2010 Ekim Anneleri

hoşgeldin kuzuuuuuuuuu:)) nasıl gidiyo annelik?? ay sorma o gelen gidenden aşırı bunaldım ben,ananem pazar günü gidiyo kimseleri istemiyom valla artık,oglumla basbasa kalmak istiyorum ben

hoşgeldin çıtır anne

hsgldn ecrinnnnnnnnnn napion kuzum annelik nasıl gidiyo bak bana hala doğuramadım

amin canım inşallah

kimse kalmadı galiba ben yazdım kız durmadı kalkmak zorunda kaldım. bugun çok sancılandı nedendir bilmem.

gözlerim kan çanağı oy

uykuuuuuu uykuuu

dinlenemeyince git gide daha da yorgun düşüyor insan

kızlar kusura bakmayın nolur ağrım var oturamıom. girerim gene bugun musafir vardı ayakta kaldım çok
öpüyorum hepinizi. dualarım tüm doğum yapmayanlarla.

kızlar kusura bakmayın nolur ağrım var oturamıom. girerim gene bugun musafir vardı ayakta kaldım çok
öpüyorum hepinizi. dualarım tüm doğum yapmayanlarla.

ne kusuru ya sen ıyı olkı bebegınde ıyı olsun annesı yorma kndını gelenlere hızmet etme canım yaw kndıne dıkkat et...

pike
canım en guzel yorgunluklar herhalde darısı bızım basımıza işallah dinlenemiyomusun?kac saatlik uykuyla duruyosun ?anne olmak hıc kolay değilmiş gercekten iyice duysal oldum son gunler oldukca kendınıze dıkkat edın guzel anneler...

Slmlar ben ağustos annesiyim bir bakayım dedim topiiinize malum bizden artık tek tük gelenler oluyor bebişlerden :)).
Allah bi avazda kurtarsın doum yapacakları ypanlarında bebişlerini Allah analı babalı büyütsün.
"Bugünlerinizin kıymetni bilin" kaydirigubbakcemile3 ayy bu lafı çok sölüyolardı da gıcık oluyordum ama doğruymuş :))

ay napsam bilemedim yattım ama ara ara ağrı giriyor aşağıya doğru kasılıp kalıyor karnım.nasıl anlıcam ki? girip bi duş alsam mı acaba ne olur ne olmaz diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…