2010 Ekim Anneleri

utanmayı sıkılmayı gectim hadi sancı cekicem orada onlarsa benim tepemde ay cok sinir bozucu bişi yaaaaaaa...

darkcığım bol bol esmaül hüsna dan ya RAKİB ismini oku canım inş doğumun rahat geçer . ve ya musavvir ya bari ya halık

ablam yasin alıcam yanıma okurum dedi. sende bagırcana,icinden dua et tesbih cek diyede tembih etti :) inş cnmm

o hastanenin prosedörlerini bilmiyorum ama bazı hastanelerde odanda sncı çekiyorsun herkezi alıyorlar. bazılarında sancı odasında 1 kşiyi anca alıyorlar.
hakkımızda hayırlısı canım.. ben emzirme işini bile şimdiden düşünüyorum:) herkezi çıkarttırırım diyorum:))) her kafadan farklı ses çıkıyor

erdemde kaldıgın odada cekiyorsun işte herkez oluyo :))))))

ya bide emzirme olayı var üff tepende bir sürü insan..

allah yardımcımız olsun. a.s.

ben kasarım kendimi rahat olamam diyorum eşime inş haber vermez..

her kafadan bi ses böyle yap şöyle yap ne sinirler ya:)))

neyse canım sen rahatla biraz boşver bunlar geçer gider

simdi bir sürü tartıstık valla bu sebeb yuzunden.. ah neyse sinirlenmicem :))
ben cıkıyorum canım gorusuruz dikkat et kendine.

Rabbim seni ve yavrunu korusun yardım etsin güç kuvvet versin inş...

Son düzenleme:
allah bir avazda kurtarsın dark dualarımız senınle hakkında hayırlısı olur işallah
kıslar benım hep sancım var ama ne bı acılma var nede yumusama 2 gundur cekıyorum bgn bıraz daha agrılı oldu..pazartesiye kadar bekle dedi doktor yarın dayanamıcak gıbı olursam doktora giderim tekrar....hakkımda hayırlısı olur işallah...iyice insan strese giriyo....

kıslar cok sık kasılmalarım var ne yapcağımı şasırdım oturduğumda agrı var kaltığımda geciyo...
sersem gbı oldum ya doktor sık olursa gel dedi...ama ağrı hissetmen lağzım dedi ....ağrı çok az ....bu 2 gundur bu kadar kasılma yalancı mı?

ayyyyyyynı bizimki canım :)

canım ben normal doğum yaptım ve sancılarımı evde çektim.. hastaneye gittiğimde 7 cm açılmam vardı. sancıları sana şöyle anlatayım...benim su geldi biraz koştum doktora açılma yoktu.. sonra kan geldi yine koştum doktora açılma yoktu.. ama sancım da yok.. sonra eve geldim...öğlene doğru karnımın altına bi ağrı girdi... ve bütün bel çevreme dağıldı. yarım dakka sürüyodu.. annem gerçek sancıların başlıyınca seni yere çöktürücek diyodu.. gerçekten de öyle oldu. yerlere çöktüm... akşam saatine kadar bu böyle devam etti. bu arada annem dakka tutuyo... sancı giriyo biraz bağırıyorum geçince gülmeye başlıyorum.. bide canım sürekli yemek istiyo.. ama akşam saatlerine doğru iyice artmaya başladı. dakkaların araları düştü ve ben sancı geldiğinde yerlerde sürünüyodum bi elimle annemi bi elimle eşimi sıkıyorum. ama sancı geçer geçmez kuş gibi oluyorum.. hala evdeyim bu arada ve canım neler istiyo. sonra tutturdum çorbacıya gidelim diye gece 12 bindik arabaya.. yola çıktık e-5 de kaza vardı döndük tatlıcıya tatlı aldık eve geldik çay yaptık. arabada da tuttu sancıım. evde çay içtik sonra beni hastaneye götürmeye karar verdiler. ama ben gülüyorum çok komiktim... arabaya bindik hastanenin önnde kapıda ben yere çöktüm hemen doğumhaneye aldılar 7 cm dedile ve sen 1 saate doğururun dediler.. nitekim öyle oldu...gerçek sancı seni yere otutturur söyliyim sana.. ben doğumhanede bile kolumda serum yerlere oturdum. süründümm:)

allah rağzı olsun işallah bende normal doğum yaparım şimdi gecti ara ara kasılıyo baska bı doktora sordum doğuma hazırlıyo bu kasılmalar dedi ...şimdi daha rahatım çok şükür... :gitme::roflol:a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…