Selam kızlar...
sezeryan yapan arkadaşlar 1-2 gn kalınyor hastanede hastane çantasında götürdükleriniz yettide arttımı :))) çoğu şey kullanmandan geri geldimi ?
aklına ne geliosa bol bol götür fazladan zarar gelmiomus ben onu anladım sonunda sırtında tasımıosun arabada tasıosunuz.
teşekkür edeim kızlar.
p.tesi akşam suyum geldi. gece 12 buçuk gibi hastaneye gittik. hiç sancım yoktu ama 2 cm açıklık vardı. sabaha kadar bekledim. suyum geliodu ama sancım yoktu. sabah 4 cm oldu açıklık. drum geldi saat 10 gibi suni sancı vermeye başladılar. saat 11.30 gibi sancılarım başladı. bi süre sonra kontrol edildiğinde 5- 6 cm açıklık olmuş. 10 dk sonra ben kakam geldi galiba deyince tekrar kontrol edildi ve apar topar çatala çıktım. ıkın mıkın derken 13:10da bebeğim doğduayrıntıları sonra anlatrım. allah doğum yapan herkesin yardımcısı olsun. annelik bambaşka bişeymiş
slm güzeller anneler kızım uyuyoken bakayım deedimm
balsuratcım bende sezeryan oldum bi gece kaldım ilk ayaga kalktıgıda kan çok geldi o yüzden hasta bezi bile kar etmedi üstüme geçti gecelik yani pijama 3 takım al yanına bebege zıbın seti al çünkü kusuyo ilk agzından tükürük geliyo çok agız bezide bol bol al ..iç çamaşırıda bol al.. canım
darkcım güzel haberle gel canım
fadimsacım bi hafta daha mı bekliyeceksiniz hadi hayırlısı
kızlar bende bugün dikişlerimi aldırdım acaip göbek kaldı korse alıcam kendime belden sarılandan ..off umaım geçer koca göbekli kalmakistemiyorummmmmmmmmm
tatlım bugün sende ufuktaydın öle mi..canım ya bana hala çatı muynesi yapmadı?sana niye erken yaptı acaba?kuzuyu öp benim için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?