2010 Ekim Anneleri

yok yok orda sanırım gazını bekliyolar....bizim kızlar gidiyor ziyaretine şimdi...iice anlarz durumunu...annesiyle konuşabildim ancak ben öle dedi...

aramıza hoşgeldin:)))...aynen şuan mememde...emzik gibi kullanıyo sıpa...

benımkıne ii dedı doktorr ılk hafta kılo kaybı bıle olabılırmıss benımkı kaybetmemış ustunede 90 gr almış iştee bakıyım haftayaa kackılo olcaakk emzırmemm ii sutumm var cok şukur hıc mama vermedım

slm kızlar bende 2010 haziran annesiyim sizlerede slm vermek istedim yazılanları olkumadım ama umarım bebişleriniz çok iyidirler

selam dark
ben gece 3 gibi uyuyunca yeni kalktım:)) ilk defa bu kadar rahat uyudum hamdolsun:) ağrım bile yoktu bugün bebiş gelmeden keyfini çıkardım:) bi yandan da başucumdaki beşiği salladım alışkanlık olsunopuyorumnanaktan

hastaneyi aramadım hala, orda mıymış sen aradın mı

Son düzenleme:
aperpilcim ins cnm sagolasın..

yok tuba aramadım aramadan gidicem oradaysa oradadır yoksa ayse hanım bakar artık

adalet hanım gelmiş 5 e kadar ordaymış

randevusuz da gelebilirsiniz dedi ama ben işimi garantiye alayım çağrı merkezi numarasını biliyor muusn

buldum buldum
ama randevu alabilirsiniz demişlerdi vermedi çağrı merkezi raporlu diyor:)) kime inanacağımı şaşırdım :) neyse ben giderim ordaysa girerim artık

bende randevusuz gidicem zaten direk nst baglancam sonuclarımı gösterrim konusurum dogumu felan napıcaz derimmm oley oley ehhehe cok sevindim..

çok sevindin dark
inş bizi kandırmıyorlardır:)
ben de bi duşa gireyim malum muayene var:) çatı muayenesini mutlaka ben yapmalıyım demişti:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…