kesin doğurdu dilek ortalarda yok. darısı benim ve benim gibi bekleyenlerin başına inş
dileğin sancısı v armıydı ki bugün ben kaçırmışım heralde olabilir tek tek döküüyoz bakalım ben de sona kalanlardanım kızım kaburgama yaslanıp duruyo sanki çıkmak istemez gibi yavrucukum
yoktu sancısı bgn kontrolu vardı ama ne oldu cok merak etdım ya...
nasıl gitsin canımcım yorucu,hiç fırsat vermiyo bebiş..hatta şimdi uyandı emziriyorum bi yandan :))kıyameti koparıyo valla sıpa..bi karış boyla parmagında oynatıyo beni :)ironic nasıl gidiyo annelik anlat bize bakalım sizinkilerle avunalım bari :)
nasıl gitsin canımcım yorucu,hiç fırsat vermiyo bebiş..hatta şimdi uyandı emziriyorum bi yandan :))kıyameti koparıyo valla sıpa..bi karış boyla parmagında oynatıyo beni :)
fındıgım iyi cok şükür cnm...geliyo merak etme,ben sezeryan sonrası 2. günüm baya bi agrılı olmasına ragmen dua ede ede gene de emzirmeye calıstım hep...ben de hiç yapmadıgım seyleri sanki daha önceden hep yapmıs gibi yaptım kimsenin öğretmesine gerek duymadım..tamamen içgüdüsel bişi canım merak etme,ben de bakamam sanıyodum ama hersey elimden geliyo...sıpacan nasıl peki doğar doğmaz o annelik geliyomu insanın üstüne ben çok korkuyom ya sabırsızımdır normalde bakabilirmiyim diye korkuyom hep
hoşgeldin kuzuuuuuuuuu:)) nasıl gidiyo annelik?? ay sorma o gelen gidenden aşırı bunaldım ben,ananem pazar günü gidiyo kimseleri istemiyom valla artık,oglumla basbasa kalmak istiyorum benkızlar ben geldiiiim. ay ev bi boşalmadı hee
fındıgım iyi cok şükür cnm...geliyo merak etme,ben sezeryan sonrası 2. günüm baya bi agrılı olmasına ragmen dua ede ede gene de emzirmeye calıstım hep...ben de hiç yapmadıgım seyleri sanki daha önceden hep yapmıs gibi yaptım kimsenin öğretmesine gerek duymadım..tamamen içgüdüsel bişi canım merak etme,ben de bakamam sanıyodum ama hersey elimden geliyo...
kızlar ben geldiiiim. ay ev bi boşalmadı hee
ben de cocuk sesinden nefret eden,sorumluluk alamayan,sabırsız biri oldugumu sanıyodum ama insan kendi evladını kucagına alınca o kadar farklı oluyo ki, o minicik insan senin gözünün içine bakıyo hersey için sana muhtac ve sesini,kokunu tanıyo..ona asla kıyamıyosun,o aglayınca senin için gidiyo,bugün saglık ocagında topuk kanı ladılar yavrum içerde agladı ben dışarda..bu çok farklı bişi canım,az kaldı anlıycaksın :))maşallah bebişine ozaman annesi. inşallah bakarım bende okadar daraldım ki artık hiç bişeye tahammülüm kalmadı sanki çocuğum doğunca ona da tahammül edemeyecekmiyim diye düşünüyo tabi insan
kız kuzuuu senin haftan dolmus bugün yarın sen de dogurursun ya :))ay sorma fatmacım dünden beri bendede kasılma var bugunde böyle sancı gibi bisiler oluyor ama geciyor :))
ben de cocuk sesinden nefret eden,sorumluluk alamayan,sabırsız biri oldugumu sanıyodum ama insan kendi evladını kucagına alınca o kadar farklı oluyo ki, o minicik insan senin gözünün içine bakıyo hersey için sana muhtac ve sesini,kokunu tanıyo..ona asla kıyamıyosun,o aglayınca senin için gidiyo,bugün saglık ocagında topuk kanı ladılar yavrum içerde agladı ben dışarda..bu çok farklı bişi canım,az kaldı anlıycaksın :))
iyiyim canım benim,alıştım sayılır..baya bi yorucu ama zevkli bişi annelik..az kaldı canım bu hafta kesin dogurucan sen pazara kadar eminim içime dogdu :))sen nasılsın fıstık annişşşşşşşş oglusumuz nasıl alıstınız mı yeni hayata? ayh bide ben doğursam da anlatsammm şöleee bölee diye :)p
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?