burdaki arkadaşlar sancı gelsin diye ellerinden geleni yaptılar çömelerek yer bile sildilerama sancı gelmeynce gelmiyor işte ne yapalım...
dr bana sancıyla gel dedi sancıyla gitmezsem kasarım çok yırtığım olurmuş öyle dedi. ama ben kendime güveniyorumkaydirigubbakcemile3
o gün gelince bakalım neye kararvericm allahım hakkımızda hayırlı olanla karsılastır bizlerii:Saruboceq:bnce spinal ol derim her aneztesinin yan etkisi var sende bas ağrısı olucak diye bişe yokkı ...genede içinden ne gelıyosa onu yap eger ben sezeryan olursam öle istiyorum...aklın basında oluyo hıc olmazsa hakkında hayırlısı işallah..
iyiyim hamdolsunopuyorumnanaktan
çok az kişi kaldık:))
bu arada avatarındaki bıcırığa bayılıyorumeski türk filmlerindeki haylaz çocuklara benziyorkaydirigubbakcemile3
hayırlısı ile bizde doğursak artık :)
evitt çok tatlıı avatardakii bebişş:asigim:
kızlar ben temızlıge baslıyorum hepiniz allaha emanet olun
işallah kendılığınden sancıların gelir canım ya zor gercekten bncede basarırsın allah bılır ancak basaramıcgını doktor bnada sunı sancıda versek acılmıcak gıbı dedi bn yok denıcez dedim yoksa ıcımde kalır belkı acılır ve normal doğum yaparım...
kızlar ben temızlıge baslıyorum hepiniz allaha emanet olun
kolay gelsinbenimde kalmam lazım ama hiç halim yok dolu işim varr
sen benim geçen ay ki halim gbisinçok halsiz ve güçsüzdüm ama yürüyüşe başladıktan ve ev işlerine bi el attım bi daha bırakamadım. inş seninde halsizliğin geçeropuyorumnanaktan
kızlarrrrrrrrrrrrr biz geldikkkkkkkkkkkkkk
yarın ogluma kavusucam insallah :)))
doktorum rahatsız oldugu icin, salı günü gelicem ben ama suyumuz azaldığı icin daha fazla bekletemem seni dedi.nst sancı da yok hiç bişi yoook,kalp atısları normal. onunde iki secenek var ya suni sancı yada sezeryan dedi. bende suniyi deneyelim dedim. olmazsa üzülme herseyde vardır bir hayır dedi. bende tamam dedim en azından denedim de olmadı derim dedim.
kızlar yarın sabah 9gibi yatısım yapılcak insallah normal olur hakkımızda hayırlısı dualarınıza ihtiyacımız var.
Kizlar nisan gelmesi nasil bisey Bana tarif eder misiniz? Supeli bi durumdayim da
allah razı olsun duan için canım ..seninde çok az kaldı sağlıcakla hayırlısıyla kucagımıza alalım yavrularımızı inşallahh...rabbim yardımcımız olsun doğumdan sonra hiç agrımız olmasın inşallahh.
:)) ANNene şimdiden söyle sen ..Ben halama söyledim okiş dedi :))
gülerimm ben hala inananamıyorum doğurucam hala şaşkınımm:) ne günler geçirdik demiii sabırla yıllarca bekledik mucizelerimizi ikimizinde aynı anda olduu :)) şu altın yumoş yayınlamada vesile oldu :roflol:anladınmı :smiley-cool:
selam kıslar dün oğlumu aldım kucagıma Allahıma şükürler olsun hastanedeyız suan aksama dogru cıkıcaz çok guzel bır duyguymus
AMİNNNNNNNN :Saruboceq:Valla o diş vesile oldu bebişekaydirigubbakcemile3:roflol: he valla iyiki şu altın yumoş olayı vardı:roflol:
altın yumoşlara kendimizi kaptırdık şimdi biz altın yumoşları dünyaya getiricez kısmetse...
sen diş olaylarıyla uğraşıyordun ne güzel süpriz yaptı sana bebişin..
isim konusunda karar verebildinmi...
spinal konusunda kararsızmışsın..
allah kısmet ederse bende spinal veya epidural düşünüyorum.. bu pztsi dr kontrolüm var son tahlillerim olacak..
Allah hakkımızda hayılır olanı, kolay doğumu nasip eylesin..
bak 9ay geldi geçti.. şimdi bebişlerimizi nasıl doğursak diye düşünüyoz.. allah sağlıcakla kucağımıza alıp kokladığımız, hatta 1.doğum günlerini nasıl kutlayacağımızı konuşmayı nasip etsin..
allah bağışlasın canım.. Allah asğlıklı ve hayırlı evlat eylesin.. çok geçmiş olsun bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?