darkcığım bol bol esmaül hüsna dan ya RAKİB ismini oku canım inş doğumun rahat geçer . ve ya musavvir ya bari ya halık
slmmmmmmmmmmmmmmm
ay kızlar cıldırcam bir akıl verin
bu benim yumurcak bi benim kucamda uykuya dalıo sapete bırakıom gözler fal tası kucama alıom anında kayıyo gözler uykuya ay gece öldürdü kucamdamı tasıcam ben bunu. yavas yavas sepete bırakırda üstünü örtersem ne mutlu bana uyuyor ama cogunluk uyanıyor ve basıyor bagırtıyııııııııııı ayyyyyyyyyyyyy
kıslar cok sık kasılmalarım var ne yapcağımı şasırdım oturduğumda agrı var kaltığımda geciyo...
sersem gbı oldum ya doktor sık olursa gel dedi...ama ağrı hissetmen lağzım dedi ....ağrı çok az ....bu 2 gundur bu kadar kasılma yalancı mı?
canım ben normal doğum yaptım ve sancılarımı evde çektim.. hastaneye gittiğimde 7 cm açılmam vardı. sancıları sana şöyle anlatayım...benim su geldi biraz koştum doktora açılma yoktu.. sonra kan geldi yine koştum doktora açılma yoktu.. ama sancım da yok.. sonra eve geldim...öğlene doğru karnımın altına bi ağrı girdi... ve bütün bel çevreme dağıldı. yarım dakka sürüyodu.. annem gerçek sancıların başlıyınca seni yere çöktürücek diyodu.. gerçekten de öyle oldu. yerlere çöktüm... akşam saatine kadar bu böyle devam etti. bu arada annem dakka tutuyo... sancı giriyo biraz bağırıyorum geçince gülmeye başlıyorum.. bide canım sürekli yemek istiyo.. ama akşam saatlerine doğru iyice artmaya başladı. dakkaların araları düştü ve ben sancı geldiğinde yerlerde sürünüyodum bi elimle annemi bi elimle eşimi sıkıyorum. ama sancı geçer geçmez kuş gibi oluyorum.. hala evdeyim bu arada ve canım neler istiyo. sonra tutturdum çorbacıya gidelim diye gece 12 bindik arabaya.. yola çıktık e-5 de kaza vardı döndük tatlıcıya tatlı aldık eve geldik çay yaptık. arabada da tuttu sancıım. evde çay içtik sonra beni hastaneye götürmeye karar verdiler. ama ben gülüyorum çok komiktim... arabaya bindik hastanenin önnde kapıda ben yere çöktüm hemen doğumhaneye aldılar 7 cm dedile ve sen 1 saate doğururun dediler.. nitekim öyle oldu...gerçek sancı seni yere otutturur söyliyim sana.. ben doğumhanede bile kolumda serum yerlere oturdum. süründümm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?