2010 Ekim Anneleri

syretmedim..
tamam sen çık bende seyredip çıkayım.. yemek yapmam lazım.. sonra yine görüşürüz..

arkadaşlar benim göğüsler yara oldu, lansinoh fayda etmedi, novuxsol (yanlış yazmadıysam) kullandım ayva çekirdeği de denedim ama ayva çekirdeğinin çok faydasını gördüm tavsiye ederim.

selam kıslar dün oğlumu aldım kucagıma Allahıma şükürler olsun hastanedeyız suan aksama dogru cıkıcaz çok guzel bır duyguymus

canım maşallah bebeğine :) gözünüz aydın :)

kaç kilo doğdu oğluşun merak ettim, resimlerde hiç de öle zayıf durmuyo miniş

darkdan hbr yok ya hbr verıcektı ama veremedı sezeryan mı oldu acaba hayırlısı olmuştur ,işallaholumunekankayizsmile

bn ızledım bal surat cok fena oldum ya ayyy
evitt Çok fena ya o yüzden canlı canlı olmak istemiyorum :)
afiyet olsun bal surat olumunekankayizsmile:teytey:
sğolaın fatma :)
selam kızlar dün sezeryanla dorugum geldi:) 3050 gr 51 cm ikimizde çok şşükür iyiyiz evimizdeyizz

:dance:gözünaydın hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün şükür sende kurtuldun:)

merhaba kızlar, ben spinal anestezi ile kavuştum oğluşuma ve hiçbir sorun yaşamadım çok şükür..ertesi gün çıktık hastaneden hiç ağrı kesici bile kullanmadım..baş ağrısı olayı kullanılan iğnenin kalın olmasından kaynaklanıyor yani iş anestezi uzamnınızda bitiyor..ben çok memnun kaldım..
bu arada nar suyunu sormuşsunuz..ben denedim henüz konuşmak için erken sanırım 20. günden sonra belli olur gazlı olup olmadığı diyorlar.ama şimdilik maşallahhhh diyim kendi kendine pırt pırt çıkarıyor gazını benim miniğim inşallah böyle devam eder.. birkaç kez sıkıntımız oldu ama onda da üşüttüğü zamanlardı biliyorum.. ben deneyin derim yerimseniben

bebişine kavuşanlara da gözünaydın diyorum..Allah sağlıkla büyütmenizi nasip etsin..

gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsün.darısı en kısa zamanda başımıza İnşallah

inşallahh şifa olmuştur bebişine nar suyu :)
kısmetse sizin dogumlar ne zaman kızllar?

allah izin ederse salı günü:Saruboceq:

gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsün.darısı en kısa zamanda başımıza İnşallah

teşekkürler canım..evet darısı başınıza..annelik çok güzel bir duyguymuş..hala inanasım gelmiyo..yüzüne baktıkça içimde büyüyen,beni tepikleyen senmiydin diyorum hatta ağlıyorum bazen ( lohusalık psikolojisi sanırım)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…