canım bugün ordaydım sabah ..benim gebelik biraz zor oldu yani 3 sene sonra hamile kaldım tüp aşılama yaptık olmadı orhan bey e normal yapıp yapamayacagımı sordum oda riske atmamak için çatı muayenesi yapalım dedi öperim yegenini canım sende normal yaparsın umarım..
tubacım bebegim iri ise ve herhangi bi risk taşıyosa bebegini riskeatma canım benim de çatı dardı ve sezeryan oldum
selam kızlar..duduyla konuştum 3600 bebişi..gayet sağlıklı ikisi de..ama çok çekmiş sancıları boşu boşuna...resimlerini koycam akşama...
selam kıslar bgn kontrolumz vardı 2 gundur durmaksızın sancı cekıyorum..bgnde devam ediyo doktor altdan muayene etdı ne acılma var nede yumuşama varmış...pazartesiye kadar beklıcek ogun tekrar bakıcak ve karar verıcek hangı gun baslatmak için sunı sancı verme taraftarı değilim dedi ama denıcez zannetmıyorum acılsın dedı bu kadar sıddetlı sancılar var ama acılmıyo....
bnde zorunlu olmadıkça sezeryan olmak istemıyorum dedım...
pazartesi gene randevu aldı sezeryan için ben sen ne istersen ona basvurucam dedı merak etme sezeryana almıcam zorunlu olmadıkça dedı...
benım kız 3600 olmuş ama daha kılolu gözukuyo dedı:)bn nasıl doğurucam dedim merak etme ız sana yardımcı olcaz dedi...
hakkımızda hayırlısı olur işallah....a.s.:dance:
maşallah fıstık kızına canım yerinden memnun herhalde gelmediğine göre zemuszemusbende gittim bugün hala bir değişiklik yok haftaya çarşamba geri gel dedi o kadar hakkımızda hayırlısı.Allah sağlıklı nasip etsin inşallah bebeklerimizi
http://i1010.hizliresim.com/2010/10/15/2668.jpg
kızlar ahmet berke..dudunun bebişi..maşallah diyelim..
kızlarrrrrrrrrrrrr biz geldikkkkkkkkkkkkkk
yarın ogluma kavusucam insallah :)))
doktorum rahatsız oldugu icin, salı günü gelicem ben ama suyumuz azaldığı icin daha fazla bekletemem seni dedi.nst sancı da yok hiç bişi yoook,kalp atısları normal. onunde iki secenek var ya suni sancı yada sezeryan dedi. bende suniyi deneyelim dedim. olmazsa üzülme herseyde vardır bir hayır dedi. bende tamam dedim en azından denedim de olmadı derim dedim.
kızlar yarın sabah 9gibi yatısım yapılcak insallah normal olur hakkımızda hayırlısı dualarınıza ihtiyacımız var.
kızlarrrrrrrrrrrrr biz geldikkkkkkkkkkkkkk
yarın ogluma kavusucam insallah :)))
doktorum rahatsız oldugu icin, salı günü gelicem ben ama suyumuz azaldığı icin daha fazla bekletemem seni dedi.nst sancı da yok hiç bişi yoook,kalp atısları normal. onunde iki secenek var ya suni sancı yada sezeryan dedi. bende suniyi deneyelim dedim. olmazsa üzülme herseyde vardır bir hayır dedi. bende tamam dedim en azından denedim de olmadı derim dedim.
kızlar yarın sabah 9gibi yatısım yapılcak insallah normal olur hakkımızda hayırlısı dualarınıza ihtiyacımız var.
gözünaydını canım üzülme Allah bilir hangisinin hayırlı olacağını umarım ikiniz içinde en iyisi olur.
teşekkürler canımmm... inşallahh hayırlısı hakkımızda. darısı siz bekleyenlerin basına insallah.
sağolasın fatmacım seninde hakkında hayırlısı neyse o olsun. en azından sancın varmış senin benim birşeyim yok. insallah suni işe yarar da normal dogum yaparım bu kadar bekledim olmazsa da artık üzülmücem nasip.
darısı basınıza insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?