cnm cıkıcm yemek yiyim :kedi: sonra gelirim :) msnden yazışırız
hemen bakıyom..
göğüs çatlaklarına önlem olarak ne düşünüyon.. şimdi bişiy sürüyonmu.. ben sürmedim.. herkes farklı bşiy söylüyo..
ayva çekirdeğini suda jelleşenedek bekletip sürmek iyi geliyomuş.. bunu bitkisel olduğundan bebeiş emmeden önce temizleyip silmeye gerek yokmuş.. ama sürülen diğer kremleri göğüsten güzel temizlemek gerekiyomuş yoksa bebişin ağzında pamucuk oluyomuş..
selam kıslar dün oğlumu aldım kucagıma Allahıma şükürler olsun hastanedeyız suan aksama dogru cıkıcaz çok guzel bır duyguymus
selam kızlar dün sezeryanla dorugum geldi:) 3050 gr 51 cm ikimizde çok şşükür iyiyiz evimizdeyizz
evitt Çok fena ya o yüzden canlı canlı olmak istemiyorum :)bn ızledım bal surat cok fena oldum ya ayyy
sğolaın fatma :)afiyet olsun bal surat olumunekankayizsmile:teytey:
selam kızlar dün sezeryanla dorugum geldi:) 3050 gr 51 cm ikimizde çok şşükür iyiyiz evimizdeyizz
selam kızlar...dogurmayan cok az kişi kaldı sanırım :))
selam kızlar...dogurmayan cok az kişi kaldı sanırım :))
kısmetse sizin dogumlar ne zaman kızllar?
merhaba kızlar, ben spinal anestezi ile kavuştum oğluşuma ve hiçbir sorun yaşamadım çok şükür..ertesi gün çıktık hastaneden hiç ağrı kesici bile kullanmadım..baş ağrısı olayı kullanılan iğnenin kalın olmasından kaynaklanıyor yani iş anestezi uzamnınızda bitiyor..ben çok memnun kaldım..
bu arada nar suyunu sormuşsunuz..ben denedim henüz konuşmak için erken sanırım 20. günden sonra belli olur gazlı olup olmadığı diyorlar.ama şimdilik maşallahhhh diyim kendi kendine pırt pırt çıkarıyor gazını benim miniğiminşallah böyle devam eder.. birkaç kez sıkıntımız oldu ama onda da üşüttüğü zamanlardı biliyorum.. ben deneyin derim yerimseniben
bebişine kavuşanlara da gözünaydın diyorum..Allah sağlıkla büyütmenizi nasip etsin..
az kalmıs zaten bugün yarın dogum yaparsın cnm sen de :))Allah biliyo ben normal doğum istiyorum.heran herşey olabilir opuyorumnanaktan
inşallahh şifa olmuştur bebişine nar suyu :)merhaba kızlar, ben spinal anestezi ile kavuştum oğluşuma ve hiçbir sorun yaşamadım çok şükür..ertesi gün çıktık hastaneden hiç ağrı kesici bile kullanmadım..baş ağrısı olayı kullanılan iğnenin kalın olmasından kaynaklanıyor yani iş anestezi uzamnınızda bitiyor..ben çok memnun kaldım..
bu arada nar suyunu sormuşsunuz..ben denedim henüz konuşmak için erken sanırım 20. günden sonra belli olur gazlı olup olmadığı diyorlar.ama şimdilik maşallahhhh diyim kendi kendine pırt pırt çıkarıyor gazını benim miniğiminşallah böyle devam eder.. birkaç kez sıkıntımız oldu ama onda da üşüttüğü zamanlardı biliyorum.. ben deneyin derim yerimseniben
bebişine kavuşanlara da gözünaydın diyorum..Allah sağlıkla büyütmenizi nasip etsin..
kısmetse sizin dogumlar ne zaman kızllar?
gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsün.darısı en kısa zamanda başımıza İnşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?