2010 Ekim Anneleri

selam kıslar dün oğlumu aldım kucagıma Allahıma şükürler olsun hastanedeyız suan aksama dogru cıkıcaz çok guzel bır duyguymus

selam kıslar dün oğlumu aldım kucagıma Allahıma şükürler olsun hastanedeyız suan aksama dogru cıkıcaz çok guzel bır duyguymus

allah a şükürler olsun canım darısıda bızım basımıza işallah hayırlı uğurlu olsun allah analı babalı buyutsun.....

melisciğim gözün aydın olsun canım maşallah yavruna..
Rabbim hayırlı kılsın mübarek kılsın inş...a.s.:1hug:

fatmacığım sancıların var demek ne güzel inş sıklaşırda yavruna kavuşursun bi an önce

sen kaç hafatalıktın
ben de iyiyim çok şükür banyouo falan yıkadım fayanslarını vs . şimdi kahvaltı yapıyorum. yürüyüşe çıkacağız eşimle tempolu yürümek sancımı getiriyor biraz tempo yapayım diyorum 2-3 haftadır ağır ağır yürüyordum bi işe yaramıyordu:)) dr yorulana kadar yürü demişti ben yorulmuyordum eşim yoruluyordu eve dönüyorduk:) bi de diyorki eşim ooo yavaş yavaş değil hızlı yürü:) koca göbekle yürümek kolaydı sanki diyordum bende

fatmacığım sancıların var demek ne güzel inş sıklaşırda yavruna kavuşursun bi an önce

inşallah tubacım gunum bitti benımde sancı var hıc gecmıo ama sıddetlı değil hakkımızda hayırlısı işallah ben bu sancıları daha öncedende cekmıstım ama bişey olmamıştı bu sefer hıc kesılmıyo bakalım işallah alırım bnde kucağıma yawrumu dark işallah bi avazda kurtulmuştur....:dance:

bnde şimdi temizlik yapıcam dip köşe artık gunum bıttı ağdada yapıcam ...iyice bnde kendımı yorucam bakalım hayırlısyla gelır bızım pıtırcıklar işallah

dark ilk önce suni sancı deneyecekti Rabbim yardımcısı olur inş...

amin işallah bnde eger kndılığınden gelmezse ilk sunı sancıyı denıcem o benı bıraz korkutuyo bakalım işallah hepimizin kolay doğumları olur allah tek avazda kurtarır işallah :dance:

burdaki arkadaşlar sancı gelsin diye ellerinden geleni yaptılar çömelerek yer bile sildiler ama sancı gelmeynce gelmiyor işte ne yapalım...
dr bana sancıyla gel dedi sancıyla gitmezsem kasarım çok yırtığım olurmuş öyle dedi. ama ben kendime güveniyorumkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…