2010 Ekim Anneleri

inşallahh. eşimi aradım ki bende cabuk gel adalet hanm oradaymış yetişelim dedim. hazırlanıcam bende simdi cıkıyorum :)))

görüşürüz canım. kandırıyolarsa da artık napalım kader

evet canım ilk nst gir sonra onlar zaten seni cagırıcak adalet hanım doktorum de.
bende ilk nst giricem sonra odasına artık :)))) özledim doktorcugumu yahu!

karşılaşırız belki kıs ne zaman gidiceksin sen :) biz az sonra cıkarız eşim gelsin de ben de bi hazırlanıyım. belki acılma varmı diye bakar bana da temiz temiz gidiyim

SELAM YENI ANNISLER NASIL GIDIYORRRRR
biz gazmanliga devam mos mor oluyor yavrum bu zirtlamak ne kadar zormus:d
sükür az birsey cayi icti de uyudu

slm kızlar ..biz geldik..3100 gr olmuş meleğim...40 üzer. bir sürü sancı çıktı normal dedi.haftaya cuma gel dedi...bu arada o sncılar çıktığında bende hissediyorum..

sezeryan yapan arkadaşlar 1-2 gn kalınyor hastanede hastane çantasında götürdükleriniz yettide arttımı :))) çoğu şey kullanmandan geri geldimi ?

sezeryan yapan arkadaşlar 1-2 gn kalınyor hastanede hastane çantasında götürdükleriniz yettide arttımı :))) çoğu şey kullanmandan geri geldimi ?

aklına ne geliosa bol bol götür fazladan zarar gelmiomus ben onu anladım sonunda sırtında tasımıosun arabada tasıosunuz.

arkadaşlar ben bol bol götürdüm hastaneye ama çoğu şey geri geldi, akşam 5gibi hastaneye yattık ertesi gün öğlen 1de çıkış yaptık. bebeğim bile bir takım kıyafetle geri geldi. ben ise gecelik ve sabahlığımı ameliyattan 5satte sonra giydim onunla da taburcu oldum götürdüğüm kıyafetlerin hepsi geri geldi, bir külot ve atlet yetti. çocuk bezi kullandım kendim için pedler de olduğu gibi kaldı. diş fırçası havlu banyo havlusu falan gerek bile kalmadı kağıt havluyla tuvalet kağıdını bolca kullandık. makyaj malzemelerimi ise kullanmak insanın aklına bile gelmiyor o telaşla heyecanla:)) ben giderken zaten makyaj yapmıştım o da yetti zaten. yalnız tavsiyem biraz çamaşır suyu götürün tuvalet-banyo temizliği için içinize sinerek kullanırsınız..ben götürmedim pişman oldum.

slm güzeller anneler kızım uyuyoken bakayım deedimm
balsuratcım bende sezeryan oldum bi gece kaldım ilk ayaga kalktıgıda kan çok geldi o yüzden hasta bezi bile kar etmedi üstüme geçti gecelik yani pijama 3 takım al yanına bebege zıbın seti al çünkü kusuyo ilk agzından tükürük geliyo çok agız bezide bol bol al ..iç çamaşırıda bol al.. canım
darkcım güzel haberle gel canım
fadimsacım bi hafta daha mı bekliyeceksiniz hadi hayırlısı
kızlar bende bugün dikişlerimi aldırdım acaip göbek kaldı korse alıcam kendime belden sarılandan ..off umaım geçer koca göbekli kalmakistemiyorummmmmmmmmm

canım hayırlı olsun gözün aydın saglıkla büyüt inşş

tatlım bugün sende ufuktaydın öle mi..canım ya bana hala çatı muynesi yapmadı?sana niye erken yaptı acaba?kuzuyu öp benim için...

tatlım bugün sende ufuktaydın öle mi..canım ya bana hala çatı muynesi yapmadı?sana niye erken yaptı acaba?kuzuyu öp benim için...

canım bugün ordaydım sabah ..benim gebelik biraz zor oldu yani 3 sene sonra hamile kaldım tüp aşılama yaptık olmadı orhan bey e normal yapıp yapamayacagımı sordum oda riske atmamak için çatı muayenesi yapalım dedi öperim yegenini canım sende normal yaparsın umarım..

Son düzenleme:
Herkese selam kızlar.
Doğum yapanlara hayırlı olsun öncelikle. Allah sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin.
Henüz yapmayanlara da kolay doğumlar olsun inşaallah.
Ben de ekim annesiyim nasipse. Bugün kontrolümüz vardı.
Dr. çatı darlığı olduğunu söyledi. Ve normal doğummu yoksa sezeryanmı olacağı tercihini bana bıraktı.
Benim de aklım çok karıştı doğrusu. Öyle söyleyince aklım sezeryana gidiyor ama emin değilim :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…