2010 Ekim Anneleri

allah razı olsun canım dualarını esirgeme üstümüzden.
olmazsa artık yapacak birşey yok en azından icim rahat olur denedim de olmadı derim.
sende hayırlısıyla kurtulursun inşallah. yarın ben baglanmaya calısırım hastaneden.

inş haberlerini heyecanla bekliyoruz canım
Allah yardımcın olsun.... en azından iyi bi dr a denk geldin çok şükür. darısı başımıza inş...

bak demek ki tanışmışız konuşmadan:))) aynı odadaydık demek:))

Son düzenleme:

msni iyce unuttum valla.. bu ara bebiş heceyanı sardı hiç sorma..
bu arada senin gününde erkene alınmış.. allah yarıdımcın olsun canım.. inşlh sağlıcakla bebişini kucağına alıp koklarsın.. dualrım seninle olacak..

nar meselesinden korkmuyorum.. kimisi zararlı diyo ama ben yapıcam.. belki hemşirelereden çekinmekten gece yaparım ama deniycem kesin.. bence bişiy olmaz.. tek taneyi bile ağzına sıksak faydası olurmuş.. sonuçta oda bi çeşit meyve.. onun azcıcık suyundan heeç bişey olmaz..

ben narı bütün koyucam çantama.. orada kesip tanesini sadece ağzına sıkıcam.. deneyenler hep memnun..

yanımda annem olur büyük ihtimal.. asıl mesele annemi ikna etmek.. annem kesin itiraz eder..

allah razı olsun duan için canım ..seninde çok az kaldı sağlıcakla hayırlısıyla kucagımıza alalım yavrularımızı inşallahh...rabbim yardımcımız olsun doğumdan sonra hiç agrımız olmasın inşallahh.
:)) ANNene şimdiden söyle sen ..Ben halama söyledim okiş dedi :))

gülerimm ben hala inananamıyorum doğurucam hala şaşkınımm:) ne günler geçirdik demiii sabırla yıllarca bekledik mucizelerimizi ikimizinde aynı anda olduu :)) şu altın yumoş yayınlamada vesile oldu :roflol:anladınmı :smiley-cool:

ne güzel herkez yavrusuna kavuşuyor maşallah maşallah
darısı sıradaki bizlere inş:)))

hastaneden dönerken eşim sırıtıp duruyordu demek 10 gün kaldı deyip durdu çok heyecanlandı:) ben ise yüzüm asık yarım saatlik yolu yürüdüm :) son anda kastım diye pişman oldum oysaki dr um bana çok güveniyordu her zaman:) ama doğum zamanı görecek o ok rahat doğuracağım inş..

dark nasıl heyecanlısındır:) sancın gelmesede doğum için hastaneye gitmek de farklı bi heyecan

Bakim doğumlar başlamış mı diye girdim maşallah barekallah bir sürü bebik katılmış aramza..Allah analı büyütsün tüm melekleri..
Bi arkadaş nişan gelmesini sormuş ..Benim doğumum da nişanla başladı.Evet kahverengi akıntıdan koyuca bişey,korkacak bi durum yok nişansa bile doğum yaklaşmış demektir..Güzel güzel evinde bekle,duşunu al,sancıların rutinleşince gidersin doğuma nazicaze tavsiyem canım..
Hadi Allah hepinize kolaylık versin kızlarr

dogum yapanlarr adetınız nasıl cok gelıyomu benım ılk bı kacgun geldı baya ama sımdı pek gelmıyoo

ilk 3 gün yogum geldi sonra damla damla geldi.rahim toplanmamis diye sprey verdiler 3 g¨ün onu kullandim öyle olunca biraza daha geldi.rahim toparlanmaya calistikca.simdide sildikce geliyor 10 cu günümüzdeyiz

ilk 3 gün yogum geldi sonra damla damla geldi.rahim toplanmamis diye sprey verdiler 3 g¨ün onu kullandim öyle olunca biraza daha geldi.rahim toparlanmaya calistikca.simdide sildikce geliyor 10 cu günümüzdeyiz

anladım canım nasıl abısı kıskanıyomu benımkıne bı haller oldu valla hırcınlasıp duruyooo

yemek yedim geldimm...
tuba canım esimi görmen lazımdı aglıcaktı neredeyse gözleri dolu dolu oldu :)
seninkisininde heyecanlanması cok normal canım.

heyecana gelince ben heyecanlı degilim de.
sadece sinirlerim simdiden bozuldu gibi :)
sagolsun esim herkezi aradı duyurduuuuuu. ben kimseyi istemiyorum dememe ragmen, teyzesi sabah giderken benide alın demiş. sanki tiyatro oynayacak karsılarında sansıma da hafta sonu herkezler dolusur artık tepeme. ben kendi annemi bile istemiyorum beni öyle görmesin diye ablam gelicek sadece yanımda. simdi dışarı cıktı esim gelsin dicem istemiyorum kimseyi diye. ablamda sen merak etme ben dktora söylerim odayı bosalttırırım dedi.

doğru diyorsun canım benim ya ne gerek var haber vermeye
ben de eşime hep tembihliyorum ne olur doğumhaneye girene kadar haber verme. hatta doğum olsun sonra:)))

canım benim ya ayyy ben de heyecanlandım şimdi he :) haberdar et biizi canım

insan utanıyor sıkılıyor annemin bile beni öyle görmesini istemiyorum eşim olsun yeter

bende sadece esim ve ablam olsun istedim ama sagolsunlar dolaşacaklar tepeme. allahtan ayse hanımı ablam tanıyorda söylerim ben bosaltırlar odayı dedi.
annemde simdi esim gelsin dicekmiş oglum ne gerek var o sancı cekerken tepesinde beklicekler dicekmiş.

darkcığım bol bol esmaül hüsna dan ya RAKİB ismini oku canım inş doğumun rahat geçer . ve ya musavvir ya bari ya halık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…