son 10 günün kaldı dedi bana. eğer bi şikayetin olmazsa 10 gün sonra gününde gel dedi. eğer hala sancın yoksa suyun da iyiyse 1 hafta kafar bekletebiliyoruz dedi. ama sancılarını bekle dedi. eğer sancısız gelirsen kendini kasarsın zor olur sonra sezeryana falan alırız dedi.
şu an suyu kilosu falan iyi dedi maşallah..
hahahahaha bende üstümü basımı topluyodum sen girdin iceriye hemen cıktım :))))))))
allah iyiligini versin :)
kız sen incecik zayıfcana birşeysin boylu poslu maşallah :)) icimden masallah dedim yani.
canım hakkında hayırlısı...günlerimiz aynı ne kadar olmuş senin bebiş...
Allah razı olsun canım
3.250 olmuş yavrum. zaten dr geçen ay 3.300 3.500 olur demişti. çok iri değil rahat olur demişti. 10 günüm var daha
senden de canım...benim bebiş 3100 olmuş ama kanala girmiş tam ölçemedim daha fazla olabilir dedi..çatı muaynesi yapmadı..cuma gel dedi..bu arada maaşallahhhhhhhhh size de
nar suyunu denemeyi düşünen yokmu kızlar :)
bana kanala girmiş mi diye bişey demedi bana bende soracaktım başka şeyler anlatıyordu lafını bitirsin istedim sonra da unuttum:))
maşallah size de canım
sakın muayeneden korkma ben korkutan arkadaşlardan dolayı azıcık tırstım diye hala pişmanım. eve gelene kadar yüzüm asık geldim:)
nar suyunu denemeyi düşünen yokmu kızlar :)
allahın izniyle ben denemeyi düşünüyorum.. tabi hemşirelere yakalanmazsam kaydirigubbakcemile3
aslında gece versem.. yani gündüz emse gece kimsecik yokken, yinede faydası olurmu acepzemuszemus
yok cnm bak bebekte gaz sorunu olmaması için :)))
ne için canım ?kolay doğum için mi???
Veeee Fragola'nın minik kuzusu Lina'da hayata merhaba demiş arkadaşlar bu da çok yumak yaaa, (inşallah kızmaz bana eklediğim için ama dayanamadım yaa çokkk tatlılar) maşallah yüzbin kere
ayyyy yumak ötesi allahım nazardan korusun maaşallah çok tatlııııııııııııııııı
oyyyy maasallah prenseseee bu ne guzellik Allahımmm nazarlardan korusun Mevlam.. Fragolacım inş. sende iyisindir kuzum..
ayyyy gelinime bakıınn cook güzelllllllllllll ayy maşallah 41 kere hemde!!!
allahım nazalardan saklasın fragolamm! gözün aydın canım benim.
Masallah fragolanın bebişe yumak ya masallahhh
bat ın yareninede inş. masallah en kısa surede aramızda gormek umidiyle
ay gördüm ikisinin de fotosunu cok güzeller yaa allahım nazarlardan saklasın,kendilerinden bi haber yok değil mi henüz?
aman bebeklerimiz doğmuşlar maşallah iki prensesede çok tatlılar.fragolam ve demetcim gözünüy aydın kızlar. dişim için geçmiş olsun diyen tüm arkadaşalr çok saolun çareyi kekik ve bir bardak suyu çay gibi demliyerek ılık gargarada buldum. eğer ağrıyan olursa denesin gerçekten iyi bir yöntem.
slm kızlar fragola
demetyaren ve
bat
kuzularını kucağına almışlar rabbim hayırlı ömürler versin inşallah
bende bugün doktordan geldim
bebeğim iyi
nstde de hiç sancı yok gayet gzl dedi doktor
haftaya çatı muayenesi yapcak ---yapmıycam demişti ama bi bakalım dedi normale müsaitmisin diye eyvahedigeldismile
haftaya çatı muayenesi ve nstden snra karar vercez yani doğum şekline
üffff hiç birşey belli değil ya sinir oldummm
ne zmn gelcen kızımmmmmmmmmmmmmmmmmm
ay kızlar maşallah yaa frogolanında bebeğinin resmi gelmiş.demetyaren,frogola,bat ta kavuşmış yavrularına ne güzell....
ay maşaallah ne tatlı fragolanında bebiş.demetinki de öyle.darısı başımıza
Selam kızlar..
Bat,fragola ve demet kuzularına kavuşmuş maşallah..
Yalnız keşke bebeklerin fotosu buraya eklenmeseydi artık edit butonu yok ve annelerinin ekleyip eklemeyeceğide meçhul isteyen hastane linkinden bakabilirdi benim kendi düşüncem bu yönde şayet ben doğum yaparsam lütfen kimse fotomuzu buraya eklemesin kızlar :))
ay masallah yaff cokk tatlılarrr nazar degmesınn
bebişlerimiz doğmuş maşallahhh bat fragola ve demet geçmiş olsun çok şükür aldılar kucaklarına bebeklerini darısı başımıza
ece kız rahat dur azcık daha dursun içerde büyüsün daha
demetin kızınada fragolanın kızınada maşallahhhhh kırkbirkere rabbim saglıkla büyümelerini nasip etisn inşşşşşşşş
kızlar ögleden beri siteye giremedim çatladım naptılar die .. herkes iyi inşallah?? başka dogum yapan tarih aalan varmı??
allahın izniyle ben denemeyi düşünüyorum.. tabi hemşirelere yakalanmazsam kaydirigubbakcemile3
aslında gece versem.. yani gündüz emse gece kimsecik yokken, yinede faydası olurmu acepzemuszemus
evet dark dün aradığımda ayşe hanım cumartesi nöbetçi dediler
şanslısın zemuszemus
tab sen yine de sor malum ne dedikleri belli olmuyor:) adalet hanım burda dediler gelsem muayene olabilirmiyim dedim evet dediler. gittim kayıt açtırırken soralım falan ameliyata girecek diye yan çizdiler:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?