2010 Ekim Anneleri

dileğin sancısı v armıydı ki bugün ben kaçırmışım heralde olabilir tek tek döküüyoz bakalım ben de sona kalanlardanım kızım kaburgama yaslanıp duruyo sanki çıkmak istemez gibi yavrucukum

yoktu sancısı bgn kontrolu vardı ama ne oldu cok merak etdım ya...

ironic nasıl gidiyo annelik anlat bize bakalım sizinkilerle avunalım bari :)
nasıl gitsin canımcım yorucu,hiç fırsat vermiyo bebiş..hatta şimdi uyandı emziriyorum bi yandan :))kıyameti koparıyo valla sıpa..bi karış boyla parmagında oynatıyo beni :)

nasıl gitsin canımcım yorucu,hiç fırsat vermiyo bebiş..hatta şimdi uyandı emziriyorum bi yandan :))kıyameti koparıyo valla sıpa..bi karış boyla parmagında oynatıyo beni :)

sıpacan nasıl peki doğar doğmaz o annelik geliyomu insanın üstüne ben çok korkuyom ya sabırsızımdır normalde bakabilirmiyim diye korkuyom hep

sıpacan nasıl peki doğar doğmaz o annelik geliyomu insanın üstüne ben çok korkuyom ya sabırsızımdır normalde bakabilirmiyim diye korkuyom hep
fındıgım iyi cok şükür cnm...geliyo merak etme,ben sezeryan sonrası 2. günüm baya bi agrılı olmasına ragmen dua ede ede gene de emzirmeye calıstım hep...ben de hiç yapmadıgım seyleri sanki daha önceden hep yapmıs gibi yaptım kimsenin öğretmesine gerek duymadım..tamamen içgüdüsel bişi canım merak etme,ben de bakamam sanıyodum ama hersey elimden geliyo...

maşallah bebişine ozaman annesi. inşallah bakarım bende okadar daraldım ki artık hiç bişeye tahammülüm kalmadı sanki çocuğum doğunca ona da tahammül edemeyecekmiyim diye düşünüyo tabi insan

ay sorma fatmacım dünden beri bendede kasılma var bugunde böyle sancı gibi bisiler oluyor ama geciyor :))

hsgldn ecrinnnnnnnnnn napion kuzum annelik nasıl gidiyo bak bana hala doğuramadım

maşallah bebişine ozaman annesi. inşallah bakarım bende okadar daraldım ki artık hiç bişeye tahammülüm kalmadı sanki çocuğum doğunca ona da tahammül edemeyecekmiyim diye düşünüyo tabi insan
ben de cocuk sesinden nefret eden,sorumluluk alamayan,sabırsız biri oldugumu sanıyodum ama insan kendi evladını kucagına alınca o kadar farklı oluyo ki, o minicik insan senin gözünün içine bakıyo hersey için sana muhtac ve sesini,kokunu tanıyo..ona asla kıyamıyosun,o aglayınca senin için gidiyo,bugün saglık ocagında topuk kanı ladılar yavrum içerde agladı ben dışarda..bu çok farklı bişi canım,az kaldı anlıycaksın :))

valla kuzum umudu kestim ben kendimden de doktorlar kesmedi nedense bekletiyorlar cuma günü nst giricem bakalım.

sen nasılsın fıstık annişşşşşşşş oglusumuz nasıl alıstınız mı yeni hayata? ayh bide ben doğursam da anlatsammm şöleee bölee diye :)p

inşallah canım inşallah az kaldı yakında anlayacam sizi:)

sen nasılsın fıstık annişşşşşşşş oglusumuz nasıl alıstınız mı yeni hayata? ayh bide ben doğursam da anlatsammm şöleee bölee diye :)p
iyiyim canım benim,alıştım sayılır..baya bi yorucu ama zevkli bişi annelik..az kaldı canım bu hafta kesin dogurucan sen pazara kadar eminim içime dogdu :))

neyse kızlar ben kaçıyorum,bugün baya müsaade etti oglum bana :)) en kısa zamanda güzel haberlerinizi almak dilegiyle cok öptüm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…