dark hakkında hayırlısı olsun inş.. gönlündeki gibi normal yönden kolayca doğumun gerçekleşir inş.. olmazsa da sezeryan ile sağ salim yavruna kavuşursun inş... bırakalım keyifleri nasıl istiyorsa öyle gelsin bebişler değil miopuyorumnanaktan
gülerimm :)Canımm benimm hiç msn yoksunn yaa
Bende denemeyi düşünüyorum :) sabahtan hazırlıycam 3-4 nar tanesini buzdolabı poşetine koyucam .1 tanede çay kaşığı halama tembihlliycem ben odaya gelmeden daha halettsin işi :)ama korkuyorum ya bişi olursa yavruma .. denemekte fayda var ama ya :):smiley-cool:
msni iyce unuttum valla.. bu ara bebiş heceyanı sardı hiç sorma..
bu arada senin gününde erkene alınmış.. allah yarıdımcın olsun canım.. inşlh sağlıcakla bebişini kucağına alıp koklarsın.. dualrım seninle olacak..
nar meselesinden korkmuyorum.. kimisi zararlı diyo ama ben yapıcam.. belki hemşirelereden çekinmekten gece yaparım ama deniycem kesin.. bence bişiy olmaz.. tek taneyi bile ağzına sıksak faydası olurmuş.. sonuçta oda bi çeşit meyve.. onun azcıcık suyundan heeç bişey olmaz..
ben narı bütün koyucam çantama.. orada kesip tanesini sadece ağzına sıkıcam.. deneyenler hep memnun..
yanımda annem olur büyük ihtimal.. asıl mesele annemi ikna etmek.. annem kesin itiraz eder..
bilmem ki canım denesek mi?ne dersiniz?bilmiyorumkismile
dogum yapanlarr adetınız nasıl cok gelıyomu benım ılk bı kacgun geldı baya ama sımdı pek gelmıyoo
ilk 3 gün yogum geldi sonra damla damla geldi.rahim toplanmamis diye sprey verdiler 3 g¨ün onu kullandim öyle olunca biraza daha geldi.rahim toparlanmaya calistikca.simdide sildikce geliyor 10 cu günümüzdeyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?