2010 Ekim Anneleri

kız bizden hemen sonra ameliyata girdiii.
biz odadaydık hatta ben gidiyommm ameliyathaneden bekleniyom dedi
sen kimdin acaba hehehe

hakkında hayırlısı olsun canım
maşallah demek sende kavuşuyorsun darısı başımıza inş...
ayşe hanım mı ilgilenecek seninle

geldim tubaaaaaaaaaa...
kıs sana bakındım oradamıydın :))))))

evet canım ordaydık:)kaydirigubbakcemile5
eve yürüyerek geldik ondan geciktim.

kız ayşe hanımın yarın nöbeti var diyen senmiydin bana birisi öyle dedi sanki.

evet canım ayse hanıma yönlendirdi sagolsun. allahın izniyle kavusucam ins. sana ne dedi ? catı muayneni yaptımı. bana demesinmi bakcam sana die baktınızz dedimmmmmmm :) senle karıstırdı herhalde

evet nöbetçi dediler

kız dr ameliyata girince siz miydiniz çıkan hayal mayal hatorlıyorum:) hatta acaba bu mu dedim kendi kendime:) testettürlü değildin değil mi canım

evet canım eşimle gelmiştim. ben nstden cıktımda birisini daha aldı asistanı hatta adalet hanımın ayagını sorup duruyordu o kadın yoksa senmiydin o
en bastaki odada mı girdin nstye

evet nöbetçi dediler

kız dr ameliyata girince siz miydiniz çıkan hayal mayal hatorlıyorum:) hatta acaba bu mu dedim kendi kendime:) testettürlü değildin değil mi canım

canm ben acıgım üstümde tulum vardı. mont vardı bide tabi. biz odadan cıkmadan doktor cıktı odadan asansör bekliyodu biz cıktıgımızda hatta. sen kimle geldin esinlemi? birisi gelmişti biz beklerken 2 bayandılar tesettürlülerdi hatta doktora sordular doktor ameliyata girceni söyledi asistan kapıdan kıza.

kızlar selamm

her zamanki gibi ne zaman forumu açsam benim kız mıkırdanmaya başlıyo

herkes iyidir inşallahh

evet canım ayse hanıma yönlendirdi sagolsun. allahın izniyle kavusucam ins. sana ne dedi ? catı muayneni yaptımı. bana demesinmi bakcam sana die baktınızz dedimmmmmmm :) senle karıstırdı herhalde

Rabbm gönlüne göre versin inş..
sağ salim kavuşmayı nasip eyler inş...

bana geline:)))
evet baktı ilk başta çok güzel aferin rahatsın dedi, ön çatıya rahat baktı ama arka kemiklere bakarken biraz kasıldım tam bakamadım dedi ( sadece bilinçaltı asla acımadı. çok kolaymış :) boşuna tırsmışım dedim) bi problem görünmüyor ama eğer sancısız gelirsen kendini kasabilirsin sancını bekle falan dedi

evet canım eşimle gelmiştim. ben nstden cıktımda birisini daha aldı asistanı hatta adalet hanımın ayagını sorup duruyordu o kadın yoksa senmiydin o
en bastaki odada mı girdin nstye

:kedi:
opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…