2010 Ekim Anneleri

kızlar sanırım benim sancım var karnım kaskatı kesilip duruyorr.

aynen :)hadı bugece bızde doğuralım kaskatı kesılıyo aksamdan berı yazıyorum bnde dakkaları şiddetli bigelse gtcem hazırda beklıyom ya hadı işallah doğuma gıderız...sancın oldugunda agrı varmı?:dance:

bilmiyorum ki doğum sancısı nasıl olur sadece karnım kaskatı kesiliyor aşağıya ince ince sızlar gibi ağrı giriyor saniyelik geciyor.

baylemur bendede olmuyordu simdi olmaya basladi canım..

ay insallah canııımmm yaa..

birde belim cok agrıyor ve bacagıma vurdu agrısı bacagımda cok agrıyo :)

bilmiyorum ki doğum sancısı nasıl olur sadece karnım kaskatı kesiliyor aşağıya ince ince sızlar gibi ağrı giriyor saniyelik geciyor.

baylemur bendede olmuyordu simdi olmaya basladi canım..

bendede bugun bı ıkı kere hareketsz kaldım ıkı buklum sankı kramp gıbı bısı oldu ama neydı bılmıyom

ay insallah canııımmm yaa..

birde belim cok agrıyor ve bacagıma vurdu agrısı bacagımda cok agrıyo :)

oh oh masallah devamı gelır işallah bu sancıların bndede dune kadar sıfır sancıydı bgn tekra basladı nasıl sevındım anlatamam tam doğum sancısı değil bnmkıler belinde ağrıyorsa işallah doğum sancısı dakkaları yaz tamammı?sonra duşa gir ...:dance:

ay hadi insallah öyledir:))))))) heyecanlandımm gelsinler artık yaaaaaaaa..

baylemur yok canım almadım ben o dedigin pompadan chicconunkinialmıştım.

aman valla bende tamamlarmıyım kı sence suana kadar belırgın hcbısey yok 1 hafta daha ıdare edermı kı dursun bıraz daha

dilek gelmedi doğurmuştur inşallah.

ewet ewde olsa kesın gelırdı ya merakta etdım işallah sag salım doğurmuşdur. bn gögus pompası almadım duruma göre alırız dedım...doğuma gıdersen hbr ver unutma yoksa merak ederız...

uykum geldı kızlar yarın sabah dktra gdecegım bakalım ne dıyecek hayırlısı artık kıb ıyı uykular bebıslerınıze ıyı sarılın optm

sesim solugum kesilirse anlayın ki doğuma gittim demektir. ama haber veririm yine de eşime yazdırırım :)
dilekte ins hayırlısıyla doğurmıştur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…