2010 Ekim Anneleri

Maalesef 40+3 te sezeryan oldu suni sancıyla bile gelmedi oğluşum çok sıcaktı şimdiki aklım olsaydı 42 ye beklerdim ama hayırlısı böyleymiş ...

vardır bundada bır hayır bızımkılerde gelmezse bızde sezeryan olucaz mecburen hayırlısı olur işallah ...

vardır bundada bır hayır bızımkılerde gelmezse bızde sezeryan olucaz mecburen hayırlısı olur işallah ...
Tabiki Allah en hayırlı neyse onu versin.belkide douramazdım normal.Ama sakın kendinzi şartlandırmayın ben çok şartlandırmıştım hatta suni sancıyı bile kendim istedim Bebişkom yanımda ya o yeter diorum şimdi

gunaydın kızlar kasılmalar var ama şiddetli değil dark nasıl acaba gece sancıları vardı :)

kızlar kızlar doğurun artık valla biz de korkmaya başladık bizimkiler de böyle son güne kadar beklicek mi diye dua ediom hepiniz için..

günaydın kızlarrr...
gece cok fenaydım sancılarım vardı ama simdi yok :sinifsinif:

bilmiyorum ki canım.. yarın nst giricem, nst sorun cıkmadıgı sürece bekleticekmiş dr 1 hafta daha. ama suyumuz azalmıştı en son bakalım yarın ne dicekler.

sLM kIZLAR :))
dün son kontrolümüze gittik şükür herşey yolunda ..sezeryn 20-10-2010 olucaktı ne güzelll :'(((( ama 19 na almak zorunda kaldık..doktorum çarşamba sezerynaı yaparsam perşembe günü yokum dedi çıkışını yapamam dedi o yüzden salı alalım dedi bende olur dedim :)))ay 1 gün geri gelmesiii nasıll heycanlandırdı duygulandırdı benii :'(sekreterle vedalaştık dayanamadım agladım onunda gözler doldu :))38+1 erkenmi olurki ..yavrum aslnda daha sonrada alınabilirdi...

Bu arada grip geçmedi hala ilaç içtigim halde dr geçmezse 1 gece önceden yatış yaparız antibiyotuk verırız dedi..sonrada amelıayt gününü konusuyorduk bişi demedi aman ıyılesırımm ınsallh 9 bucukta gelırsınız dedı hastaneye 10 :30 bebeiş gelme zamanı inş :)

kızlar kızlar doğurun artık valla biz de korkmaya başladık bizimkiler de böyle son güne kadar beklicek mi diye dua ediom hepiniz için..

dua edin tatlım hamile hamile.. doğuralım artık yaa..

günaydın sitenin güzel hanımları:)

günaydın ades..

günaydın kızlarrr...
gece cok fenaydım sancılarım vardı ama simdi yok :sinifsinif:

günaydın dark.. ya bende sıkıldım artık.. her gece doğuruyom sanıyom ama her sabah ben yine eski ben.. bildiğin yöntem var mı tatlım.. açılmayı artırıcı felan..

günaydın balsurat.. hayırlı uğurlu olsun tatlım.. ne iyi işte senin bekleyeceğin tarih belli en azından biz bilinmezliğe oynuyoz..

hayırlısı olsun balsuratım ne güzel bak 1 gün erken kavusucaksın :)))

nst'den takip ediceklermiş beni işte durdurabildikleri kadar durdurucaklar ama bu velet gelmicek normal yolla icimden bir ses öyle diyor.suni sancı felan verecekler gibime geliyor. hayırlısı bakalım.

Yok be portakalcım olsa bak ben doğurmuş olurdum günüm de bitti artık kaydirigubbakcemile3
doktor'un saydığı şeyler şunlardı, asansörle en üst kata çık ve merdiven in, yürü, ve sık cinsel ilişkide bulunun. bunlar doğumu başlatır dedi. cinsel ilişki dışında herseyi denedim vallahi. bu halimle de ilişki deneyemem korkuyorum zaten.

balsuratcım ben ilk doğumumu normal baslamıstı sonra sezeryana kaldım.1ci sezeryan olunca 2cide sezeryan mecburi bu yüzden38+2de alınıyo eşim hep doğum ne zaman başlarsa o zaman alınmasını istedi tabi dr müsade etmiyo kuzeyciğim 2 haftalık oldu şimdi aklım olsa ben son ana kadar beklerdim.sezeryan olunca süt hemn gelmiyo cocuk küçük oluyo kg fazlada olsa frketmiyo çünkü uyumak istiyo .hakkında hayırlısı neyse o olsun cnm 1 günden bişey farketmez sanırım .biz fikrimizi söylüyoruz burda dr değiliz

Doktorum ısrar spinali tavsiye edince bende genel genel dedim..bir arkadaşımın ameliaytta uyuşmama problemi yaşadıgını söyleyince..oda tabiki bazı yan etkileride var dedii.eşim 1. doğumunu spinal yaptı ve 1 hafta baş ağrısı çekti dedi şiddetlii.1 hafta dümdüzz şekilde kımıldamadan yatmak gerekmiş agrı geçsin diye..yuhhhhhhhhhhhh..ve bu agrıdan sebeb eşim 2.doğumunu genel anestezi ile yaptırmıştı dedi:)) ve eşide dr :)) ne berbat bir agrıki dr bile korkmuş ..aynı mervamın dediği gibi (
15 kişiden 1 kişide görülüyormuş oda beni bulur :dilcikar:

benim doktorda ne güzel işte dedi, herseyini tamamlamış olucak tam bir yetişkin bebek olucak,doğunca bas bas bagırıcak dedi.yandım yani anlayacağınız nasıl başa cıkıcam bilmem :))) sezeryanla olanlar kucuk doğdukları için, doğdukları zaman da hep uyurlarmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…