım ama sadece sol tarafımda belim karnım ve kasığıma doğru inen bi sancı tamam dedim gelio bizim kız ama sadece bi defa oldu bekledim devamı gelecekmi die gelmedi.çok berbat bişeydi bacaklarım titredi başımda döndü o kadar şiddetliydi ki tansiyonumu düşürdü sanırım.ne olduğunu anlıyamadım şu yalancı doğum sancısı dedikleri şeyimi yaşadım acep:uhm:

ay deprem olmus sandım o ne öyle nasıl ölçtün 9.9 u ? nasıl bir değer o anlamadım? gecmiş olsun

Benim doktorum dogum öncesi o sancıların dogumu kolaylastırdıgını söylemişti sana moral olsun diye yazıyorum. Dert etme inş.

selam kızlar,nasılsınız?canım sen dogumdan sonraki kanamayı mı diyosun?benim 1 hafta sürdü bitti,kötü mü acaba?

iyi aksamlar kıslar hala dılekten hbr yok kesın doğuma gitti bnmde az az sancılarım var işallah bnde bu akşam doğururum işallah

selam kızlar,nasılsınız?canım sen dogumdan sonraki kanamayı mı diyosun?benim 1 hafta sürdü bitti,kötü mü acaba?

canım agrın yoksa mühim diil benim agrım oluyordu hafif ondan dedi ham bir hafta sonraki kontrolünde doktorun rahmine bakmıstır öyle bişi olsa söler bak bizimkisi rutin kontrolde gördü yoksa benim hiç aklımda yoktu gitmek falan

bu arada ilk ilacı 3 saat önce aldım bir saat önce kanamam basladı tekrar :) ay sevindim valla bu kalan göbegimde söner hem bir an önce lohusalıgım biter inş.

kesin doğurdu dilek ortalarda yok. darısı benim ve benim gibi bekleyenlerin başına inş

bu arada ilk ilacı 3 saat önce aldım bir saat önce kanamam basladı tekrar :) ay sevindim valla bu kalan göbegimde söner hem bir an önce lohusalıgım biter inş.
ben de girebildikçe bakıyorum ama sayfalar ilerlemiyo eskisi gibi..evet dr ilk hafta kontrolümde baktı rahim iyi durumdaydı..sende de hafif bi göbiş kaldı di mi?zamanla düzeliyomus,benim ilk günler daha fenaydı,yavas yavas düzeliyo..ben de zamana bıraktım acelem yok :)) ama ameliyat yerime bakamıyom,bi tuhaf geliyo bana,kesiğim de biraz büyük sanki ( bu arada ameliyat izi gecsin die kreme basladım

dileğin sancısı v armıydı ki bugün ben kaçırmışım heralde olabilir tek tek döküüyoz bakalım ben de sona kalanlardanım kızım kaburgama yaslanıp duruyo sanki çıkmak istemez gibi yavrucukum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…