normal mı sezeryan mı dgm yaptın
Maalesef 40+3 te sezeryan oldu suni sancıyla bile gelmedi oğluşum çok sıcaktı şimdiki aklım olsaydı 42 ye beklerdim ama hayırlısı böyleymiş ...
Tabiki Allah en hayırlı neyse onu versin.belkide douramazdım normal.Ama sakın kendinzi şartlandırmayın ben çok şartlandırmıştım hatta suni sancıyı bile kendim istedim Bebişkom yanımda ya o yeter diorum şimdivardır bundada bır hayır bızımkılerde gelmezse bızde sezeryan olucaz mecburen hayırlısı olur işallah ...
kızlar kızlar doğurun artık valla biz de korkmaya başladık bizimkiler de böyle son güne kadar beklicek mi diyedua ediom hepiniz için..
günaydın sitenin güzel hanımları:)
günaydın kızlarrr...
gece cok fenaydım sancılarım vardı ama simdi yok :sinifsinif:
sLM kIZLAR :))
dün son kontrolümüze gittik şükür herşey yolunda ..sezeryn 20-10-2010 olucaktı ne güzelll :'(((( ama 19 na almak zorunda kaldık..doktorum çarşamba sezerynaı yaparsam perşembe günü yokum dedi çıkışını yapamam dedi o yüzden salı alalım dedi bende olur dedim :)))ay 1 gün geri gelmesiii nasıll heycanlandırdı duygulandırdı benii :'(sekreterle vedalaştık dayanamadım agladım onunda gözler doldu :))38+1 erkenmi olurki ..yavrum aslnda daha sonrada alınabilirdi...
Bu arada grip geçmedi hala ilaç içtigim haldedr geçmezse 1 gece önceden yatış yaparız antibiyotuk verırız dedi..sonrada amelıayt gününü konusuyorduk bişi demedi aman ıyılesırımm ınsallh 9 bucukta gelırsınız dedı hastaneye 10 :30 bebeiş gelme zamanı inş :)
sLM kIZLAR :))
dün son kontrolümüze gittik şükür herşey yolunda ..sezeryn 20-10-2010 olucaktı ne güzelll :'(((( ama 19 na almak zorunda kaldık..doktorum çarşamba sezerynaı yaparsam perşembe günü yokum dedi çıkışını yapamam dedi o yüzden salı alalım dedi bende olur dedim :)))ay 1 gün geri gelmesiii nasıll heycanlandırdı duygulandırdı benii :'(sekreterle vedalaştık dayanamadım agladım onunda gözler doldu :))38+1 erkenmi olurki ..yavrum aslnda daha sonrada alınabilirdi...
Bu arada grip geçmedi hala ilaç içtigim haldedr geçmezse 1 gece önceden yatış yaparız antibiyotuk verırız dedi..sonrada amelıayt gününü konusuyorduk bişi demedi aman ıyılesırımm ınsallh 9 bucukta gelırsınız dedı hastaneye 10 :30 bebeiş gelme zamanı inş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?