2010 Ekim Anneleri

evet ya kot tulum vardı dimi hatta ne güzzel olmuş dedim içimden :) bukadar olur ya:)) keşke daha dikkatli baksaydım:))) eşin çok zayıftı galiba yanlış hatırlamıyorsam:)
hayır onlar değildim. eşimle gelmiştim. hemen kapının önünde oturuyorduk. nst de baş odaya aldı :)

kızlar melike doğurduukiiii bugun degil ama gectigimiz haftaydı sanırım.
pamfilyacım benim basıma gelmedi ama sümüksü birşey oluyormuş sanırım

slm kızlarr:) dark hadi az kaldıı kavuşuyorsunn bebişeee yarın allah yardımcın olsunnnn

evet canım yarın büyük gün... darısı basına..

kızlar selamm

her zamanki gibi ne zaman forumu açsam benim kız mıkırdanmaya başlıyo

herkes iyidir inşallahh

selam canım hosgeldin.. iyiyiz bizler bekliyoruz işte öyle ben yarın doguma gidiyorum.

amin canım ins. darısı seninde basına insallah.
hm. demekki kastın kendini bana hiç öyle dememişti cok rahatsın gayet güzel yapabilirsin demiştide sancı gelmedi orası ayrı :)))

evet canım eşim zayıf o kadar yemek yiyor adam yine de zayıf kaydirigubbakcemile3 duymasın piskolojiisi bozuluyormuş hahahaa.
evet canım o tulumlu bendim ben üstümü basımı toplarken birisi girdi odaya bende sensin diye baktım hatta iyice asistanı ilgilendi adalet hanımın sordu hatta asistanına ayagını felan alcıdamı vs diye.

son 10 günün kaldı dedi bana. eğer bi şikayetin olmazsa 10 gün sonra gününde gel dedi. eğer hala sancın yoksa suyun da iyiyse 1 hafta kafar bekletebiliyoruz dedi. ama sancılarını bekle dedi. eğer sancısız gelirsen kendini kasarsın zor olur sonra sezeryana falan alırız dedi.
şu an suyu kilosu falan iyi dedi maşallah..

hoşbulduk kuzumm ayyy heyecan tam anlamıyla Doruk'ta desenee delikafadulden sezeryan mı olacak? allahım kolaycacık ağrısız sızısız sağlıklı bi doğum nasip etsin kuzumm

frogola allah razi olsun guzelim cevabin icin panik yapmim ozaman benden kahrengi bisi geldi ve suanda durdu bebegini op benim icin:)

hiçönemsiz kuzum ne demek ama sen yine de ara söyle doktoruna bilsin bence belki kahverengi de oluyodur? korkutmak istemem ama tedbirli olmaktan bişi çıkmas :) öperim tabi biz de seni öpüyoruzzz a.s.

olumunekankayizsmile
evet bendim alçıda mı diye soran:))))opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3
tanışmış oldukkaydirigubbakcemile3
sağolsun asistanı çok ilgilendi

evet bak beni bekletebildikleri kadar beklettiler sancım felan olmadıgı halde ama artık suyum bitmiş bekletemem dedi.
maşallah canım..

olumunekankayizsmile
evet bendim alçıda mı diye soran:))))opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3
tanışmış oldukkaydirigubbakcemile3
sağolsun asistanı çok ilgilendi

hahahahaha bende üstümü basımı topluyodum sen girdin iceriye hemen cıktım :))))))))
allah iyiligini versin :)
kız sen incecik zayıfcana birşeysin boylu poslu maşallah :)) icimden masallah dedim yani.

amin kuzum sagolasınnn...
suni denicez normal icin insallah normal olur. en son care sezeryan artık.

aslında tam kasmadım sona doğru öyle bi irkildim. sonra dedim ki ya çok korkuttular halbuki çok kolaymış hiç acımıyormuş isterseniz bi daha bakın dedim ama gerek yok dedi ah şu fısıltı gaztesi yok mu falan dedi:) asistanıda hastalarımızı hep korkutuyorlar dedi gülerek:) bende dedimki hiç kasmayacağım normal rahatçana doğuracağım inş dedim:) pişman oldum ya vallahi son anda azıık rahat duramadım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…