2010 Ekim Anneleri

işallah kendılığınden sancıların gelir canım ya zor gercekten bncede basarırsın allah bılır ancak basaramıcgını doktor bnada sunı sancıda versek acılmıcak gıbı dedi bn yok denıcez dedim yoksa ıcımde kalır belkı acılır ve normal doğum yaparım...

inş canım inş kendiiğinden gelir sancılarımız böylesi daha rahat olur ama suni verirlerse daha zor Rabbim yardımcımız olsun inş... merak etme kimseyi darda bırakmaz Rabbimolumunekankayizsmile inşirah okuyalım inş
muayenede kendini kastın mı yoksa açılma yok diye mi dedi?

kızlar ben temızlıge baslıyorum hepiniz allaha emanet olun

sen de Allah a emanet ol canım
bende çıkayım da hazırlanayım yürüyüşe gideyim:)))

kolay gelsin benimde kalmam lazım ama hiç halim yok dolu işim varr

sen benim geçen ay ki halim gbisin çok halsiz ve güçsüzdüm ama yürüyüşe başladıktan ve ev işlerine bi el attım bi daha bırakamadım. inş seninde halsizliğin geçeropuyorumnanaktan

sen benim geçen ay ki halim gbisin çok halsiz ve güçsüzdüm ama yürüyüşe başladıktan ve ev işlerine bi el attım bi daha bırakamadım. inş seninde halsizliğin geçeropuyorumnanaktan

Amin inş.gerçi doğuma 2 gün kaldı allah izin ederse enerjime kavuşamadan bebek gelcekk :) yine halsizlik :sinifsinif:

yok kasmadım tubacım bnde uzun sure öncede sancılar varı hep altdan muayene oluyodum 7 aydan beri hıc kesılmeden 2 gundur sancılarım var ve doktor altandan kontrol etdı ne acılma var nede yumusama var dedı ...snra konustuk hıc yumusama bıle olmaması doktoru tedırgın etdı sunı sancı versemde rahmın acılmıcak gıbı dedı ...bnde olsun deneyelım dedım...sunı sancı verme taraftarı değilim dedi bebek sıkıntıya gırebılıyo dedı ama ılk 3 saatde anlasılıyo olmadı sezeryan olursun dedı..bakalım pazrtesı gttiğimde şöle 4 cm açıklık olsa :) ne güsel olıur

dark ı çok merak ettim kaç gündürr takip ediyorumm onuu doğurdumuu diyee
ne yaptıı acabaa doktora gidecektii
hemenn okuyayımm

hadii güzel haberlerinii bekliyoruzzz

Kizlar nisan gelmesi nasil bisey Bana tarif eder misiniz? Supeli bi durumdayim da

canım sümüksü pembe rente akıntıı geiyooo
mesela hiç adet olmadığımızz içinn buu kırmızıı renkte olunca anlıyoruzkii doğumm başlamışş
bu benim 3ncüü ondan biliyorum

:roflol: he valla iyiki şu altın yumoş olayı vardı:roflol:
altın yumoşlara kendimizi kaptırdık şimdi biz altın yumoşları dünyaya getiricez kısmetse...
sen diş olaylarıyla uğraşıyordun ne güzel süpriz yaptı sana bebişin..
isim konusunda karar verebildinmi...
spinal konusunda kararsızmışsın..
allah kısmet ederse bende spinal veya epidural düşünüyorum.. bu pztsi dr kontrolüm var son tahlillerim olacak..

Allah hakkımızda hayılır olanı, kolay doğumu nasip eylesin..
bak 9ay geldi geçti.. şimdi bebişlerimizi nasıl doğursak diye düşünüyoz.. allah sağlıcakla kucağımıza alıp kokladığımız, hatta 1.doğum günlerini nasıl kutlayacağımızı konuşmayı nasip etsin..

selam kıslar dün oğlumu aldım kucagıma Allahıma şükürler olsun hastanedeyız suan aksama dogru cıkıcaz çok guzel bır duyguymus

allah bağışlasın canım.. Allah asğlıklı ve hayırlı evlat eylesin.. çok geçmiş olsun bu arada

bide bişiy daha..
epiduralden sonraki başağrısını önlemek için, yatağın baş kısmını hafif yukarı kaldırmak iyi geliyomuş.. yani tam düz yatmamak gerekiyomuş..

avartarımı değiştirdim.. hamişliğimin son günlerinde azcıkta bunu kullaniiim :CüvCüv:

AMİNNNNNNNN :Saruboceq:Valla o diş vesile oldu bebişekaydirigubbakcemile3
canım şimdi izledim spinal anestezinin uygulanışınıı netten

eyvahedigeldismileallah yardımcımız olsun.rabbim kolaylık versin hemen evimize gelelim inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…