2010 Ekim Anneleri

DARK hayırlısı olsun canım..tabii sezeryan olursa üzülme vardır bir hayır...

DUDUnun bebişine kocaman maaşallah..

FATMAcm hayırlısı az kaldı kavuşmanıza...size de maşallah...

canım hakkında hayırlısı...günlerimiz aynı ne kadar olmuş senin bebiş...

hahahahaha bende üstümü basımı topluyodum sen girdin iceriye hemen cıktım :))))))))
allah iyiligini versin :)
kız sen incecik zayıfcana birşeysin boylu poslu maşallah :)) icimden masallah dedim yani.

hadi ya pardon yani kız içeri alınca daldım hemen:)))
ben mi:kedi: teşekkür ederim canım eskiden çok zayıftım hamilelikte 17 kilo aldım:))) 17 kilo almış halim:)))
vallahi bende senin için aynısını düşündüm nst de arkadan gördüm nst e bağlıydın ordan çıkarken farketmedim ama dr dan çıkarken sen miisn diye bakarken tulumu ne güzel yakışmış dedim:)))

Allah razı olsun canım
3.250 olmuş yavrum. zaten dr geçen ay 3.300 3.500 olur demişti. çok iri değil rahat olur demişti. 10 günüm var daha

senden de canım...benim bebiş 3100 olmuş ama kanala girmiş tam ölçemedim daha fazla olabilir dedi..çatı muaynesi yapmadı..cuma gel dedi..bu arada maaşallahhhhhhhhh size de

senden de canım...benim bebiş 3100 olmuş ama kanala girmiş tam ölçemedim daha fazla olabilir dedi..çatı muaynesi yapmadı..cuma gel dedi..bu arada maaşallahhhhhhhhh size de

bana kanala girmiş mi diye bişey demedi bana bende soracaktım başka şeyler anlatıyordu lafını bitirsin istedim sonra da unuttum:))

maşallah size de canım
sakın muayeneden korkma ben korkutan arkadaşlardan dolayı azıcık tırstım diye hala pişmanım. eve gelene kadar yüzüm asık geldim:)

saol canım ben daha önce muayne olmuştum..29.hafta da açıklık var mı diye şüphelenmişti,bir de suyum geldi sanmıştım o zaman bi aletle bakmışlardı ...

nar suyunu denemeyi düşünen yokmu kızlar :)

allahın izniyle ben denemeyi düşünüyorum.. tabi hemşirelere yakalanmazsam kaydirigubbakcemile3

aslında gece versem.. yani gündüz emse gece kimsecik yokken, yinede faydası olurmu acepzemuszemus

eet canım salı gelicem seni bekletemem dedi.
kız bidaha soruyorum ama senmiydin ayse hanımın cumartesi nöbeti var diyen bana ?:)

allahın izniyle ben denemeyi düşünüyorum.. tabi hemşirelere yakalanmazsam kaydirigubbakcemile3

aslında gece versem.. yani gündüz emse gece kimsecik yokken, yinede faydası olurmu acepzemuszemus

ne için canım ?kolay doğum için mi???
yok cnm bak bebekte gaz sorunu olmaması için :)))
http://www.kadinlarkulubu.com/doguma-hazirlik/265712-bebeginizde-gaz-sorunu-olmasin-istiyorsanizdogar-dogmaz-yapin.html

http://www.kadinlarkulubu.com/doguma-hazirlik/361672-bebekte-gaz-sancisina-kesin-cozum.html

evet dark dün aradığımda ayşe hanım cumartesi nöbetçi dediler
şanslısın zemuszemus
tab sen yine de sor malum ne dedikleri belli olmuyor:) adalet hanım burda dediler gelsem muayene olabilirmiyim dedim evet dediler. gittim kayıt açtırırken soralım falan ameliyata girecek diye yan çizdiler:)

Veeee Fragola'nın minik kuzusu Lina'da hayata merhaba demiş arkadaşlar bu da çok yumak yaaa, (inşallah kızmaz bana eklediğim için ama dayanamadım yaa çokkk tatlılar) maşallah yüzbin kere

ayyyy yumak ötesi allahım nazardan korusun maaşallah çok tatlııııııııııııııııı

oyyyy maasallah prenseseee bu ne guzellik Allahımmm nazarlardan korusun Mevlam.. Fragolacım inş. sende iyisindir kuzum..

ayyyy gelinime bakıınn cook güzelllllllllllll ayy maşallah 41 kere hemde!!!
allahım nazalardan saklasın fragolamm! gözün aydın canım benim.

Masallah fragolanın bebişe yumak ya masallahhh

bat ın yareninede inş. masallah en kısa surede aramızda gormek umidiyle

ay gördüm ikisinin de fotosunu cok güzeller yaa allahım nazarlardan saklasın,kendilerinden bi haber yok değil mi henüz?

ay kızlar maşallah yaa frogolanında bebeğinin resmi gelmiş.demetyaren,frogola,bat ta kavuşmış yavrularına ne güzell....

ay maşaallah ne tatlı fragolanında bebiş.demetinki de öyle.darısı başımıza

ay masallah yaff cokk tatlılarrr nazar degmesınn

kızlar doğum yaptığımdan beri ilk kez geçmişe bakma fırsatı buldum çünkü kızım ilk kez uzun süre kucağım yerine beşiğinde uyudu :)

hepinize sonsuz teşekkür ederim a.s. alıntı yapmayı atladığım unuttuğum varsa da kusura bakmasın nolur. çok çookk öpüyorum herkesi. şimdi bebişi uyandırıp emzirmem lazım :) görüşürüzzz

gülerimm :)Canımm benimm hiç msn yoksunn yaa
Bende denemeyi düşünüyorum :) sabahtan hazırlıycam 3-4 nar tanesini buzdolabı poşetine koyucam .1 tanede çay kaşığı halama tembihlliycem ben odaya gelmeden daha halettsin işi :)ama korkuyorum ya bişi olursa yavruma .. denemekte fayda var ama ya :):smiley-cool:

dark hakkında hayırlısı olsun inş.. gönlündeki gibi normal yönden kolayca doğumun gerçekleşir inş.. olmazsa da sezeryan ile sağ salim yavruna kavuşursun inş... bırakalım keyifleri nasıl istiyorsa öyle gelsin bebişler değil miopuyorumnanaktan

ee bizede 5dk sonra cıkcak dediler adalet hanım icin.. asistanı geldi buldu beni dedim gitmessin bana baksııınn bakıcak dedi :) bi dedikleri bi dediklerini tutmuyor.
ama ben adalet hanıma nöbetcmiymş yarın dedigimde süper dedi. asistanıda evet nöbetci dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…