2010 Ekim Anneleri

amin canım..:CüvCüv:
ben halen spinalle epidural arasındaki farkı tam bilmiyorum.. sadece birinden damar yolu açılıyo diğerinde olmuyo..
ortak yanı ikisindede belden aşaığısı tam uyuşuyo hatta felç gibi oluyo diye biliyom.. doğrumu..

ben netten tam detaylısını bulamadım.. istediğim gibi bişi yok.. sadece belden iğne vururken gösteriyorlar.. bide bebişi çıkarma ve bebişle ilgilendiklerini gösteriyo..
ben anne karnının kesilişini ve dikilişinide görmek istiyorum..

hangi site orası çabuk söle .. bende bakıcammm... delikafadulden ben öyle bi site arıyoooommm

Anestezi Webline - Anestezi Narkoz Değildirburda var cnm izlimek istersen akannehir akannehir akannehir akannehir akannehir akannehir

hemen bakıyom..
göğüs çatlaklarına önlem olarak ne düşünüyon.. şimdi bişiy sürüyonmu.. ben sürmedim.. herkes farklı bşiy söylüyo..

ayva çekirdeğini suda jelleşenedek bekletip sürmek iyi geliyomuş.. bunu bitkisel olduğundan bebeiş emmeden önce temizleyip silmeye gerek yokmuş.. ama sürülen diğer kremleri göğüsten güzel temizlemek gerekiyomuş yoksa bebişin ağzında pamucuk oluyomuş..

baluum ben senin bebişini görmek isterim.. bana resmini yolla tamamı...

evet ayva çekirdğini duymuştum bende..aile hekimim krem verdi cnm kullanmam için bakalım işe yarıcakmıbilmiyorumkismile

bence önce normal doğum videolarını sezeryanı falan rahatça izliyodum şimdi izleyemiyorum içim bir garip oluyo :sinifsinif:

ben hep ağlıyorum seyrederken.. korkudan değil.. çok duygulanıyorum..
bebişler birer mucize gibi...

allah nekadar büyük.. insanın içinde insan oluşuyo.. hemde iğne ucundan bile küçük spermden ve yumurtadanın birleşmesinden..
allahımıza bin şükür bizede bugünleri yaşattı.. allah tüm bebiş yolu gözleyen herkese nasip etsin..:CüvCüv::Saruboceq:
ben 5yıl bekledim

Allahın mucizesi isteyen herkese nasip etsin İnşallah. ve bizide hayırlı zamanlarda hayırlı doğumlarla kurtarsın :Saruboceq: kavuştursun sağlıklıca bebişlerimize

bu pztesi kontrolüm var druma sorucam bakalım hangi kremi yazıcak..

bide hemşire bi arkadaşım demişti seninde aklında bulunsun..
gerçi biz sezeryan olucaz normal doğum için daha geçerliymiş ama yine de söyliiimm..
bebişi ilk emzirirken göğsümüzü ılık suyla silmeliymişiz.. eğer bebişe meme kokarsa emmek istemezmiş.. oyüzden göğsümüzü temiz tutmak hem çatlak için hemede bebiş için çok önemliymiş

baluum senin video sayfasını kaydettim.. sonra seyredicem.. şimdi hazır seni bulmuşken az yazışmak istedim...

ayyy zor valla bu sezeryan işi allah herkesın yardımcısı olsun bebeğin çıkışı benım tuylerımi dıken dıken etdi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…