selam kıslar dün oğlumu aldım kucagıma Allahıma şükürler olsun hastanedeyız suan aksama dogru cıkıcaz çok guzel bır duyguymus
selam kıslar dün oğlumu aldım kucagıma Allahıma şükürler olsun hastanedeyız suan aksama dogru cıkıcaz çok guzel bır duyguymus
merhaba kızlar nasılsınız
dark dan haber var mı
slm kızlaropuyorumnanaktan
hoş geldin bal surat cok az kişi kaldı doğum yapmayan olarak...a.s.
slm kızlaropuyorumnanaktan
hoş geldin bal surat cok az kişi kaldı doğum yapmayan olarak...a.s.
evet canım bir kaç kişi kaldık benimde şafak 2 uff çok korkuyorum hala karar veremedim spinalmi genel anestezimi diyedün tlf ablamla konuştuk illa spinal ol diyor oda öle olmuştu ama onunda yan etkileri var baş agrısı zaten canlı canlı kesilmeyide tahammül edemem..iyi düşün dedi genel anestezi alırsamda ağrıları çekicekmişimm
fatmacığım sancıların var demek ne güzel inş sıklaşırda yavruna kavuşursun bi an önce
iyiyiz tuba sen nasılsın :)
evet canım bir kaç kişi kaldık benimde şafak 2 uff çok korkuyorum hala karar veremedim spinalmi genel anestezimi diyedün tlf ablamla konuştuk illa spinal ol diyor oda öle olmuştu ama onunda yan etkileri var baş agrısı zaten canlı canlı kesilmeyide tahammül edemem..iyi düşün dedi genel anestezi alırsamda ağrıları çekicekmişimm
bnce spinal ol derim her aneztesinin yan etkisi var sende bas ağrısı olucak diye bişe yokkı ...genede içinden ne gelıyosa onu yap eger ben sezeryan olursam öle istiyorum...aklın basında oluyo hıc olmazsa hakkında hayırlısı işallah..
sen kaç hafatalıktın
ben de iyiyim çok şükür banyouo falan yıkadım fayanslarını vs . şimdi kahvaltı yapıyorum. yürüyüşe çıkacağız eşimle tempolu yürümek sancımı getiriyor biraz tempo yapayım diyorum2-3 haftadır ağır ağır yürüyordum bi işe yaramıyordu:)) dr yorulana kadar yürü demişti ben yorulmuyordum eşim yoruluyordu eve dönüyorduk:) bi de diyorki eşim ooo yavaş yavaş değil hızlı yürü:) koca göbekle yürümek kolaydı sanki diyordum bende
dark ilk önce suni sancı deneyecekti Rabbim yardımcısı olur inş...
amin işallah bnde eger kndılığınden gelmezse ilk sunı sancıyı denıcem o benı bıraz korkutuyo bakalım işallah hepimizin kolay doğumları olur allah tek avazda kurtarır işallah :dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?