2010 Ekim Anneleri

canım kusura bakma yemek yapıyordum..inşallah canım normal olur hayırlısı sağlıklı olsun da...

tubacım bebegim iri ise ve herhangi bi risk taşıyosa bebegini riskeatma canım benim de çatı dardı ve sezeryan oldum

Son düzenleme:
selam kıslar bgn kontrolumz vardı 2 gundur durmaksızın sancı cekıyorum..bgnde devam ediyo doktor altdan muayene etdı ne acılma var nede yumuşama varmış...pazartesiye kadar beklıcek ogun tekrar bakıcak ve karar verıcek hangı gun baslatmak için sunı sancı verme taraftarı değilim dedi ama denıcez zannetmıyorum acılsın dedı bu kadar sıddetlı sancılar var ama acılmıyo....
bnde zorunlu olmadıkça sezeryan olmak istemıyorum dedım...
pazartesi gene randevu aldı sezeryan için ben sen ne istersen ona basvurucam dedı merak etme sezeryana almıcam zorunlu olmadıkça dedı...
benım kız 3600 olmuş ama daha kılolu gözukuyo dedı:)bn nasıl doğurucam dedim merak etme ız sana yardımcı olcaz dedi...
hakkımızda hayırlısı olur işallah....a.s.:dance:

dark ne yaptı acaba ?
dudu da doğurmuş allah analı babalı buyutsun bu doktorlar bagzen bıldıklerı halde uzatıyorlar ...herseyın hayırlısı işallah...

selam kızlar..duduyla konuştum 3600 bebişi..gayet sağlıklı ikisi de..ama çok çekmiş sancıları boşu boşuna...resimlerini koycam akşama...

selam kızlar..duduyla konuştum 3600 bebişi..gayet sağlıklı ikisi de..ama çok çekmiş sancıları boşu boşuna...resimlerini koycam akşama...

oh oh masallah darısıda bızım basımıza işallah saol rita hbr verdiğin için a.s.

maşallah fıstık kızına canım yerinden memnun herhalde gelmediğine göre zemuszemusbende gittim bugün hala bir değişiklik yok haftaya çarşamba geri gel dedi o kadar hakkımızda hayırlısı.Allah sağlıklı nasip etsin inşallah bebeklerimizi

cok saol cağla bılmıyom ama sonum sezeryan olucağı belli kısmet artık şu pazartesi bir an önce gelir işallah:)

kızlarrrrrrrrrrrrr biz geldikkkkkkkkkkkkkk
yarın ogluma kavusucam insallah :)))
doktorum rahatsız oldugu icin, salı günü gelicem ben ama suyumuz azaldığı icin daha fazla bekletemem seni dedi.nst sancı da yok hiç bişi yoook,kalp atısları normal. onunde iki secenek var ya suni sancı yada sezeryan dedi. bende suniyi deneyelim dedim. olmazsa üzülme herseyde vardır bir hayır dedi. bende tamam dedim en azından denedim de olmadı derim dedim.
kızlar yarın sabah 9gibi yatısım yapılcak insallah normal olur hakkımızda hayırlısı dualarınıza ihtiyacımız var.

canım bnmde olmazsa sezeryan olucak bnde 2 gundur sancı var ama acılma yok hadı hayırlı ugurlu olsun ayyy bnde senle heyecanlandım ya bnmde pazartesi belli olucak ...

gözünaydını canım üzülme Allah bilir hangisinin hayırlı olacağını umarım ikiniz içinde en iyisi olur.

sağolasın fatmacım seninde hakkında hayırlısı neyse o olsun. en azından sancın varmış senin benim birşeyim yok. insallah suni işe yarar da normal dogum yaparım bu kadar bekledim olmazsa da artık üzülmücem nasip.
darısı basınıza insallah.

teşekkürler canımmm... inşallahh hayırlısı hakkımızda. darısı siz bekleyenlerin basına insallah.

inşallah canım sizleri görünce bana daha çok var gibi geliyo ya süpriz yapsa bebeğim bugün gelse diye içimdende geçirmiyo değilim:Saruboceq:

aynen canım hakkımızda hayırlısı işallah hastaneden gelınce hbr ver :)2 dakka kacıp yaz tamammı?sende gıdıyon bız kaldık daha az kışı :):dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…